Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de öyle anlarımı paylaşacak kimsem yok oysaki memleketim
Bende kıymetini bilemedim hergun esime baski yaptim gidelimde gidelim adamin burnundan getirdim.... simdi varya kos kos oturuyorum... memleketime tayin zor görünüyor bizde sirf malatyaya yakin olsun diye tercih ettik ama oradaki dostluklari ariyorum yaaa

Ay burda eğlenelim,eğlendirelim, güle güle kilo verelim,7. Takımın hunisi eksik olmaz zaten!!

Al benden de o kadar. Çalışırken de bunalıyodum işsizken de bunalıyorum her türlü başarıyorum. Gerçi gezerken de bunalıyorum. Sanırım ben bu dünyaya ait değilim
Cevre edinmek yeni seylerle ugrasmak insana iyi geliyor ama bunun icinde kafa dengi insanlar lazım

Istanbulda da aynı emin ol 1 aydır vapur a binmedim Üsküdar'da yasamama Kadıköy'de calismama rağmen

Ne güzel ...Buralada yok öyle dostluk arkadaşlıklar hoş akraba bile olmazken kimse kimseye güvenmiyor artık

Katiliyorum çevrede eğlenceli insanlar olmalı hep bana olmaz dimi ama

Ohhh şükür bugünü iyi atlattım :)
Yaa canım çok teşekkür ederim.
Bende sizleri çok seviyorum.

: afiyet olsun yesin bakalım , bu hafta ben tırtım

Menüm

İftar
Balık salata
Az kumpir ..
Allah kabul etsin canım.
Kaç gündür başladın? Bende devam edeceğim inşallah.
Ayyy gerçekten öyle mesaj attı mı,mutfaktaysan çık çabuk diye
Eşinin kilo problemi var mı?Senin kendine ayrı ,eşine ayrı mı yapıyorsun yemek?
Evet attı valla 14 mesaj 1'inde tutturdu ama mutfaktayken çıktım hemen.
En son yemek yapcam dedim tamam ağzını kapa dedi
Eşim 9 senedir hep 72 kilo ne alıyor ne veriyor kilo çok dengeli besleniyor maşallah çok da yer hiç yemek seçmez.
Kendime özel yemek yapmıyorum genelde normal yemekten az porsiyon yiyorum. Diyete t am adapte olursam ton balıklı salata, tavuklu salata, köfte tarzı yaparım hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…