Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cakil80 üzülme hepbirliklte vericez kiloları
bu arada sen elmasın kardiyodan sonra egzersizlerini ihmal etme emi
Kardiyo egzersiz ben önce salsa yapıyorum 3 parça 15 dakika sonra mekik al karın yapıyorum uygun mudur 6 yıl Latin danslari yaptım suan u uttuklarimi hatirlamaya calisiyorum

Yok kuzum ya. Adet olmam lazımdı iki gün önce, daha gelmedi, göbek şişmeye başladı balon gibi hissediyorum kendimi
O durum fena oluyor bilirim. Çok rahatsız ediyor. Benim de haftaya gelmesi lazım. Dur bakalım. Evime dönene kadar gelmesin de. Geçen ay 9 un da gelmişti halam. İki aydır da 1 er hafta erken geldi. İnşallah bu ay normal zamanında gelir Allah'ın izniyle cumartesi evime dönüyorum

Hiç Poligonda atış yapmayı denedin mi o insanı acaip sakinlestiriyor. Eşim bana izin vermiyor ama heyecanlı 1 kez dene. Benim elimde yapılacaklar listem var 1 kendi olsa yapacagim sen de değişik birseyler denesen suan ki kimliginden siyrilsan yuklendigin rolleri biraksan rahatlar misin

Oh mis gibi tatil yaradı sana

Günaydın Herşey güzel olacak Sarayca @Triplimelek Megi

bu gün temizim

Mortim gelemedim.

Menü güzel değil hiç beğenmedim. Dost acı söyler alınma sakın.

Öncelikle hep karbon almışsın. 19 ocak için 7 kg dedin. Inan 3 kg versen de gayet güzel başarı. Ama böyle beslenerek verebilir misin bilemiyorum. Bak birbirimizi eleştirelim ki doğruyu bulalım ne dersin. Bende bundan sonra elimden geldiğince menü vereceğim. Bir yola baş koyduk devamını getirelim değil mi

Sen daha önce diyet yaptın mı en çok kaç kg verdin. Nasıl beslemiştin ve seni en çok ne motive ediyor. Bir de kaç yaşındasın boyun kaç evli misin çocuk var mi. Çok sordum değil mi

Selam hatunlar ben geldim.

Menüm

Sabah (08.45) 3 dl tb ekmeği
Peynir zeytin

Oglen 12.00
Tavuk
Ayran

Akşam 18-18.30 gibi

Fırında sardalya
Salata

Su 1.5 lt

Spor 20 dk yürüyüş
1 saat jillian nmtz
15 dk squat mekik vs. Egzersiz

@MiuLego
cakil80 canim saatleri bir kez senin için yazdım. Aşağı yukarı hafta içi yemek saatlerim boyle

begum75 nehirnil111 citirlar kimin grubundaydim. Bilemedim

37 yaşındayım evliyim çocuk yok daha önce düzgün diet yapmadım bu konuda iyi degilim geçen yıl 4:3 u denedim onda biraz başarı sağladım hep karbonla ve kolay yiyeceklerle beslenen biriyim yediklerimi degistirmek istemem de çok başarılı değilim aliskanliklarimi birakamiyorum. 3 aydır tarihi bile unuttum kolayı bıraktım benim için imkansız olan kolayı birakmakti onu biraktiysam hepsini birakabilirim. 28 yasima kadar 50_55 kilo arasında gider gelirdim kışın 58 olur yazın 50 olurdum bolca yüzer dans eder hayatımı yasardim hovarda biriydim sonra ise girdim arkasından evlendim hanim hanımcik biri oldum evden ise işten eve asosyal hayatım kilo olarak bana geri dönmeye başladı. Eğlenceli kisiligimle sadece tatillerde karsilasiyorum yılda 15gun diğer günler oldukça sikici bir hayatım var kısaca sorunum bu ruhum is ve ev arasında sikisiyor. Bazen sırf sikildigim için eşimle bilek güreşi yapıyorum. Bazen eşimin sırtına oturup hadi sınav çek diyip bagirsaklarini desiyorum. Sarhoşken dart oynamayi seviyorum oldukça zor oluyor sıkışıp kalmış biriyim. Araba kullanırken vites düşürmeyi beceremedigimden hız yapmayı sevdiğimi soyluyorum araba da herkesin korkudan rengi atıyor. 4. Vites kavşak dönüyorum. Hareketli parçalarda gaz fren gaz fren yaparak müziğe eşlik ediyorum herkesin midesi altüst oluyor. Yani ben hayattan çok sıkılıyorum

Çok güzel ben de yarın köfte ayran yiyim köfte severim

yine formumun zirvesindeyim

neden ?

çünkü görüldüğü üzere bugün menü vermedim

işte aradaki tek bağlantıyı bulun

ne yedin

dur söyleme

ya da söyle

hiiii allahın gücüne gider, ben tam seninki gibi kızım olsun istiyorum, benim ki de salak mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…