- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 478
- 31
Düzelir inş :)Yok yılbaşında erken işten çıktı diye aşçıbaşıyla kavga ettiler iki gündür gitmiyo işe. Morali bozuk
Demin arayıp çağırdılar yarın konuşucaklarmış bakalım :)Düzelir inş :)
Ya bak :)Demin arayıp çağırdılar konuşucaklarmış bakalım :)
Evet ben çok etkileniyorum yanımdaki insan kötü olunca sabah düzelirim artıkYa bak :)
Sana da yansıyor çok mülayim oldun :)
Nerde o çılgın kadın
Kız bu tempoyla nasıl çatlatacam bilmşyom spora vakit kalmıyo bi tarafım eksik kalıyor sanki neyse biraz daha tempoya alışınca sokarım onuda bi araya
Akıllı çocuk çok tuttum@Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .
hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....
elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .
O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demişbekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
Canım
Nevommm şaka demiii artıda falan değilsin....
Eksiye döndü mü ibre..
Kıyamam ben sana eksii ol lütfen ben senden bi tık fazla olayım yeter
Maşaallah sanaEksilerdeyimmmm eksilerdeyimmmm vallahide eksilerdeyimmm
Senin sayende eksilerdeyimmmm Nevommm ezelii mortim
mm
Sendee olll eksiiii buluşalım eksilerdeeeee
Sennsalla
Bennoynayayimmm
Nevreste
Ne kadar meraklısınızperşembe o eskinin üzerine bi 200-300 daha koydun muyduuuuuuuuuuuuugelsin nevoyaaaaaaaa
Kızlar kusura bakmayın yazamadım evde kıyametler koptu. Kaynanam bize gelmişti kp le olur olmaz yere gelmediniz gitmedinizde konu açıldı bende açtım ağzımı yumdum gözümü bu seferde bana hakaretler etmeye falan başladı en sonuda fenalasma numarasıyla hastanelik oldu .sinirim çok bozuk gerçekten yani ben bu kadın a napiyorum da sürekli benle uğraşıyo iyice bıktım nefret ettirdi kendindenHayirdir kotu bisey yok ins.
Benim diyet Karataya benziyor biraz, azar azar ama zorlanmadan veriyorum.. çok zor değil bence..Kızlar ben Karatay yapsam mı acaba
Kimisi çok yavaş kilo verdiriyor diyor aslı varmı aranızda böyle beslenen hatun varmı
Demin arayıp çağırdılar yarın konuşucaklarmış bakalım :)
Gecmis olsun canimNapıyonuz kızlar.benim büyük kız hadtaydı hiç gelemedim geceleri ağırlaşıyodu boğazla başladı aşşağı indi tatilde hep yatmıltı dün de okuldan gelsi antibiyotik başladık biraz iyileşti bakalım bu gece bişey çıkmazsa.iş de yoğun gidiyo orda hiç teli alamıyorum tam konsantre öğrenemeye veriyorum kendimi sonra koştur koştur eve yemek ödev ders yazılı yedir içir doyur yatır uyut derken ben
Kız bu tempoyla nasıl çatlatacam bilmşyom spora vakit kalmıyo bi tarafım eksik kalıyor sanki neyse biraz daha tempoya alışınca sokarım onuda bi araya
Kızlar kusura bakmayın yazamadım evde kıyametler koptu. Kaynanam bize gelmişti kp le olur olmaz yere gelmediniz gitmedinizde konu açıldı bende açtım ağzımı yumdum gözümü bu seferde bana hakaretler etmeye falan başladı en sonuda fenalasma numarasıyla hastanelik oldu .sinirim çok bozuk gerçekten yani ben bu kadın a napiyorum da sürekli benle uğraşıyo iyice bıktım nefret ettirdi kendinden
Benmki bronait bitiyor kulak basliyor kulak bitiyor oksuruk basliyor bu sene ilactan basimizi kaldiramadikYok 2 3 askıya alındı beybi accuk rahatsızdır babası olmaz sen şimdi çalışsan kızin sana ihtiyacı var didi kıyamaz o biraz ertelendisenin kız nasıl oldu
Iyyyyyyk yinemi kayinvalide yaaaKızlar kusura bakmayın yazamadım evde kıyametler koptu. Kaynanam bize gelmişti kp le olur olmaz yere gelmediniz gitmedinizde konu açıldı bende açtım ağzımı yumdum gözümü bu seferde bana hakaretler etmeye falan başladı en sonuda fenalasma numarasıyla hastanelik oldu .sinirim çok bozuk gerçekten yani ben bu kadın a napiyorum da sürekli benle uğraşıyo iyice bıktım nefret ettirdi kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?