Aynen bizde molfix kullaniyoduk evy bayb aldık. Senin dediğin krem gerçekten çok ise yaradı. Altının kırmızılığı söndü geçecek gibi bklmBize de bezi değiştirin dedi prima kullaniyordum o zaman şimdi bim marketin kendi ürettiği bezi kullanıyorum
Eflal bugün patates yoğurt detoksunu yapıyorum ama yanlış günde yaptım dolgu yaptırdım geldim şimdi yarın yine dolgu var 3 güne tamamlamak istiyordum nette çok araştırdım herkes güzel kilo vermiş sen kaç kilo vermiştinNi ha ha ha
Yarar balım çok faydalı devamlı evde bulundur diğer kremler hem pahalı hem ise yaramıyor özellikle gece sakın sürmeyi unutmaAynen bizde molfix kullaniyoduk evy bayb aldık. Senin dediğin krem gerçekten çok ise yaradı. Altının kırmızılığı söndü geçecek gibi bklm
Aynen cnm benim doktor hamazican çinko oksit kremi . Fito krem. . Travozal krem yazmis dun almistik biz senin dedigini onlarida kullansammi ki bilemedimYarar balım çok faydalı devamlı evde bulundur diğer kremler hem pahalı hem ise yaramıyor özellikle gece sakın sürmeyi unutma
Yavaş gitmiyor balım sıkıntı su uykusuzluk bende çok fena odem yapıyor ve o kalıyor sanki yemisim gibi bunu cozemiyorum 4 gündür günde 2 3 saat uyuyorum bu kadarBenim de 2 haftadir cok cok yavas gidiyo
Canım çinko oksit kullandım ise yaramadı fito krem antibiyotik kremdir zaten eğer bu işe yarıyor da bence antibiyotik krem kullanılmamalı ben sadece bu kremi kullandım günde 3 defa geri kalan kısımda da hangi pişik kremi kullaniyorsam onu yönde sen bilirsin tabi kiAynen cnm benim doktor hamazican çinko oksit kremi . Fito krem. . Travozal krem yazmis dun almistik biz senin dedigini onlarida kullansammi ki bilemedim
Doğru söylüyosun çok karıştırmiyim iyisimi geçene kadar bu krem ıyi saol cnmCanım çinko oksit kullandım ise yaramadı fito krem antibiyotik kremdir zaten eğer bu işe yarıyor da bence antibiyotik krem kullanılmamalı ben sadece bu kremi kullandım günde 3 defa geri kalan kısımda da hangi pişik kremi kullaniyorsam onu yönde sen bilirsin tabi ki
Robotun ben yadun yapmadım spor içimde ukte kaldı tartı eksiden artiya uçtu niye neden neden anlamıyorum
Eflal bugün patates yoğurt detoksunu yapıyorum ama yanlış günde yaptım dolgu yaptırdım geldim şimdi yarın yine dolgu var 3 güne tamamlamak istiyordum nette çok araştırdım herkes güzel kilo vermiş sen kaç kilo vermiştin
Bende türk kahvesi tarçın li süt detoksu yapmaya başladım senin dediğin nasıl cnmEflal bugün patates yoğurt detoksunu yapıyorum ama yanlış günde yaptım dolgu yaptırdım geldim şimdi yarın yine dolgu var 3 güne tamamlamak istiyordum nette çok araştırdım herkes güzel kilo vermiş sen kaç kilo vermiştin
SabahBende türk kahvesi tarçın li süt detoksu yapmaya başladım senin dediğin nasıl cnm
Tartı uçuyor balım ondan hem vucutu temizlemek arındırmak için birşey yapmak istiyordum uzun zamandirAyyy bende de hala var korkuyom tartilmaya
Detoxniye ihtiyaç duyuyorsun ki
Bendemi yapsam kiSabah
1 patetes bi kase yoğurt
Öğle 2 patetes yoğurt
Akşam sadece yoğurt
İkinci gün
Sabah yoğurt
Öğle 1 patates yoğurt
Akşam öğleyin aynısı
3 günde 1 günün aynisi
Kiz sen durrrrrrr kac kere doyecez aaaa yicen sopayi sonundaBendemi yapsam ki
Dur balim sen daha yeni basladin diyete bunlara ihtiyacın yok ki zaten her turlu verirsin şuan sıkışirsan ilerde denersinBendemi yapsam ki
Ye ye güçsüz kalma kıyamam kuzumaaçım mutluyum
Sabah 9.30 da azıcık yedim. Uzun zamandir aç kalktim masadanne degisik duyguymus unutmuşum meger
yemicem işte, ye mi cemYe ye güçsüz kalma kıyamam kuzuma
Bende napim hemen olsun diyorumKiz sen durrrrrrr kac kere doyecez aaaa yicen sopayi sonundawhite kac aysir diyette.arada bir toparlamak icin detoks yapmasi normal.sen daha 1 hafta bile diyet yapmadin o.diyeti mi yapsam şu detoksu mu yapsam diye soruyosun.sen hem de emziriyosun.sadece saglikli besleneceksin once sen baska bisey yapayim deme.
Tamam cnn öyle yapım ben en iyisimiDur balim sen daha yeni basladin diyete bunlara ihtiyacın yok ki zaten her turlu verirsin şuan sıkışirsan ilerde denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?