Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Brn bu sene ülkem için düzelme diliyorum , bir de annemi babamı daha çok görebilmek, sevdicekle sağlıklı mutlu bir yol daha, bir de fıstık gibi olmak, bir de yeni işlerimde başarılı olmak çok mu istedim ayol?

Bi anda aydinlandim bi mutluluk geldi
Yanliz bugün pazartesi

Çook fena pis sarmıştık biz ona bi ara .
illet bi bağımlılık

Yanmayacak şekilde ayarlar tatlm ocaktan alır almaz oturmaz:)
Icine viks koyma olayi aklima yatti.sadece süt maydonoz buhari duymustum ama viks duymamistim.viks le etkili olur.galiba bunu yapabilmem icin esimin yardimina ihtiyacim olcak düşerim falan allah korusun,hazir yarin tatilken yapayim

evet Ausum yaa bu kadar ara acilinca anca listede olmak yola getirir beni
liste iyi gelecek biliyorum

Cocom sen tekrardan rahim filmi çektirdin mi?Kürtajda rahimde yapışıklık falan kalabiliyor .
Yok tekrar cektirmedim deynebim korkuyorum açıkçası cesaret edemedim.bi sıkıntı olmuştur ameliyat flaan der gibi düşünceler giriyor aklima.birsey yoktur diye kendi kendime teselliler veriyorum.bide yapisiklik olursa adet olmaz deniliyor ama benim oluyor

Çook fena pis sarmıştık biz ona bi ara .
illet bi bağımlılık

Ayyy gelsene online oynuyoz, hâlâ oynuyoz

Kuzu yapisiklikla adetin alakası yok. Tedavi sürecine girersen çektirmeden tedaviyi başlatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…