Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bize de bezi değiştirin dedi prima kullaniyordum o zaman şimdi bim marketin kendi ürettiği bezi kullanıyorum
Aynen bizde molfix kullaniyoduk evy bayb aldık. Senin dediğin krem gerçekten çok ise yaradı. Altının kırmızılığı söndü geçecek gibi bklm

Aynen bizde molfix kullaniyoduk evy bayb aldık. Senin dediğin krem gerçekten çok ise yaradı. Altının kırmızılığı söndü geçecek gibi bklm
Yarar balım çok faydalı devamlı evde bulundur diğer kremler hem pahalı hem ise yaramıyor özellikle gece sakın sürmeyi unutma

Yarar balım çok faydalı devamlı evde bulundur diğer kremler hem pahalı hem ise yaramıyor özellikle gece sakın sürmeyi unutma
Aynen cnm benim doktor hamazican çinko oksit kremi . Fito krem. . Travozal krem yazmis dun almistik biz senin dedigini onlarida kullansammi ki bilemedim

Aynen cnm benim doktor hamazican çinko oksit kremi . Fito krem. . Travozal krem yazmis dun almistik biz senin dedigini onlarida kullansammi ki bilemedim
Canım çinko oksit kullandım ise yaramadı fito krem antibiyotik kremdir zaten eğer bu işe yarıyor da bence antibiyotik krem kullanılmamalı ben sadece bu kremi kullandım günde 3 defa geri kalan kısımda da hangi pişik kremi kullaniyorsam onu yönde sen bilirsin tabi ki

Doğru söylüyosun çok karıştırmiyim iyisimi geçene kadar bu krem ıyi saol cnm

Robotun ben yadun yapmadım spor içimde ukte kaldı tartı eksiden artiya uçtu niye neden neden anlamıyorum

Ayyy bende de hala var korkuyom tartilmaya

Detox niye ihtiyaç duyuyorsun ki

Bende türk kahvesi tarçın li süt detoksu yapmaya başladım senin dediğin nasıl cnm

Bende türk kahvesi tarçın li süt detoksu yapmaya başladım senin dediğin nasıl cnm
Sabah
1 patetes bi kase yoğurt
Öğle 2 patetes yoğurt
Akşam sadece yoğurt
İkinci gün
Sabah yoğurt
Öğle 1 patates yoğurt
Akşam öğleyin aynısı
3 günde 1 günün aynisi

Bendemi yapsam ki
Kiz sen durrrrrrr kac kere doyecez aaaa yicen sopayi sonunda white kac aysir diyette.arada bir toparlamak icin detoks yapmasi normal.sen daha 1 hafta bile diyet yapmadin o.diyeti mi yapsam şu detoksu mu yapsam diye soruyosun.sen hem de emziriyosun.sadece saglikli besleneceksin once sen baska bisey yapayim deme.

Bende napim hemen olsun diyorum doğru söylüyorsunuz cnm ama tartı baya bi mutlu ediyor beni hızlı veriyorum kilo şoklardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…