- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Eşim arkadaşıni çağırmış oda iki çocuklu iki de bende var ev uçar artikkkkkk sorun benim este haber vermedi yolda konuşmuşlar bişey yapalım diye oda bize çağırmış bide bi gidelim arkadaş ya bi kerede biz geliriz ne olurKim geliyor kiz bu saatte ben pijamalarimla oturuyom bu saatte kim gelirse gelsin alamam ....gerci biz tayinci oldugumuz icin bu ilkde 1 tane aile yok))arkadaslarda habersiz gelmez
Ama ben sana dedim demi resmen içime dogduuuuuhobbaaaa buyrun cümbüşe olan gene waytıma oldu
Erkekler onu düşünemiyor canımBen boyleyim diye koca olacak şahıs çok rahat sen yetistirirsin dedi gitti deli olacağım sonunda valla bir gün gelene dışardan şöyle yemek yok diyeceğim az kaldı odun
Ellerine sağlık canımBenimki de aynısını yaptı, gerçi ben de severim misafir ama bana dediler ki sen yemek yapmayacaksın, dedim süper, kandırdılar beni ay şundan yap ay bundan yap derken mutfaktayım halA aman olsun :) mutlu olsun herkes ay çok bir sevgi kelebeği modundayım!
Ya gelmeseydi nevreste anlatmaktan biktim ya gelmesinler diyen yok sadece gün içinde bi haber ver demi iki çocuk var evde ev uçuş modunda her yer çamaşır yemek var mı temiz mi yok dusunmuyorlar yaErkekler onu düşünemiyor canımNeyse elinden geliyor,çabuk yapıyorsun
tehlikenin farkında mısınız
İyi senelerrrrrHeeey güzel takımın güzelleri
Dışarıdaydık , ancak eve gel ...falan fişman .. az sonra yayılma moduna geçerim
Nöbetçi aus buralarda gece
Bu ön selamlama olsun
Geçmişi de sonra okurum . Şimdi bi çıkayım .
Heeee ......
Çıkmadan .....
Mutluuuuuuuuuuuuu.... en bi kocamanından huzurluuuuuuuuuu....
...........
Sağlık dolu ....
Fit kızı fit
Göbekleri erit
Bol salatalı
Az musakkalı
...........
Şerden ve şerliden uzak
Dosta kucak
Düşmana çak
Çok yiyene hep dayak
.........
Hep beraber olacağımızzzzz
Kader birliği yapacağımızzzzz
Bol ausluuuuu takımınız
Ileeeee ...
Iyi seneler dedim bile
Kız yeseydin azcukAblam masayı kurdu
Uuuuuu tüm cıa cosu masaya yaydı
Bi tanecik ye bari miuuuu sözleriyle
Koklamam bile dedim
Cumayı aslaaaa unutamammm
@Bonus bence masadan kalkamadıMortim ???????Bonus sessiz sedasız morti mi olur la
Şaka bi yana nerelerdesin bonusummerak ettirme ula
iyi olacak tabiki tatlımEllerimle yaptığım tatlıyı ellerimle servis yaptım aferin Fatma inşallah bu hafta geçen haftaki direncim kurulacak iyi diyelim iyi olsun inşallah
Oleyyyyyyahan da aslanım kaplanım geldi kaçmış boşluktan yararlanıp ,yalnız geçirmicem ben de
Canim kolay gelsin artik bu saatten sonra bulduklarini yiyecekler...yorma kendini geceniz guzel geçsinEşim arkadaşıni çağırmış oda iki çocuklu iki de bende var ev uçar artikkkkkk sorun benim este haber vermedi yolda konuşmuşlar bişey yapalım diye oda bize çağırmış bide bi gidelim arkadaş ya bi kerede biz geliriz ne olur
Ben çat kapı gitmeyi veya çat kapı gelen misafirden pek hoşlanmamYa gelmeseydi nevreste anlatmaktan biktim ya gelmesinler diyen yok sadece gün içinde bi haber ver demi iki çocuk var evde ev uçuş modunda her yer çamaşır yemek var mı temiz mi yok dusunmuyorlar ya
Aynen yaa müneccim gibi kadınsın vallaAma ben sana dedim demi resmen içime dogduuuuu
Ehe ehe ehe
İyi senelerrrrr
Kız yeseydin azcukkızcağız o kadar hazırlamış
@Bonus bence masadan kalkamadı
iyi olacak tabiki tatlım
Oleyyyyyy
Mali demedim mi ben sana yol geçen hanı bizim ev bende aşçı başı eşim.misefir çağırmış şimdi haber verdi üstüne yemeğe çağırmış gelde deli olma
Vaaaayyyyyy ay sevindim kızahan da aslanım kaplanım geldi kaçmış boşluktan yararlanıp ,yalnız geçirmicem ben de
YaaaaÇok seviyorum anlamı biliyor musun
bi sorun olmaz canım o kadardan ben her sabah pekmez içiyorum kahvaltıda
Simdi aksam ama saat 10bi sorun olmaz canım o kadardan ben her sabah pekmez içiyorum kahvaltıda
Canim evde ada cayi varsa hemen gargara yap şıp diye gecer banada dua edersin
Menü harika yineeerPazar Menüsü
11:00
2 sahanda yumurta az kaşarlı
1 kk süzme peynir
5 zeytin
1 kupa süt
1 dlm kızarmış kepek ekmek
13:30
Sade kahve
2 kare bitter/3 gün kurusu/2 ceviz
18:00
Izgara et
Salata
Ayran
1/2 lavaş
20:30
1 mandalina
1 kivi
Su 2 lt
30 dk yürüyüş @MiuLego
Afiyet olsun kuzum10 tane çekirdek
Yedim @MiuLego söyleyimde
İç bernam iç
Adacim ben sana hep dua ederim ama maalesef yok :) nefret ederim de kendisindenCanim evde ada cayi varsa hemen gargara yap şıp diye gecer banada dua edersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?