Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çakıl balon kadehlere tavim çok seviyorum onu avuclayip icmeyi

Ülkemiz ve askerlerimiz için iyi bir yıl olur insallah canim

Her birinizi ayri ayri seviyorum hepiniz cok kiymetlisiniz ben takimlara gitmem diyen bonusu bile takima bagladiniz.
Sizi sevmesem ben burda durmam takim sistemi bana ters

Mutlu huzurlu bir seneniz olsun insallah.

Bu sene olmasini istediginiz ama olmayan ne varsa yeni senede olsun allah gonlunuzun muradini versin.

Allahim birligimizi bozmasin ulkemize huzur versin.

Aminn canim

Hayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.

Son 6 dk yeni yila

Yeni yılın sana keyifler getirsin inşallah canım

Kıyamadın bana da geldinnn

Hayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.

Son 6 dk yeni yila

Oturuyoruzzz

Dünde oturuyorduk , yarında inşalllah

Cocommmm yılbaşı diye bi bekşenye girdi isen , şimdi normal bi akşam berbat geliyordur sana

Misafirler içerde çay tatli kuruyemiş keyfi yapıyor bende bebek uyutma ayağına selam verip kacacagim herkese iyi geceler......
Ausencia canım o saatte yemek sebebi işlerinden dolayı çok geç geliyorlar benim eşim gece 10 dan önce gelmez ve o saatte yer balım arkadasida öyle ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…