Yarım şişe icmissiniz bi de kandırıyor küçücük konuyor bardağa diyekaptan içki içmiyor olabilir ama içenler ve bourbon sevenler var, orda ucuz tabi
Menum
Sabah 9.00
2 yumurta 20 gr beyaz ekmek
Saat 14.00
5 tane cilek 3 tane ceviz
Saat 19.00
3 kasik karnabahar kisiri
2 tane islim kebabi
2 kasik barbunya
2 kasik kozlenmis patlican salatasi
1 kase yesil salata
1 baget tavuk
3 dilim patates firinda
Saat 21.00
Azicik fistik
2 balon kadeh sarap
Simdi cay demledik cay icecegim
Sanirim bugunu kurtardim daha kotu olabilirdi
Hele bunun aglamasina
Herkese hayırlı huzur dolu yıllar diliyorum
Bu yıldan tek beklentim şehir haberleri duymamak geçen sene kardeşim sirnaktaydi ve o kadar zordur ki her gün konuşmak sesini duymak beklemek tek beklentim ve duam şehit haberleri almamak.
Yeni yılınz huzur mutluluk getirsin ablammmm
Ülkemiz ve askerlerimiz için iyi bir yıl olur insallah canim
Her birinizi ayri ayri seviyorum hepiniz cok kiymetlisinizben takimlara gitmem diyen bonusu bile takima bagladiniz.
Sizi sevmesem ben burda durmam takim sistemi bana ters
Mutlu huzurlu bir seneniz olsun insallah.
Bu sene olmasini istediginiz ama olmayan ne varsa yeni senede olsun allah gonlunuzun muradini versin.
Allahim birligimizi bozmasin ulkemize huzur versin.
Hayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.
Son 6 dk yeni yila
Sagol antebim insallah mutlu bir yıl olur 2018 hepimiz icinAminn canim
Yeni yılın sana keyifler getirsin inşallah canım
hımmmm54.7 canım
Ne oldu ki canım?Hayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.
Son 6 dk yeni yila
Sagol antebim insallah mutlu bir yıl olur 2018 hepimiz icin
Her birinizi ayri ayri seviyorum hepiniz cok kiymetlisinizben takimlara gitmem diyen bonusu bile takima bagladiniz.
Sizi sevmesem ben burda durmam takim sistemi bana ters
Mutlu huzurlu bir seneniz olsun insallah.
Bu sene olmasini istediginiz ama olmayan ne varsa yeni senede olsun allah gonlunuzun muradini versin.
Allahim birligimizi bozmasin ulkemize huzur versin.
Hayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.
Son 6 dk yeni yila
2017 cok kötü bir yıldı benim icin,insallah 2018 ugurluu gelir pek umudum yok ama :)
Hayırdır cocommmHayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.
Son 6 dk yeni yila
Birsey olmadi kuzum,yalnizim sadece.esim var ama yok gibi,cocugumda olmuyo zaten.5 senedir ugrasmaktan yoruldum artıkhımmmmayrılma buralardan kuzum.
Ne oldu ki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?