Aklına ben gireyim emiBenim de hakkıma ve aklıma giriyor kaptan
Bakayım@MiuLego profil mesajlarina bu sene bakarmisin acaba?
Ben mi içki içmiyomYarım şişe icmissiniz bi de kandırıyor küçücük konuyor bardağa diyekaptan içki içmiyor olabilir ama içenler ve bourbon sevenler var, orda ucuz tabi
Birsey olmadi kuzum,yalnizim sadece.esim var ama yok gibi,cocugumda olmuyo zaten.5 senedir ugrasmaktan yoruldum artık
Hayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.
Son 6 dk yeni yila
Amin çakılımBen de bi yemek olacak parti olacak da icecegim azalttim yarin yapariz spor hayat bayram olsayi soyleyelim tadini cikaralim 2018 de hayal ettigimiz hersey anilarimiza donussun
Oy bulanan mideneeeMenüme ek ;
1 parça peynir ile maydanoz
Ne alaka demeyinnn ... 500 cc su diktim , içim bulandı
Ağzını parçalarımHer birinizi ayri ayri seviyorum hepiniz cok kiymetlisinizben takimlara gitmem diyen bonusu bile takima bagladiniz.
Sizi sevmesem ben burda durmam takim sistemi bana ters
Mutlu huzurlu bir seneniz olsun insallah.
Bu sene olmasini istediginiz ama olmayan ne varsa yeni senede olsun allah gonlunuzun muradini versin.
Allahim birligimizi bozmasin ulkemize huzur versin.
Cocoooooo şükredelim bebişim olmaz böyleHayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.
Son 6 dk yeni yila
Silah seslerinden uyuyamadim iyi mi uykum kacti
Yaa Bursa'da silah sesi gibi gürültüler var belkide silahtır
Silahla insan nasil sevinir aklım almıyor
Birsey olmadi kuzum,yalnizim sadece.esim var ama yok gibi,cocugumda olmuyo zaten.5 senedir ugrasmaktan yoruldum artık
Aminn bonusum senin bu yazdiklarin benim cok içime işliyor adeta rahatliyorum tokat yemis gibi oluyorum.inan su yazdiklarini okuduktan sonra cok daha rahatim.cok sagol bonusum iyi ki varsin kuşummm ❤❤
Rabbimiz sevdigi kullarini en sevdigi seylerle sınarmış diye biliyoruz coco.
Umut etmemek gunahtir biliyomusun.
Allahin yaratma gucunden ümidi kesmek olur cunku.
Bir sebebi vardir, bir vakti vardir.
Ne oldugunu hic bilmesekte sonunda kazanacagin kimbilir neler vardir.
Allah icine sakinlik versin.
Banada versin ins cok ihtiyacim var.
şükürler olsun rabbime canim miumOy bulanan mideneee
Ağzını parçalarım
Böyle şirin şirin yazma
Cocoooooo şükredelim bebişim olmaz böyle
Gerizekalılar gerçekten.. noluyorsa.. sinir oluyorum
amiiiinnn bitanem cok tesekkur ederim canimm benimKuzum yeni yıl sana sağlıklı pespembe tombik bi bebis getirsin inşallah, üzülme lütfen
Sen o sarı pabuçlarınla ancak güneş olursunTakıma kara bulut gibi coktum yine :)))) neyse keyifli olalim ki butun yıl keyifli gecsin :)
Kızlar maksat muhabbet olsun 2018 de hayatınızda nelerin olmasını veya değişmesini istersiniz
Ben sağlığın evdeki huzurum evlatlarimin sağlığı başarısı mağduriyetlerin haksızlıkların yaşanmadığı analar kadınların aglamasin şiddet in olmadığı yıllar yaşayalım insallah
Aklına ben gireyim emi
Bakayım
Ben mi içki içmiyom
Cococumm doktorlar ne dedi. Süt maydanoz kürünü denedim mi??Birsey olmadi kuzum,yalnizim sadece.esim var ama yok gibi,cocugumda olmuyo zaten.5 senedir ugrasmaktan yoruldum artık
Ya yicem onuuuuuu kuzu yaaaa bıkmadan usanmadan o yarışmayı izliyoruyumayan Yusuf yapmışlar bu geceeeeee.... ve susmayannnn
Kayıttan milyoner olmak isteri izliyor , yılbaşı özel diye 2 saati geçti bitmedi de
Bu ne guzel bir duadir kuzummmmmmm gel buraya opceemmmKuzum yeni yıl sana sağlıklı pespembe tombik bi bebis getirsin inşallah, üzülme lütfen
Ya yicem onuuuuuu kuzu yaaaa bıkmadan usanmadan o yarışmayı izliyor
Ben o kuru hic denemedim kajum.gercekten ise yariyor mudur acaba?Cococumm doktorlar ne dedi. Süt maydanoz kürünü denedim mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?