Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay giremedim kacgundur dün 9 da çıktım 4 tu eve geldik kızım accuk hastaydı. Ne olur ne olmaz diye götürdüm eşimle allahım bir kalabalık birde elektrik gitti sistemi bekle bekle dur delirdim . Benim iş 2 3 aya rafa kaldırıldı. Kızımdan ötürü. Calismayida özlemişim. Kocam kız küçük 2 3 ay daha geçsin öyle didi . Zati fena bir velet napıyorsun uz nasıl gidiyor

senin canın pasta istemiş heeee
yediğin pastadan dolayı gördüysen demek

Ben tansiyon düşmesin diye tuz atmıştım hadi bakalım. Dişçiiii

Geçmiş olsun canım

Ben menulerimi yazmiyorum çünkü baya yiyorum canım ne isterse . @MiuLego ya sözüm var dikkat edicen yazmaya baslicam inş. Çünkü sankim 2 3 kilo yagim var. Birde kendime ölçü belirledim
Şubat 1 de ölçücem
Bel 70
Üst bacak 54 istiyorum
Ful sikilastirma egzersizleri yapıyorum ayak agirligimda var @MiuLego ayak agirliklariyla 1 2 saat takip yürüsem kas yapmaz demi ? Egzersiz haric

yürüyüşle kas olmaz bebeeem
hadi menülerini de ver artık emi

@MiuLego tartiyi almazlarsa netcem
aşağıdaki yoruma tamamen katılıyorum
işte buna matematik61
en en kötü kuzum gittiğinde 5 lt lik su ile oradaki tartıyı kontrol ediyorsun.. ona göre tartılıyorsun.. evet dijital değilmiş.. amaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen gözünü ı37482684060462 açıp onu dijital gibi görüp kilonu söylüyorsun.. ki inşallah gerek kalmaz
kızdım
tam da liste diyoruz banu bu nasıl menü beni düşündürüyorsun yazacaktım kii... kendin yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…