- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım niye boşa gitsin sen yaz sporlarını bir yere kaptan cevap verdiğinde eklerim yeniden ben eğer bendeysenBen sonradan eklenmistim yanlış mı hatırlıyorum @MiuLego eklenmiştir beni yoksa boşa mi gitti sporlarim ağlarım
Selam hatunlar ben geldim.
Menüm
Sabah (08.45) 3 dl tb ekmeği
Peynir zeytin
Oglen 12.00
Tavuk
Ayran
Akşam 18-18.30 gibi
Fırında sardalya
Salata
Su 1.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
1 saat jillian nmtz
15 dk squat mekik vs. Egzersiz
@MiuLego
@cakil80 canim saatleri bir kez senin için yazdım. Aşağı yukarı hafta içi yemek saatlerim boyle
begum75 nehirnil111 citirlar kimin grubundaydim. Bilemedim
Kaptan dün dersteydi eve geldimiş pert olmuşbegum75 spor kaptanım sporumu verip kaçıyorum sayım bugün de devam ediyor 1 saat 47 dakika tempolu 225 point akşam eve gidince bayıldım direk yorgunluktan dün depoda üşüttüm ayaklarım hiç ısınmadı evde su torbasıyla yattım sadece @MiuLego Kaptanım beni hiç merak etmemişsin dün yazmamışsın küstüm işte
begum75 Eki Görüntüle 2088012
@MiuLego Eki Görüntüle 2088013
Allah kolaylik versin sana bugun epey kahve lazım
kendilerine gelince alıyorlarda üst tabaka
bize gelince mırın kırın
vallaimkanım olsa alırdım evde kimsede yok direk uyurdumm gidip
Tartı sabah 53.4 dedi Efser bir gunde 2 kilo gittiHay Allah dengen şaşmış ondan kuzum yaa
Vay anasiniTartı sabah 53.4 dedi Efser bir gunde 2 kilo gitti
Çok iyi gitmiş bende mi yapsam acaba yarınTartı sabah 53.4 dedi Efser bir gunde 2 kilo gitti
Bende sokum daha wc ye cikmadim üstüne sabahın goru 10 kadar beklesem 200 daha gider mi acabaVay anasini
Iyiymis gercekten canimBende sokum daha wc ye cikmadim üstüne sabahın goru 10 kadar beklesem 200 daha gider mi acaba
Tabi ki hayır şuan çok erken hem.senin bebeğin çok küçük canım ek gıda da yemiyorÇok iyi gitmiş bende mi yapsam acaba yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?