İyi oldu canım. Değişiklik iyi geldiOh mis gibi tatil yaradı sana
Bugün pattis diyeti yapıyorum aus acim aus acim
Ausummmm ya valla bende anlamadım tartı 53.5 ken 55.4 oldu ne oldu neden oldu anlamadım gitti bende bu detoks bi bünye temizleme.bi soklama yapayım dedim bakalım ne kadar ise yarayacak
Ayyy gerçekten öyle mesaj attı mı,mutfaktaysan çık çabuk diyeYine eşim çok yardımcı olmuştu sonra buraya gelmiştim ausum sayesinde verip mezun olmuştum. 3 haftadır yerimde sayıyorum 67'yim. 58 bana çok yakışmıştı. Yine öyle olacağım inşallah
Ayyy banum inşallah ya valla bu defa bırakmayacağım. Sende bırakma kendimizi mutsuz ediyoruz.
Eşim sabahtan beri 10 mesaj attıbak tut kendini, olacak, mutfaktaysan çık çabuk diye ama iyi oluyor 2 defa çıktım mutfaktan döndüm yolumdan
Ne kadan sıkıcı sıradan bi insanmışım hayatıma mıçayım37 yaşındayım evliyim çocuk yok daha önce düzgün diet yapmadım bu konuda iyi degilim geçen yıl 4:3 u denedim onda biraz başarı sağladım hep karbonla ve kolay yiyeceklerle beslenen biriyim yediklerimi degistirmek istemem de çok başarılı değilim aliskanliklarimi birakamiyorum. 3 aydır tarihi bile unuttum kolayı bıraktım benim için imkansız olan kolayı birakmakti onu biraktiysam hepsini birakabilirim. 28 yasima kadar 50_55 kilo arasında gider gelirdim kışın 58 olur yazın 50 olurdum bolca yüzer dans eder hayatımı yasardim hovarda biriydim sonra ise girdim arkasından evlendim hanim hanımcik biri oldum evden ise işten eve asosyal hayatım kilo olarak bana geri dönmeye başladı. Eğlenceli kisiligimle sadece tatillerde karsilasiyorum yılda 15gun diğer günler oldukça sikici bir hayatım var kısaca sorunum bu ruhum is ve ev arasında sikisiyor. Bazen sırf sikildigim için eşimle bilek güreşi yapıyorum. Bazen eşimin sırtına oturup hadi sınav çek diyip bagirsaklarini desiyorum. Sarhoşken dart oynamayi seviyorum oldukça zor oluyor sıkışıp kalmış biriyim. Araba kullanırken vites düşürmeyi beceremedigimden hız yapmayı sevdiğimi soyluyorum araba da herkesin korkudan rengi atıyor. 4. Vites kavşak dönüyorum. Hareketli parçalarda gaz fren gaz fren yaparak müziğe eşlik ediyorum herkesin midesi altüst oluyor. Yani ben hayattan çok sıkılıyorum
Menüm
Sabah
1 mandalina
1 dürtücü çay
1 kupa sütlü kahve
1 kase pirinçli bebek maması (şekersiz)
Öğlen:
1 kase pul biberli yoğurt
İkindi:
Tavuk çorbası yapıyorum onu yiyeceğim biraz
Akşam :
Tavuk çorbası
Salata
Biftek(belki)
Spor yok korkuyorum yapmaya terleyip üşütürsem diye
Su bol bol
@MiuLegohepfit
Niye kızNe kadan sıkıcı sıradan bi insanmışım hayatıma mıçayım
Sen eğlenceli birisin ama tarzınNe kadan sıkıcı sıradan bi insanmışım hayatıma mıçayım
Memnun oldum. Bende 38 yaş 2 çocuk çalışan biriyim. Çocuklar küçük hala benimle uyuyorlar. Bu gün erken uyuttum. Biraz önce uyandılar yataklarındalar ama biliyorum ki ben gitmeden uyumazlar. Bu durum spor yapmamı engelleyen bir neden . Daha önce diyet yaptım defalarca hemde. En son 2017 martta başlayıp. Ağustos gibi bitirdim 68-55-- 13 kg 5 ay gibi bir sürede...37 yaşındayım evliyim çocuk yok daha önce düzgün diet yapmadım bu konuda iyi degilim geçen yıl 4:3 u denedim onda biraz başarı sağladım hep karbonla ve kolay yiyeceklerle beslenen biriyim yediklerimi degistirmek istemem de çok başarılı değilim aliskanliklarimi birakamiyorum. 3 aydır tarihi bile unuttum kolayı bıraktım benim için imkansız olan kolayı birakmakti onu biraktiysam hepsini birakabilirim. 28 yasima kadar 50_55 kilo arasında gider gelirdim kışın 58 olur yazın 50 olurdum bolca yüzer dans eder hayatımı yasardim hovarda biriydim sonra ise girdim arkasından evlendim hanim hanımcik biri oldum evden ise işten eve asosyal hayatım kilo olarak bana geri dönmeye başladı. Eğlenceli kisiligimle sadece tatillerde karsilasiyorum yılda 15gun diğer günler oldukça sikici bir hayatım var kısaca sorunum bu ruhum is ve ev arasında sikisiyor. Bazen sırf sikildigim için eşimle bilek güreşi yapıyorum. Bazen eşimin sırtına oturup hadi sınav çek diyip bagirsaklarini desiyorum. Sarhoşken dart oynamayi seviyorum oldukça zor oluyor sıkışıp kalmış biriyim. Araba kullanırken vites düşürmeyi beceremedigimden hız yapmayı sevdiğimi soyluyorum araba da herkesin korkudan rengi atıyor. 4. Vites kavşak dönüyorum. Hareketli parçalarda gaz fren gaz fren yaparak müziğe eşlik ediyorum herkesin midesi altüst oluyor. Yani ben hayattan çok sıkılıyorum
Gayet salığım
Ee icraat sıfır ama boşver tarzıSen eğlenceli birisin ama tarzınsupperrr
Ben daha sıkıcıymışımNe bilim çakıl öyle yazınca kendi hayatım saman gibi geldi
Bugün küçük notlar hazırladım canım iyi gelecek inşallah. Teşekkür ederim tatlımInsallah canim neden olmayasin. Aslinda buzdolabinin uzerine veya kapisina degisim fotonu veya seni motive edecek yazilar assan da ise yarayabilir.
Evet canım inşaallah yine yapacağımNe güzel çok şanslısın bence eşin seni uyardığı ve destek olduğu için.
Başarırsın yine üzme kendini, bir kere yapan yine yapar!!
Ne kadar zaman önce mezun olmuştun?
Aynen öyle masum kış kış dedik aha geldi gidiyor. Tamam her gün etiket yapalım canımTriplimelek Megi
canım menülerde birbirimizi etiketleyelim
destek olalım bak ocak oldu bi bakmışsın mart nisan ve yaz gelmiş azın diyet olmuyor
hadi 12 haftada dişimizi tırnagımza takalım
EvetttttYarından sonra öyle yapıyoruz ve yarını tertemiz kapatıyoruz
Öperim seni. Gel sarılıp ağlasalimGayet salığım
Ağlaşak ulen aç bir sodaÖperim seni. Gel sarılıp ağlasalim
Biz hep oyle aliyoruz canim.. resimleri hep anlattiriyorum bide 2 resimler arasinda farklari bulduruyorum) her aksam masal okurum masal kitabida resimli yatakta onlarada bakariz )
Arada da kafamdan masal uyduruyorum yabancilarla konusmamak gibi .... fazla kosmamaliyuz terlememeliyiz diye kafamdan uyduruyorum her gece
Gun icerisinde olumsuz bi davranışını hikayelestiriyorum hemen anlıyor anne bugun bende boyle yaptim bidaha yapmiyacam diyor
Sıkı can iyidir derler bi de. Ben süper sıkıcıyım onu anlamış oldumBen daha sıkıcıymışım
HemenAğlaşak ulen aç bir sodasabaha kadar ödem atak senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?