Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlar ben sag salim geldim sukur.oglumun bi dengesi sasti uykusu geldi uyuyamadi yediremedim de ucakta.inmeye yakin 20 dk uyudu o da sersem yapti onu eve geldim 2 saat civari uyutmaya ugrastim.gozumden uyku akiyo yesil cayimi icip ben de yatacagim inşallah. Gecmise hic bakamadim her sey yolundadir umarim.Herkese iyi geceler

Napıyonuz kızlar.benim büyük kız hadtaydı hiç gelemedim geceleri ağırlaşıyodu boğazla başladı aşşağı indi tatilde hep yatmıltı dün de okuldan gelsi antibiyotik başladık biraz iyileşti bakalım bu gece bişey çıkmazsa.iş de yoğun gidiyo orda hiç teli alamıyorum tam konsantre öğrenemeye veriyorum kendimi sonra koştur koştur eve yemek ödev ders yazılı yedir içir doyur yatır uyut derken ben
Bi sen bi de ahu ...ortadan çatlatın şu çok bilmiş gö.ümcelerinizi di mi Ahu060812
Kız bu tempoyla nasıl çatlatacam bilmşyom spora vakit kalmıyo bi tarafım eksik kalıyor sanki neyse biraz daha tempoya alışınca sokarım onuda bi araya

Akıllı çocuk çok tuttum

Hayirdir kotu bisey yok ins.
Kızlar kusura bakmayın yazamadım evde kıyametler koptu. Kaynanam bize gelmişti kp le olur olmaz yere gelmediniz gitmedinizde konu açıldı bende açtım ağzımı yumdum gözümü bu seferde bana hakaretler etmeye falan başladı en sonuda fenalasma numarasıyla hastanelik oldu .sinirim çok bozuk gerçekten yani ben bu kadın a napiyorum da sürekli benle uğraşıyo iyice bıktım nefret ettirdi kendinden

Demin arayıp çağırdılar yarın konuşucaklarmış bakalım :)

Iyi hadi inşallah duzeltirler arayı :)

Gecmis olsun canim

Eşin ne diyo? Senin yanindaysa hiç sallama ayilsinda bayilsinda

Iyyyyyyk yinemi kayinvalide yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…