Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi banum yeni yıl yeni hedefler yeni heyecanlarida dünü birakalim ve başlayalım inşallah

Nasılsın canım diyete basladinmi

Günaydın kolay gelsin canım
şükür Fatmam iyiyimsen nasilsin
yeni yil yeni umutlar basladim bugün Bismillah

sporda yapamaıdm yine
dogal olarak uyanamadım
ama artık daha sıkı tutmak laızm
miu beni listeyede alacakk

ada81 performansı yükseltmek lazımm

begum75 naber canım
naptın misafirlerle

masum napıyım mecburen yemek hazırladım mantıyı yaptım,tatlım da vardı,çay meyva derken oturduk beraber

pazar günü sabah normalde kardeşini çağırırdı kahvaltıya benimde sonradan aklıma geldi dedim hayret çağırmadın,senden ses çıkmayınca dedi,bak hele dedim insafsız bu kadar şeyden sonra bide sabaha kahvaltıya mı çağıracaktık yine dedim,demek az yüz versem ohooooo neler olcak neler

sende gitmişsin arkadaşına gördüm fotolarınıyanlız masada değişik bişey vardı kereviz değilde neydi onun adı(hiç yemedimde tadını adınıda bilmiyorum),içine rus salatası koymuş hani,yani diyeceğim güzel hazırlanmış arkadaşında,yanlız seneye acısını çıkarmasa bari

enginardı cnm o serpil yapmıştı

kız masadaki mezeleirn çogu bana aitti bir kere
rus salatası, patlıcan ezme, havuç tarator, domatesli zeytin salatası yaparska sarma bir kaç çeşit daha yaptım
ya bzi birlkte çok güzle vakit geçiriyoruz eglenceli bir kız aslında yıllardır yıldımız barışmammıştı
kardeşi ile eşimin evlilik olayları yüzünden ama oda beni tanıdı artık

vayy ellerine sağlık o zaman senin gibi misafir olsun hep gelsin bana
banada oturmaya gelsene masum

bak ne güzel olmuş bu yılbaşı, hem dostluğunuz pekişmiş,birbirinizi daha iyi tanımışsınız,buna sevindim,yeni yıla güzel girdin inşallahta öyle devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…