Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sporda yapamaıdm yine
dogal olarak uyanamadım
ama artık daha sıkı tutmak laızm
miu beni listeyede alacakk

ada81 performansı yükseltmek lazımm

begum75 naber canım
naptın misafirlerle
hadi bakalım canım bundan sonra cıssız cosssuz ilerleyeceğiz inşallahhhh veeeeeee mimu bizi çook sevecek

hadi bakalım canım bundan sonra cıssız cosssuz ilerleyeceğiz inşallahhhh veeeeeee mimu bizi çook sevecek

miu bizi sevvvvv @MiuLego

canım ben gittigim yere zahmet vermek istemem
akşam masaya kadar topladık çıktım
işkenbe çorbaıs yapmıştı çok güzel
seneye işkembenle bekleerim deidm

oda çalışıyor yük olmayalım dedim
toplaıdk yıkadım çıktık

vay bee,eline koluna sağlık,gerçekten ince fikirlisin
oda memnun kalmıştır eminim

evet bu kv hep dolduruyor çocukları benim eltimde 1 yıl eşiyle ayrı kaldı .. tamamen kaynımın suçuydu eltim baba evine gitti ...eltimin babası çok kızdı 3 çocuktan ikisini erkek tarafına gönderdi kv baktı 2 çocuğa ve çocuklarına anneniz yalancı anneniz hep yaptı diye diye çocukları dolduruyormuş... Allahtan çocuklar büyüktü annelerinin yanında yer aldılar kanmadılar kv laflarına... eşimde anasının huyunu bildiği için aradı sakın çocuklara annesi hakkında bişey demeyin dedi.. kv yok dermiyim hiç demem diyor pis yalancı.....şimdi barıştılar şükür ama kv ve kp bütün yüzleri ortaya çıktı tabiii... zaten benim kp maşallah karı gibi her lafın içinde... ilk evlendim bana öyle tuhaf geldi ki yaptığın salatanın doğradığın soğana kadar laf ediyor ...

ben hiç ailemde böyle bişey görmedim yaparsın yemek erkeğin önüne koyarsın oda ellerine sağlık der kalkarlar yok soğan büyük olmuş küçük olmuş hiiç laf etmezler.. ama söyledim kv ve kp ben çok şaşırdım sizde herkes herşeye karışıyor dedim...

bende öyle gittiğim yere asla yük olmak istemem elimden geldiğince toparlar çıkarım ... ama maşallah bana gelenler yayılıyor

Ay kizlar ben yarin memlekete gitcem nasipse.esime citlattim gitme demedi.ama cok gönüllü oldugunu da soylemicem sirf bunaldigimi goruyo diye yolluyo benden habersiz almis biletimi fln bi de oglunu ozleyecek diye ha beni degil burda kuzenlerim fln var takiliriz biz diyodu.Anam hepsi cuma gunu memlekete gidiyomus adam delirecek

Aynen canımm Allah böylelerine fırsat vermesin. Ne çektiğimi ben bilirim sinsi insan en fenası ada kimse inanmaz sana bir Allah bilir bir sen bilirsin neyin ne olduğunu.
Şimdi benim küçük elti çıldırma noktasında. Aynılarını yaşamaya başladı ama o çok fena eder bunları yandilar :) Ee ben çok dua ettim inanmayan kim varsa yaşasın aynısını diye. Önce öbür eltim şimdi bu daha dur şurada kızları var , kızlarından çıksın diye çok dua ettim, benim gözümün yaşını çok akıttılar sinsice, Rabbim büyük kimin ahını yerde bırakmış ki. Hep hurda da yazıyorum Duam küçük görümcemin aynı benim kocam gibi biriyle evlenmesi ne eksik ne fazla daha beter olmasına gerek yok, abisi gibi olsun yeter. Kendileri gibi sinsi kv si görümcemi olsun yeter. Elbet kulağıma gelecek o gün kızına rahat batıyor nesi var kocasının diyicem. İçim o zaman soğur.
Eltim diyormudur acaba eflal abla haklıymış diye :)

Ni ha ha ha

Kızlar ben diyet yapamiom ya. Motivasyon sıfır . DuNKÜ yaptığım börek çörek kek vs ler mahvetti benı ve zavallı yim bu konuda engel olamiyorm kendime tartildim ki 73.3 çıktım yani . 2 kilo almis im nerdeyse . Ben bu işi yapmiom simdi. Evden çıkmadan olmuo .Ben martta baslicam ya. Evden çıkmak sart

Yapma kuzum böyle 2 kilo 2 kilo bi bakmissin 80 ler 90 gelmiş ister misin bunu tabi ki hayır lütfen tut yeme yersen ne oluyor gordun iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…