Allah razi olsunAdacim ben sana hep dua ederim ama maalesef yok :) nefret ederim de kendisinden
Kinder sürpriz almışlar
3 lü ğaket ablam sevgilisi ve ben.. içlerinde bir tane despicable me oyuncağı çıkıyor. Benimkini açtım çıkmadıçikolotosunu tabi ki yedirdim onlara yemedim ben..
Sonra sonundaaaaaaa agnes çıktı içinden sürekli çıksın diye bekliyodum sonunda çıktı
Mali demedim mi ben sana yol geçen hanı bizim ev bende aşçı başı eşim.misefir çağırmış şimdi haber verdi üstüne yemeğe çağırmış gelde deli olma
Anam pitircik, benim arkadaşlarda bana taktı gelin diye, gitmeyecemBenimki de aynısını yaptı, gerçi ben de severim misafir ama bana dediler ki sen yemek yapmayacaksın, dedim süper, kandırdılar beni ay şundan yap ay bundan yap derken mutfaktayım halA aman olsun :) mutlu olsun herkes ay çok bir sevgi kelebeği modundayım!
Erkekler o konuda hassas olmuyorlar maalesef canımYa gelmeseydi nevreste anlatmaktan biktim ya gelmesinler diyen yok sadece gün içinde bi haber ver demi iki çocuk var evde ev uçuş modunda her yer çamaşır yemek var mı temiz mi yok dusunmuyorlar ya
Adaçayı veya ıhlamur iç canım. Bol limonla tabi.
Tamam canimAllah razi olsun... canim yarin temin et icmeyecen zati gargara hic bir ilaca gerek kalmadan atlatirsin... ))
Menü harika yineeer
Yürüyüş de var
Ausum yılbaşını temiz geçirmiş de gece nabacak acabaaaa yemeyiz demi
Afiyet olsun kuzum
İç bernam iç
Adacayini eve almak farz oldu :) tesekkur ederimErkekler o konuda hassas olmuyorlar maalesef canım
Adaçayı veya ıhlamur iç canım. Bol limonla tabi.
sağol kuzumMenü harika yineeer
Yürüyüş de var
Ausum yılbaşını temiz geçirmiş de gece nabacak acabaaaa yemeyiz demi
Afiyet olsun kuzum
İç bernam iç
Geçmiş olsun canım
Ayy çok sinir bozucu gerçekten . Benim de yarın kahvaltıya misafir var. Haberli ama bu da sinir bozucu evi mi temizliyim çocukları mi doyuriyim yoksa mükellef kahvaltı mi hazirliyim. Bari böreği sımdi yapı yimYa gelmeseydi nevreste anlatmaktan biktim ya gelmesinler diyen yok sadece gün içinde bi haber ver demi iki çocuk var evde ev uçuş modunda her yer çamaşır yemek var mı temiz mi yok dusunmuyorlar ya
Canım bu çat kapı yine yine ve yine yani ne hazırlık var ne yemek ne tatlı ne kuruyemiş kafayı siyimalkk
Kız yiyom mu dedim ben, nefsimle savaşıyorum dedimsalma miu yu üstüme zaten pazartesi zannediyor iyice sopalayacak
İçki haram ki . . İçme tabi . Bence paylasma da ... kadeh nasıl bilioZ kıGeçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 2087063
Minik kadeh 100 cc bile yok içinde ve hâlâ icmedim, kocaya eşlik ediyormuş gibi gibi yapıyorumgece sonuna kadar içeceğim bu sadece. Bugün kv yiyormuş gibi görünüp yemedim, hep masadaydim ama çay ictim anammm bıraksan siseyi içerim de içmem takımımı uzmem
Vururum hepsini bilirler
Oyyyy senin duanın güzelliğine can adam
Yok gülümmm bize bildiğin pazar
Seninde menü temiz de .... sizin ev
Bunu bende farkettimmmm
Kız herkes kendine bize ne kiİçki haram ki . . İçme tabi . Bence paylasma da ... kadeh nasıl bilioZ kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?