- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Canım bu çat kapı yine yine ve yine yani ne hazırlık var ne yemek ne tatlı ne kuruyemiş kafayı siyimalkkBenimki de aynısını yaptı, gerçi ben de severim misafir ama bana dediler ki sen yemek yapmayacaksın, dedim süper, kandırdılar beni ay şundan yap ay bundan yap derken mutfaktayım halA aman olsun :) mutlu olsun herkes ay çok bir sevgi kelebeği modundayım!
Allaaaahhhh tatlı dilliliğe bak nevoooooooBenim oğlum neler neler söylüyor bilsenTatlı annem,pamuk annem,birşeyi beğendin mi dİye sorduğumda bu soru mu?Sen yaptın tabi ki muhteşem oldu.Sen muhteşemsin Babası da aynı bana benziyor diyor
Canım bu çat kapı yine yine ve yine yani ne hazırlık var ne yemek ne tatlı ne kuruyemiş kafayı siyimalkk
Vallaha as hak ediyorlarKapıya yazı asacağım CAT KAPİ GElMEYİN diye
Benim daha yol mortimm
Kocayi oglanla pastaneye postaladim pilav yapiyorum pişiyor mantarlı tavuk sote var çorba ocakta pişiyor salata yoğurt içecek alacaklarAllaaaahhhh tatlı dilliliğe bak nevooooooo
Maşallah ona ya eşşek sıpa yerim onu
Eeeee naptın napcan vaytım?
Fark çok açıldı nasil kapatacaksin acabaBenim daha yol mortimm
Dün de 20 dk stepper 15 dk bölgesel sadece
Ay helal olsun yine yetiştirmişsin deKocayi oglanla pastaneye postaladim pilav yapiyorum pişiyor mantarlı tavuk sote var çorba ocakta pişiyor salata yoğurt içecek alacaklar
Kurabiye hamuru yaptım bide onu pisirecegim
Fark çok açıldı nasil kapatacaksin acaba
Sağol canımAllaaaahhhh tatlı dilliliğe bak nevooooooo
Maşallah ona ya eşşek sıpa yerim onu
Eeeee naptın napcan vaytım?
Maşaallah canım sanaKocayi oglanla pastaneye postaladim pilav yapiyorum pişiyor mantarlı tavuk sote var çorba ocakta pişiyor salata yoğurt içecek alacaklar
Kandırıldım!!
Şu anda mutfaktan yazıyorum, kısır salata humus pilav avakado salatası Haydari derken bana kaldı işler
Bir de bissürü cıslar var, allahım sen bana mukayyet ol bu gece amin
10da bizde olurmuslarAy helal olsun yine yetiştirmişsin de
Kaçta gelecekler?
Kim geliyor kiz bu saatte ben pijamalarimla oturuyom bu saatte kim gelirse gelsin alamam ....gerci biz tayinci oldugumuz icin bu ilkde 1 tane aile yokKocayi oglanla pastaneye postaladim pilav yapiyorum pişiyor mantarlı tavuk sote var çorba ocakta pişiyor salata yoğurt içecek alacaklar
hobbaaaa buyrun cümbüşe olan gene waytıma olduMali demedim mi ben sana yol geçen hanı bizim ev bende aşçı başı eşim.misefir çağırmış şimdi haber verdi üstüne yemeğe çağırmış gelde deli olma
Ben boyleyim diye koca olacak şahıs çok rahat sen yetistirirsin dedi gitti deli olacağım sonunda valla bir gün gelene dışardan şöyle yemek yok diyeceğim az kaldı odunMaşaallah canım sana
Benimki de aynısını yaptı, gerçi ben de severim misafir ama bana dediler ki sen yemek yapmayacaksın, dedim süper, kandırdılar beni ay şundan yap ay bundan yap derken mutfaktayım halA aman olsun :) mutlu olsun herkes ay çok bir sevgi kelebeği modunday
Çok seviyorum anlamı biliyor musunİp atlayanıyorum evde o beni bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?