Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yine mi olmamış

Annelik yapmam dediğin şeyleri yapma sanatıdır. ...

Oha ya çok tatlı, ne güzel annelik yapıyormuşsun maşallah canım
Not: aptal klavye yapmıyormuşsun yazmış ya fitne çıkaracak boş yere

Son düzenleme:
Leslie yapıyorum sonrada egzersize başlayacağım. Kiraz sapı çayımla mortim saydin78 i selamlıyorum
selamla mortim kolay gelsin sana, iyi degilim motive olamadım
kek yedim baska seylerde yedim sonrasinda, kotu hissediyorum kendimi de regl oldum istah tavan

Kızlar 1 dondurma yesemmi ki

yememe kararın isabetli olmuş .

Yine de alıntıladım çünkü , bi ısırık demişsin ... aklıma direkt hazır dondurmalar geldi ... hayır hiç bir zaman . dondurma diyette de yenebilir , 1 top ... sade ... gündüz ..haftada bir ..mesela ... ama hazır dondurma değil .

Hmmm hafız yaparız paşayı

Hafıza önemli nimet eflalim , daha ne istiyorsun .

Handecim iyi yapmışsın tebrik ederim

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama pes etme. Yapabilirsin. Sakin ol. Senin şöyle bir silkelenmeye ihtiyacın var. Biz seni seviyoruz ve sana inanıyoruz

Zirveye mi oynuyon yavrucum

Ay teşekkür ederim çok ilgili alakalisin allah razı olsun senden . Çok iyi anlatmissin . Seni çok iyi anlıyorum. Ben de kafamda biturmemisim aslında . Aman ben emziriyorum canım ne isterse yerim ya da yesem de veriorum kiiii. Güvenİ. Benj kötü etkilio. Bana yaparsın verirsin demelerden ziyade . Yedin bak kilo alacaksın tokatı lazım belkide. Bakalım napcam.

Yok kuzum ya. Adet olmam lazımdı iki gün önce, daha gelmedi, göbek şişmeye başladı balon gibi hissediyorum kendimi

Ay bir de lohusa iken de regl deki gibi ödem yani fazladan kilo mevzu var mı acaba. Çünkü 1 hafta bile olmadan 2 kilo fazla cikiorum. Azalmıştı regle dönmüş gibi su aralar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…