Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay hadi haftaya liste inşaAllah

ikizler burcu olacakkk eşimde ikizler çook değişken hahah

zıkkım alsın yapmayın canım iyiliğe yaramıyor benim kv hayatında hiç doğum günü görmemiş hiç kimse kutlamamış ben bir pasta yaptırdım sonra çok güzel bir yerden bi çanta aldım süpriz hazırladım resmen yemekler yenildi pastaya mumları dizdik eşimle ışıkları kapattık ben doğum günü türküsünü söyleye söyleye girdim içeri kadın bi duygulandı bi duygulandı hiç doğum günüm kutlanmamıştı dedi sarıldı bana hemde sıkı sıkı... sonra sonrası işte en kötü gelin benim eşimi parmağımda oynatıyormuşum ... ulennn dedim parmağımı oynatsam o gün senin evladın ne doğum günü ne gerek var saçma bu kadar para bu çantaya verlir mi diye söylendi durdu aman derdim işime gelirdi annesine bi halt yapmazdım .. eşime sen karışma demiştim...

GİDER İNŞALLAH BERNAM TARTI ÖNEMLİ..
ya bilemedim ki yeme düzenini değiştirmek gerekebilir.. kahvaltıda hergün tosttan vazgeçmek gerekebilir..
sen minnoşsun pek tatlısın seni öpeyim bi ben
Sorma ya pazartesi tartı 55.4 dedi ben şok tabi öyle iste
olsun yavaş yavaş giderdi
bu cuma gecsin de kuzum insallah cok sıkı tutucam reglde bitmis olur
tamam

Pazartesi ,perşembe tutmaya çalışıyorum megim . Bu oazartesi herkes evde oldugundan salıya kaydı .

53.3 düştü ki tartı bir gunde 2.1 gitti

Yine olmadi

Boyle olcaz insaAllah listede her hafta

GİDER İNŞALLAH BERNAM TARTI ÖNEMLİ..
ya bilemedim ki yeme düzenini değiştirmek gerekebilir.. kahvaltıda hergün tosttan vazgeçmek gerekebilir..
İnşallah gider canım. Ya olmazsa da annemlerin dogrulugundan emin oldugum bi tartisi var tek sikintisi dijital degil.

Önümüzdeki hafta değişir duzen muhtemelen cis cos yemem ama saatler yediklerim fln bi sasirabilir.Umarim tarti iyi yönde sasirir.1 haftada her gun ya misafir gelir ya ben giderim Allahim bana kolaylik ver dinimiz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…