Bende kıymetini bilemedim hergun esime baski yaptim gidelimde gidelim adamin burnundan getirdim.... simdi varya kos kos oturuyorum... memleketime tayin zor görünüyor bizde sirf malatyaya yakin olsun diye tercih ettik ama oradaki dostluklari ariyorum yaaaBenim de öyle anlarımı paylaşacak kimsem yok oysaki memleketim
Ne işe yarıyorAyyy ben şok çok saskinim ya yine çıktım tartının tepesine 400 gr daha gitmiş inanmıyorum ya gercektende ise yarıyor galiba
Sabah aç karnına wcli 55.4
Akşam :54
Fark 1.4 ayy inşallah sabaha 600 gr daha gider lutfen gitsin ne olur gitsin inşallah gitsin
Yoksa kendimi sodaya verecegim bi de acıklı şarkılaraCanim sen sporunu yap miu seni yerleştirir gruplara sıkıntı yok balim
Ay burda eğlenelim,eğlendirelim, güle güle kilo verelim,7. Takımın hunisi eksik olmaz zaten!!Biz de eşimle gırgır şamatayız hep ama ona gezip tozmak demiycen canını al daha iyi. Ben hep eğlendiren tarafım sanırım başkalarına eğlenceli geliyorum, heryere çağırırlar, özellikle eşimin arkadaşları kuzenleri pınarsız gelme derler hep eşime.ama benim de eğlenmeye ihtiyacım var bana da yazık
Cevre edinmek yeni seylerle ugrasmak insana iyi geliyor ama bunun icinde kafa dengi insanlar lazımAl benden de o kadar. Çalışırken de bunalıyodum işsizken de bunalıyorum her türlü başarıyorum. Gerçi gezerken de bunalıyorum. Sanırım ben bu dünyaya ait değilim
Pattis yoğurt diyeti balım ya bugün 1 günüm ve 1.4 gitti şok içindeyim spor da yapmadım bugunNe işe yarıyor
OsmaniyeŞimdi
neredesin ada?
Istanbulda da aynı emin ol 1 aydır vapur a binmedim Üsküdar'da yasamama Kadıköy'de calismama rağmenBenimkide sıkıcı yana yana esime baskı yapa yapa dogunun en ucra köşesinden tayin istedik sandimki burasi daha iyi olur...inan 1 saat once bunun muhabbetini yaptık yaaa ben orada ne guzel egleniyordum niye geldik ki buraya geri dönsek.. burada ev hapsi gibiyim orada arkadaslarim vardi carsi yakindi cik gez don eve burayi hic sevmedim hic hergun evde otur yemek yap esi kizi gonder spor yap hep boyle
Verme verme mium gelince ekler seni spor gruplarına balım.yeter ki sen spor yapYoksa kendimi sodaya verecegim bi de acıklı şarkılara
Ne güzel ...Buralada yok öyle dostluk arkadaşlıklar hoş akraba bile olmazken kimse kimseye güvenmiyor artıkBende kıymetini bilemedim hergun esime baski yaptim gidelimde gidelim adamin burnundan getirdim.... simdi varya kos kos oturuyorum... memleketime tayin zor görünüyor bizde sirf malatyaya yakin olsun diye tercih ettik ama oradaki dostluklari ariyorum yaaa
Gızlarr toplanın buraya gelin ayol :)Biz kaçak burdan
Katiliyorum çevrede eğlenceli insanlar olmalı hep bana olmaz dimi amaBiz de eşimle gırgır şamatayız hep ama ona gezip tozmak demiycen canını al daha iyi. Ben hep eğlendiren tarafım sanırım başkalarına eğlenceli geliyorum, heryere çağırırlar, özellikle eşimin arkadaşları kuzenleri pınarsız gelme derler hep eşime.ama benim de eğlenmeye ihtiyacım var bana da yazık
Noha çayı gibi miBir de acı biberli + karabiberli çay içiyorum tüm gündür yarın tuvalette neler olacak merakla bekliyorum
Ohhh şükür bugünü iyi atlattım :)
Yaa canım çok teşekkür ederim.Handecim iyi yapmışsın tebrik ederim
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama pes etme. Yapabilirsin. Sakin ol. Senin şöyle bir silkelenmeye ihtiyacın var. Biz seni seviyoruz ve sana inanıyoruz
Zirveye mi oynuyon yavrucum
Allah kabul etsin canım.:afiyet olsun yesin bakalım , bu hafta ben tırtım
Menüm
İftar
Balık salata
Az kumpir ..
Evet attı valla 14 mesajAyyy gerçekten öyle mesaj attı mı,mutfaktaysan çık çabuk diye
Eşinin kilo problemi var mı?Senin kendine ayrı ,eşine ayrı mı yapıyorsun yemek?
mmm hiç yolum düşmedi nasıldır bilemiyorumOsmaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?