uyumayan Yusuf yapmışlar bu geceeeeee.... ve susmayannnn
Kayıttan milyoner olmak isteri izliyor , yılbaşı özel diye 2 saati geçti bitmedi de
Bu ne guzel bir duadir kuzummmmmmm gel buraya opceemmminsallah dedigin gibi pespembe tombik bi bebis olur
Ayyyy miu bi izleyişi var ... kendi a dedi.atıyorum ... herkes bi şey diyecek ... en son karnımdan kalan seçeneğiii kardeşine seslendirme yaptırıyor
Benim arkadaşım denedi işe yaradı.Ben o kuru hic denemedim kajum.gercekten ise yariyor mudur acaba?
Heee hööö tamamm tamammmmYatcaaaaz
akıllı çocuk çoğunluk sağlama peşinde kendine yancı yaptı kardeşini şimdiden
Ayyy bizde bilgisayar oyunu oynayarak girdik karı koca
Canım seninle ilgili çok pozitif duygularım var, insan bitti dediği anda dibe çöktüğü anda istediklerine kavuşuyor. Sadece ufak minik bi tavsiye çok istemeyi bırak, olursa olur olmazsa böylesi benim için daha iyi demekki diye düşünelinden geleni yap ama olmuyorsa bunda bi hikmet var diye düşün, en doğru zamanda gelecek inşallah minisin
Ben seni yirim yirimmmmAyyy bizde bilgisayar oyunu oynayarak girdik karı koca
Canım seninle ilgili çok pozitif duygularım var, insan bitti dediği anda dibe çöktüğü anda istediklerine kavuşuyor. Sadece ufak minik bi tavsiye çok istemeyi bırak, olursa olur olmazsa böylesi benim için daha iyi demekki diye düşünelinden geleni yap ama olmuyorsa bunda bi hikmet var diye düşün, en doğru zamanda gelecek inşallah minisin
Hormonlar hepsi normal kuzum.pko vardi oda gitti artık.arkadasina sorabilirsen ayrintili olarak nasil yapmis cok mutlu olurum kajum.bende yapayim belki ise yarar.belkide bi sorun varsa çözüm olur.yarin sorabilir misin acaba süt maydonoz buharinin ayrintilariniBenim arkadaşım denedi işe yaradı.
Süte maydanoz katıp kaynatıyorsun. Bi kovaya döküp üstne oturuyosun. Etrafını da battaniyeyle filan sarıyosun.
Günde 3 kere yapıyosn sanırım tam ayrıntısını sorarım.
Sonra da ilişkiye giriyorsun.
Soğan kürü ve incir kürü de tavsiye ederim.
Doktorlar bi sorun yok mu diyorlar hani pco filan yok dimi.
B12 dvit troidler insülin direnci herşey normal mi
Üzülme tatlım. İyi düşün iyi olsun. Allahtan Ümit kesilmez. Sabret güzelim.Birsey olmadi kuzum,yalnizim sadece.esim var ama yok gibi,cocugumda olmuyo zaten.5 senedir ugrasmaktan yoruldum artık
Soruyorm şimdiHormonlar hepsi normal kuzum.pko vardi oda gitti artık.arkadasina sorabilirsen ayrintili olarak nasil yapmis cok mutlu olurum kajum.bende yapayim belki ise yarar.belkide bi sorun varsa çözüm olur.yarin sorabilir misin acaba süt maydonoz buharinin ayrintilarini
Sabır canımBirsey olmadi kuzum,yalnizim sadece.esim var ama yok gibi,cocugumda olmuyo zaten.5 senedir ugrasmaktan yoruldum artık
Canım birde sadece ilaçlar,tedavi,eksikler önemli değil,psikolojinin de iyi olması gerekiyorBen seni yirim yirimmmmtamam kafama takmamak icin elimden geleni yapiyorum ama daha da fazla yapcam.insallah pozitif duyguların gercek olur bitanemm.Allah razi olsun kuzum benim
sagol canimin ici kurban olurum sizi vereneÜzülme tatlım. İyi düşün iyi olsun. Allahtan Ümit kesilmez. Sabret güzelim.
Sagol bebeğim Allah razi olsunSoruyorm şimdi
oyy nevom benim senin teselli edislerine kurban olurum benSabır canımHerşeyin vakti zamanı var
Aslında bi ugrasim olsa kafamdan atabilirim nevom ama bi ugrasimda yok.çalışmak istesem eşim izin vermez.zaten doğu da calisacak biryerde yok.bakalim kendime bi ugras bulurum insallah.kafama takmamya caliscam mumkun olduğunca canim nevom.sagolasinCanım birde sadece ilaçlar,tedavi,eksikler önemli değil,psikolojinin de iyi olması gerekiyor
Önce kafamdan atacaksın,rahat olacaksın...Olmuyor diye üzülmeyeceksin...
Canım benim de ilk yıllar olmadısagol canimin ici kurban olurum sizi verene
Sagol bebeğim Allah razi olsun
oyy nevom benim senin teselli edislerine kurban olurum bensen simdi yilbasi icin neler neler hazirlamissindir
Corekotu yağını hic denemedim nevosum ise yariyorsa denerim tabiki.hatta yarin hemen alirim.tadi kötü mu icilebilir miCocoChanelmademoiselle canım ben zayıflamaya yardımcı oluyor diye çörek otu yağı aldım.Kullanacaktım.Bir yerde hamile kalmaya yardımcı oluyor diye birşey okudum ve hemen rafa kaldırdım Sen denedin mi
Çörek Otu Yağının Hamilelik İçin Kullanımı Nasıldır?
Hamile kalmak için bazı durumlarda birçok yöntem denenir. Doktorlara gidilir, şifa aranır ve çeşitli bitkisel karışımlar kullanılır. Çörek otu yağı da hamile kalmak için kullanılabilecek yağlardan biridir. Gebe kalmak istenen süreden 6 ay kadar önce bu şifalı bitkinin yağının yada tohumlarının kullanımına başlanabilir. 1 ay boyunca çörek otu, bal ve tarçınla karıştırılarak adet dönemi başlaması sürecinde 10 gün yenirse gebe kalmayı kolaylaştırır.
Hamile kalındıktan sonra hemen çörek otu yağı yenmesi kesilmelidir. Çünkü hamilelik döneminde bu bitkinin tohumlarının yada yağının tüketilmesi düşük yapma riskini arttırır. Fakat doğum yapıldıktan sonra tekrar çörek otu yağı kullanılabilir. Böylece anne ve bebek daha sağlıklı olur. Emzirme döneminde ve gebelik döneminden sonra anne ve bebek sağlığı açısından ilaç kullanılamayacağı için çeşitli şifalı bitkiler kullanılır. Çörek otu tohumları ve yağı ile emzirme dönemi daha sağlıklı ve uzun geçer.
Haklısın canım uğraş olmayınca daha çok takıyorsunAslında bi ugrasim olsa kafamdan atabilirim nevom ama bi ugrasimda yok.çalışmak istesem eşim izin vermez.zaten doğu da calisacak biryerde yok.bakalim kendime bi ugras bulurum insallah.kafama takmamya caliscam mumkun olduğunca canim nevom.sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?