bakalım kuzucum hayirlisiSabah 7 8 gibi uyku arası yazmış geri yatmış saydinimi da liste yolu gorunuyor bu hafta
Ben de duymuştum iyi geliyormuşBence tehlikelidir süt,maydonoz buharıAllah korusun yansan falan
Yanmayacak şekilde ayarlar tatlm ocaktan alır almaz oturmaz:)Bence tehlikelidir süt,maydonoz buharıAllah korusun yansan falan
Ben de duymuştum ama cesaret edememiştim zamanındaBen de duymuştum iyi geliyormuş
Artık gözümü kararttim herseyi deniycem,enn son care tup bebek deynebim.yakmiyordur herhalde baksana herkes yapiyomusBence tehlikelidir süt,maydonoz buharıAllah korusun yansan falan
Ben de yapmadımBen de duymuştum ama cesaret edememiştim zamanında
Eski modelde kalmışsınGızlaarrrr size 2017 den sesleniyorummm nassı 2018 daha iyi mi hihihihhi ay ben de sangria içiyorum kaptan accık kaçti heheeee
Cocom sen tekrardan rahim filmi çektirdin mi?Kürtajda rahimde yapışıklık falan kalabiliyor .Artık gözümü kararttim herseyi deniycem,enn son care tup bebek deynebim.yakmiyordur herhalde baksana herkes yapiyomus
Bi anda aydinlandim bi mutluluk geldi
Yanliz bugün pazartesi
Tank oyunu
Bi de şunu diyim herkeste oluşmuyor bu duygu, normalde pozitif bi insan değilim hatta pesimist sayılırımama bu sene istediklerin olacak gibi geliyor ama bu dediğim akışına bırakmak değil, elinden geleni yapıp gerisini akışa bırakmak tamam mi kuzum
Icine viks koyma olayi aklima yatti.sadece süt maydonoz buhari duymustum ama viks duymamistim.viks le etkili olur.galiba bunu yapabilmem icin esimin yardimina ihtiyacim olcak düşerim falan allah korusun,hazir yarin tatilken yapayimYanmayacak şekilde ayarlar tatlm ocaktan alır almaz oturmaz:)
evet Ausum yaaaaaaaaaaaa saydınımmmmmmmsaydin78 vaaay geçti mi mezun olalı 6 ay
o @MiuLego saydın iyidir listede ... hırslıdır da metası da iyidir
saydın sevindim heee ...seni liste yola sokar papatyam , mezun olduğun için artılarında hiç önemli değil senin ... kaçla girersen gir
Dolanırım akşam canım ..yoksa da açarız
ahahahahhahahh hayatımız yemek ...Bursaya gideceğiz ikea için aslında yarın .. eşim , yusuf ben mobilyadan çok iskendere odaklandık
Yok tekrar cektirmedim deynebim korkuyorum açıkçası cesaret edemedim.bi sıkıntı olmuştur ameliyat flaan der gibi düşünceler giriyor aklima.birsey yoktur diye kendi kendime teselliler veriyorum.bide yapisiklik olursa adet olmaz deniliyor ama benim oluyorCocom sen tekrardan rahim filmi çektirdin mi?Kürtajda rahimde yapışıklık falan kalabiliyor .
evet Adaşım liste beni kesin dizginliyorAynen liste olunca dikkat ediyoruz
Gızlaarrrr size 2017 den sesleniyorummm nassı 2018 daha iyi mi hihihihhi ay ben de sangria içiyorum kaptan accık kaçti heheeee
O zaman Miu seni listeye alsınevet Adaşım liste beni kesin dizginliyordiyet ve spor aşkım depreşiyor
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım.Yok tekrar cektirmedim deynebim korkuyorum açıkçası cesaret edemedim.bi sıkıntı olmuştur ameliyat flaan der gibi düşünceler giriyor aklima.birsey yoktur diye kendi kendime teselliler veriyorum
Çook fena pis sarmıştık biz ona bi ara .
illet bi bağımlılık
Yok tekrar cektirmedim deynebim korkuyorum açıkçası cesaret edemedim.bi sıkıntı olmuştur ameliyat flaan der gibi düşünceler giriyor aklima.birsey yoktur diye kendi kendime teselliler veriyorum.bide yapisiklik olursa adet olmaz deniliyor ama benim oluyor
Anladım ,listeden bir ben korkuyormuşum ,herkes liste sevdalısıO zaman Miu seni listeye alsın
O zaman daha çok dikkat ediyorsunAnladım ,listeden bir ben korkuyormuşum ,herkes liste sevdalısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?