ikizler burcu olacakkkHaziranın hemen başı canım , ama ben Mayıs sonu doğururum öyle hissediyorum
kız kapıdan olur mu öyleeeeeeeeeeeee
illaaaaaaaaaaaa içeri gel derim
ayy keşke aynı yerde otursak
alırsan zaten var yaaaaaaaaaaaa hande
aaaaa sen haftaya mı girecennnnn söylemesi ayıp ben bu hafta giriyorumda listeyeeeeay hadi haftaya liste inşaAllah
zıkkım alsınbugün kaynanannın doğum günü hiç birşey almıycam
ne yılbaşlarını,ne doğum günlerini,ne anneler gününü,ne evlilik yıldönümlerini hiçbirşeylerini boş geçirmedim ben.
Bu sefer şokları yaşayacak.
kuzucum regl sebebiyle duruma göre bakariz demistik Miumla ama bakalım kısmetaaaaa sen haftaya mı girecennnnn söylemesi ayıp ben bu hafta giriyorumda listeyeeee
GİDER İNŞALLAH BERNAM TARTI ÖNEMLİ..Kuzum haftaya persembe gelcem nasipse.Tartiyi goturcem de cok tereddutluyum.cam tarti ya ucaga alacaklar mi kirilmadan gidebilecek mi
Bu arada bugun varsamba ama bende hala kayda deger bi eksi yok.2 haftadir ne oluyo bana çözemedim
Yok kız eflal hamileymis
sen minnoşsun pek tatlısın seni öpeyim bi benAyy günahıını aldım ya@MiuLego Efserim nasılsın
Ekledim kaptanımcakil80 canım cumadan itibaren sporların nedir yazar mısın
O derece kafam yorgun ve yoğun düşün ballı çörekdoğrudur Bende sizleri çok özledim az ısınmak için ara verdim geri gideceğim ama aklımdasınız şuraya da minnoşları koyayım da gideyim
Eki Görüntüle 2088103 Eki Görüntüle 2088103
olsun yavaş yavaş giderdiSorma ya pazartesi tartı 55.4 dedi ben şok tabi öyle iste
tamambu cuma gecsin de kuzum insallah cok sıkı tutucamreglde bitmis olur
sağol canımmm inşallah bi 12 kilo verip mezun olurumkuzucum regl sebebiyle duruma göre bakariz demistik Miumla ama bakalım kısmet
hadi hayırlı olsun Adacımtebrik ederim simdiden
Pazartesi ,perşembe tutmaya çalışıyorum megim . Bu oazartesi herkes evde oldugundan salıya kaydıOhhh şükür bugünü iyi atlattım :)
Yaa canım çok teşekkür ederim.
Bende sizleri çok seviyorum.
Allah kabul etsin canım.
Kaç gündür başladın? Bende devam edeceğim inşallah.
Evet attı valla 14 mesaj1'inde tutturdu ama mutfaktayken çıktım hemen.
En son yemek yapcam dedim tamam ağzını kapa dedi
Eşim 9 senedir hep 72 kilone alıyor ne veriyor kilo çok dengeli besleniyor maşallah çok da yer hiç yemek seçmez.
Kendime özel yemek yapmıyorum genelde normal yemekten az porsiyon yiyorum. Diyete t am adapte olursam ton balıklı salata, tavuklu salata, köfte tarzı yaparım hep.
53.3 düştü ki tartı bir gunde 2.1 gittiGİDER İNŞALLAH BERNAM TARTI ÖNEMLİ..
ya bilemedim ki yeme düzenini değiştirmek gerekebilir.. kahvaltıda hergün tosttan vazgeçmek gerekebilir..
sen minnoşsun pek tatlısın seni öpeyim bi ben
olsun yavaş yavaş giderdi
tamam
Yine olmadiakşam döner dürümle değişmiş.. ama harika menü yinede ördeğim sporu da eklemişsin
fitim yazının başında hep ekmek yedim falan diyince bi kalbime inmedi değil amaaa.... akşam ile toparlamışsın.. bugün ve yarın sıfır ekmek olsun sıfır karbon.. son 2 gün çok önemli biliyorsun.. hala da gelmiş geçmiş olsun ağrıiçin
saydınım lazeri azcık sana da tutalım mı haftaya için hazırlanıyor musun
ay ne güzel menü o çyle büşracım menülerini çok beğenmeye başladım ben maşallah
taze sıkılmış portakal suyuna hayır
içinde fazladan şeker oluyor ve birden fazla portakal giriyor posası kalıyor.. onun yerine 1 portakal yenmeli..
menünün kalanı harika konyak.. güzelleşti menüler
yakamoz vururum seni bakk
çiviliyi çıkarırım pilav falan
çok güzel menü Fatma afiyet olsun
renkli menünün de seni de yerim
afiyet olsun eflalim harika menü
hala sabahki ekmeği 1 dilim yapma konusunda ısrarcıyım
tertemiz menü bernacım afiyet olsun
kısa net menü afiyet olsun eceee
haftaya liste için hazırlık başlıyor mu eceeee
anladın sen
bebek maması da nerden çıktı
spora baaak
menüye baaaak
malim harikasın
sabahki 3 dilim ekmek çok!
gerisi süper menünün ve spor da var
ooooooooooo ooooooooooooooo yumurta detoksu
boleksiler getirsin nevommmmmmmmmmm
insAllah kuzucumsağol canımmm inşallah bi 12 kilo verip mezun olurum)
elin değmişken birde @Ytmz sana zahmet sopala emziren anne yediği menüyü görünce yuh dedim yaaaasen neyin detoksunu yapıyorsun acaba
Aeben abla gi . Yazdım takım lara gönderilen yere de . Öyle de kafayà göre olmasa . Helé de bana hangi takıma gidiyim. Zayiflayip gelirim geneSelamlar efenim
Herkesler iyi inşallah ...
GİDER İNŞALLAH BERNAM TARTI ÖNEMLİ..
ya bilemedim ki yeme düzenini değiştirmek gerekebilir.. kahvaltıda hergün tosttan vazgeçmek gerekebilir..
sen minnoşsun pek tatlısın seni öpeyim bi ben
olsun yavaş yavaş giderdi
tamam
İnşallah gider canım. Ya olmazsa da annemlerin dogrulugundan emin oldugum bi tartisi var tek sikintisi dijital degil.GİDER İNŞALLAH BERNAM TARTI ÖNEMLİ..
kesinlikleinsAllah kuzucumverirsin tabi neden olmasin
Bende 55 olmayi planlıyorum insaAllahilkbahara kalmaz mezuniyet isini hallederiz bence biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?