Anladim canimBen ilk yazdığımda ne güzel annelik yapıyormuşsun yazdım klavye otomatikman yapmıyormuşsun diye düzeltmiş sonra farkına vardım da değiştirdim :)
Kardiyo egzersiz ben önce salsa yapıyorum 3 parça 15 dakika sonra mekik al karın yapıyorum uygun mudur 6 yıl Latin danslari yaptım suan u uttuklarimi hatirlamaya calisiyorumcakil80 üzülme hepbirliklte vericez kiloları
bu arada sen elmasınkardiyodan sonra egzersizlerini ihmal etme emi
Bide daha kolay karidesi ayiklamak çok zorPeki ama bu haftayı saymam o zaman benn
Ayyy ben de kendi pisirdigimi yiyemedim ama lokantada götürüyorum
O durum fena oluyorYok kuzum ya. Adet olmam lazımdı iki gün önce, daha gelmedi, göbek şişmeye başladı balon gibi hissediyorum kendimi
Yok gaz yapıyo azcık o kadarmalipina kız bu arada karnabahar ve yoğurt daha fena gaz yapar rahatsız eder seni. Yanlış seçim olmuş
Hiç Poligonda atış yapmayı denedin mi o insanı acaip sakinlestiriyor. Eşim bana izin vermiyor ama heyecanlı 1 kez dene. Benim elimde yapılacaklar listem var 1 kendi olsa yapacagim sen de değişik birseyler denesen suan ki kimliginden siyrilsan yuklendigin rolleri biraksan rahatlar misinBende her şeyden koptum, yani genel anlamda her şeyden hayattanda. Her gün karar alıyorum yok uygulama sıfır.
Hayatımın sıkıcılığı beni boğdu.
Diyet , spor hep aklımda zaten, çocuklarla daha güzel iletişimim olsun diye sürekli düşünüyorum ama hep gerginim hep hep hep.
Sakin mutlu olmak istiyorum, sakin sakin sakin.
O kadar kitap okuyorum nafile, ruhum boşlukta.
Manevi olarak güçlenmek için uğraşıyorum, bir türlü hiç bir şeyi tam anlamı ile yapamıyorum ben.
Hep bir şeyleri yetiştirme telaşı ama bu kafamın içinde oluyor. Kendi kendime konuşup duruyorum içimden.
Böyle yapa yapa kaç yılım gitmiş şaşıyorum.
İşe yaramaz hissediyorum kendimi.
Her şey mükemmel olsun istiyorum ama tek yaptığım her şeyi mükemmel bir şekilde mahvetmek.
Pozitif olmak istiyorum, ya bu negatiflik doğuştanmı acaba. Bazı insanlar nasıl oluyorda, dünya yanarken bile vardır bir hayır deme erdemine sahip oluyor.
Kafamda hep sorular sorular
:
Oh mis gibi tatil yaradı sanaO durum fena oluyorbilirim. Çok rahatsız ediyor. Benim de haftaya gelmesi lazım. Dur bakalım. Evime dönene kadar gelmesin de. Geçen ay 9 un da gelmişti halam . İki aydır da 1 er hafta erken geldi. İnşallah bu ay normal zamanında gelir Allah'ın izniyle cumartesi evime dönüyorum
Korkunun ecele faydasi yok menumu paylaşayım
13.30
Migrosun kepek sandvici
Icin hazır salatası yikanan paketlerden
3 dilim salam
500 ml ayran
Saat 17.00
Yine kepekli sandviç
Yine salata
3 tane burgu peynir
500 ml ayran
Saat 20.00
5 yemek kaşığı haşlanmış makarna yanına domates
500 ml ayran
1 mandalina
Gece 2 mandalina birazda şeker leblebi yiyesim var ama karar veremedim
@MiuLegoSarayca
Mortim hiç sesin çıkmıyor neredesin 19 ocak a bişey kalmadı
Geldim kızBen şimdi 30 dakika salsa yaptım boşa mi gittiben kimi etiketleyim
@MiuLegoSarayca Whiteblacklife
Sen de yoksun sarayca ben sporda sadece whiteblacklife i etiketleyim ozaman
37 yaşındayım evliyim çocuk yok daha önce düzgün diet yapmadım bu konuda iyi degilim geçen yıl 4:3 u denedim onda biraz başarı sağladım hep karbonla ve kolay yiyeceklerle beslenen biriyim yediklerimi degistirmek istemem de çok başarılı değilim aliskanliklarimi birakamiyorum. 3 aydır tarihi bile unuttum kolayı bıraktım benim için imkansız olan kolayı birakmakti onu biraktiysam hepsini birakabilirim. 28 yasima kadar 50_55 kilo arasında gider gelirdim kışın 58 olur yazın 50 olurdum bolca yüzer dans eder hayatımı yasardim hovarda biriydim sonra ise girdim arkasından evlendim hanim hanımcik biri oldum evden ise işten eve asosyal hayatım kilo olarak bana geri dönmeye başladı. Eğlenceli kisiligimle sadece tatillerde karsilasiyorum yılda 15gun diğer günler oldukça sikici bir hayatım var kısaca sorunum bu ruhum is ve ev arasında sikisiyor. Bazen sırf sikildigim için eşimle bilek güreşi yapıyorum. Bazen eşimin sırtına oturup hadi sınav çek diyip bagirsaklarini desiyorum. Sarhoşken dart oynamayi seviyorum oldukça zor oluyor sıkışıp kalmış biriyim. Araba kullanırken vites düşürmeyi beceremedigimden hız yapmayı sevdiğimi soyluyorum araba da herkesin korkudan rengi atıyor. 4. Vites kavşak dönüyorum. Hareketli parçalarda gaz fren gaz fren yaparak müziğe eşlik ediyorum herkesin midesi altüst oluyor. Yani ben hayattan çok sıkılıyorum
bu gün temizim
Mortim gelemedim.
Menü güzel değil hiç beğenmedim. Dost acı söyler alınma sakın.
Öncelikle hep karbon almışsın. 19 ocak için 7 kg dedin. Inan 3 kg versen de gayet güzel başarı. Ama böyle beslenerek verebilir misin bilemiyorum. Bak birbirimizi eleştirelim ki doğruyu bulalım ne dersin. Bende bundan sonra elimden geldiğince menü vereceğim. Bir yola baş koyduk devamını getirelim değil mi
Sen daha önce diyet yaptın mı en çok kaç kg verdin. Nasıl beslemiştin ve seni en çok ne motive ediyor. Bir de kaç yaşındasın boyun kaç evli misin çocuk var mi. Çok sordum değil mi
Ay iyiki geldin spor grubumda yok çok yalnız kaldımGeldim kız
Çok güzel ben de yarın köfte ayran yiyim köfte severimSelam hatunlar ben geldim.
Menüm
Sabah (08.45) 3 dl tb ekmeği
Peynir zeytin
Oglen 12.00
Tavuk
Ayran
Akşam 18-18.30 gibi
Fırında sardalya
Salata
Su 1.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
1 saat jillian nmtz
15 dk squat mekik vs. Egzersiz
@MiuLego
cakil80 canim saatleri bir kez senin için yazdım. Aşağı yukarı hafta içi yemek saatlerim boyle
begum75 nehirnil111 citirlar kimin grubundaydim. Bilemedim
yine formumun zirvesindeyim
neden ?
çünkü görüldüğü üzere bugün menü vermedim
işte aradaki tek bağlantıyı bulun
Yok canim o değişiyor ben hamile iken boyle sıkan anneleri eleştirirdim boyle bilmis bilmis konusan cocuklara gıcık olurdum benim cocugum salak olsun derdimyani boyle komik cocuk olsun derdim ama ben degistim disiplinli bi anne oldum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?