Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kim geliyor kiz bu saatte ben pijamalarimla oturuyom bu saatte kim gelirse gelsin alamam ....gerci biz tayinci oldugumuz icin bu ilkde 1 tane aile yok ))arkadaslarda habersiz gelmez
Eşim arkadaşıni çağırmış oda iki çocuklu iki de bende var ev uçar artikkkkkk sorun benim este haber vermedi yolda konuşmuşlar bişey yapalım diye oda bize çağırmış bide bi gidelim arkadaş ya bi kerede biz geliriz ne olur

Ben boyleyim diye koca olacak şahıs çok rahat sen yetistirirsin dedi gitti deli olacağım sonunda valla bir gün gelene dışardan şöyle yemek yok diyeceğim az kaldı odun
Erkekler onu düşünemiyor canımNeyse elinden geliyor,çabuk yapıyorsun

Ellerine sağlık canım Mutlu Yıllar

Erkekler onu düşünemiyor canımNeyse elinden geliyor,çabuk yapıyorsun
Ya gelmeseydi nevreste anlatmaktan biktim ya gelmesinler diyen yok sadece gün içinde bi haber ver demi iki çocuk var evde ev uçuş modunda her yer çamaşır yemek var mı temiz mi yok dusunmuyorlar ya

tehlikenin farkında mısınız

İyi senelerrrrr

Ablam masayı kurdu

Uuuuuu tüm cıa cosu masaya yaydı

Bi tanecik ye bari miuuuu sözleriyle

Koklamam bile dedim

Cumayı aslaaaa unutamammm
Kız yeseydin azcuk kızcağız o kadar hazırlamış

Mortim ??????? Bonus sessiz sedasız morti mi olur la

Şaka bi yana nerelerdesin bonusummerak ettirme ula
@Bonus bence masadan kalkamadı

Ellerimle yaptığım tatlıyı ellerimle servis yaptım aferin Fatma inşallah bu hafta geçen haftaki direncim kurulacak iyi diyelim iyi olsun inşallah
iyi olacak tabiki tatlım

ahan da aslanım kaplanım geldi kaçmış boşluktan yararlanıp ,yalnız geçirmicem ben de
Oleyyyyyy

Canim kolay gelsin artik bu saatten sonra bulduklarini yiyecekler...yorma kendini geceniz guzel geçsin

Ya gelmeseydi nevreste anlatmaktan biktim ya gelmesinler diyen yok sadece gün içinde bi haber ver demi iki çocuk var evde ev uçuş modunda her yer çamaşır yemek var mı temiz mi yok dusunmuyorlar ya
Ben çat kapı gitmeyi veya çat kapı gelen misafirden pek hoşlanmamEşim böyle birşey yapsa vururumBenim de elim çabuk bir sürü şey yaparım ama insan her zaman müsait olmuyorSadece yemek yapmakla bitmiyor işEv toplumu ,işim var mıAllah kolaylık versin canımKeyfini kaçırma

Mali demedim mi ben sana yol geçen hanı bizim ev bende aşçı başı eşim.misefir çağırmış şimdi haber verdi üstüne yemeğe çağırmış gelde deli olma

Saat 10 da kim yemeğe gelir yahu ?
Ayrıca hala gelmedilerse kaçta gelecekler ?
Tuhafmış.

Ay kızlar disari cikip geldim hava cok da soguk degildi ama felaket bi bogaz agrisi aldi anlatamam.yutkunurken aci cekiyorum resmen yuzum binbir sekil aliyo.konusamamaya da basladim.

Ya bi tatli kasigi pekmez icsem şöyle yaksa gecse diyete cok zeval verir mi @MiuLego Ausencia

bi sorun olmaz canım o kadardan ben her sabah pekmez içiyorum kahvaltıda

Canim evde ada cayi varsa hemen gargara yap şıp diye gecer banada dua edersin )

Menü harika yineeer

Yürüyüş de var
Ausum yılbaşını temiz geçirmiş de gece nabacak acabaaaa yemeyiz demi
10 tane çekirdek
Yedim @MiuLego söyleyimde
Afiyet olsun kuzum
İç bernam iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…