Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bu çat kapı yine yine ve yine yani ne hazırlık var ne yemek ne tatlı ne kuruyemiş kafayı siyimalkk

Benim oğlum neler neler söylüyor bilsenTatlı annem,pamuk annem,birşeyi beğendin mi dİye sorduğumda bu soru mu?Sen yaptın tabi ki muhteşem oldu.Sen muhteşemsinBabası da aynı bana benziyor diyor
Allaaaahhhh tatlı dilliliğe bak nevooooooo

Maşallah ona ya eşşek sıpa yerim onu
Canım bu çat kapı yine yine ve yine yani ne hazırlık var ne yemek ne tatlı ne kuruyemiş kafayı siyimalkk

Eeeee naptın napcan vaytım?

Allaaaahhhh tatlı dilliliğe bak nevooooooo

Maşallah ona ya eşşek sıpa yerim onu

Eeeee naptın napcan vaytım?
Kocayi oglanla pastaneye postaladim pilav yapiyorum pişiyor mantarlı tavuk sote var çorba ocakta pişiyor salata yoğurt içecek alacaklar
Kurabiye hamuru yaptım bide onu pisirecegim

Kocayi oglanla pastaneye postaladim pilav yapiyorum pişiyor mantarlı tavuk sote var çorba ocakta pişiyor salata yoğurt içecek alacaklar
Ay helal olsun yine yetiştirmişsin de
Kaçta gelecekler?

Kim geliyor kiz bu saatte ben pijamalarimla oturuyom bu saatte kim gelirse gelsin alamam ....gerci biz tayinci oldugumuz icin bu ilkde 1 tane aile yok ))arkadaslarda habersiz gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…