Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy foto koysana, büyük şans

Mali demedim mi ben sana yol geçen hanı bizim ev bende aşçı başı eşim.misefir çağırmış şimdi haber verdi üstüne yemeğe çağırmış gelde deli olma
kolay gelsin

Anam pitircik, benim arkadaşlarda bana taktı gelin diye, gitmeyecem gidersem içerim

Ya gelmeseydi nevreste anlatmaktan biktim ya gelmesinler diyen yok sadece gün içinde bi haber ver demi iki çocuk var evde ev uçuş modunda her yer çamaşır yemek var mı temiz mi yok dusunmuyorlar ya
Erkekler o konuda hassas olmuyorlar maalesef canım

Adaçayı veya ıhlamur iç canım. Bol limonla tabi.

Geçmiş olsun canım

@MiuLego tamam canim

Yalniz bu listedeki kocasiz icmem diyen tayfanin kocalari gelmis nolacak simdi malipina hepfit

Minik kadeh 100 cc bile yok içinde ve hâlâ icmedim, kocaya eşlik ediyormuş gibi gibi yapıyorum gece sonuna kadar içeceğim bu sadece. Bugün kv yiyormuş gibi görünüp yemedim, hep masadaydim ama çay ictim anammm bıraksan siseyi içerim de içmem takımımı uzmem

Ya gelmeseydi nevreste anlatmaktan biktim ya gelmesinler diyen yok sadece gün içinde bi haber ver demi iki çocuk var evde ev uçuş modunda her yer çamaşır yemek var mı temiz mi yok dusunmuyorlar ya
Ayy çok sinir bozucu gerçekten . Benim de yarın kahvaltıya misafir var. Haberli ama bu da sinir bozucu evi mi temizliyim çocukları mi doyuriyim yoksa mükellef kahvaltı mi hazirliyim. Bari böreği sımdi yapı yim

Canım bu çat kapı yine yine ve yine yani ne hazırlık var ne yemek ne tatlı ne kuruyemiş kafayı siyimalkk

Ayyy zorbdurum yani ama esin senin altindan kalkacağına okadar eminki gerek duymuyor
Eşim aramadan çağırmak yemek ikramlk elim cabuktur ama 4 çocuklu kadınım evi her zaman müsait değilm

Geçmiş olsun canım

Sabah ilik limonlu su
2 yumurta ile kasrlı menemen
Peynirler zeytinler
Tahinpekmez az cikilita
Az ekmek
Ara 1 portakal 2mandalina yarım ayva
Öğle 16.00 ayvalık tostü içinde ne yokki mayonez ketçap cabasi
Aksm az önce
1 tabak tonbalıklı salata
Çay hurma incir dudut ile 1 bisküvi

İçki haram ki . . İçme tabi . Bence paylasma da ... kadeh nasıl bilioZ kı

@MiuLego tamam canim

Yalniz bu listedeki kocasiz icmem diyen tayfanin kocalari gelmis nolacak simdi malipina hepfit
Vururum hepsini bilirler

Yemezlee diyete zeval getirmezler
@MiuLego minik prensesim yenil yil sana saglik mutluluk ve Allah korkulu bi eş getirsin inşallahhh
Oyyyy senin duanın güzelliğine can adam

Amin balımmmmm sadece sağlık ve huzur istiyorum
Yok gülümmm bize bildiğin pazar
Seninde menü temiz de .... sizin ev

Bunu bende farkettimmmm
Bizim ev fena

Kafa gidik bende

Bak video atcam az sonra sana whatsapp dan azcık masa görünüyortatmadım bile ama benim kafa nasıl kafa anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…