Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben menümsü menümü vereyim, kaptan ararsa yoğum buralarda tamam mı

sabah
08:00
3 yumurtadan maydonozlu omlet
domates-salatalık

12:00
1 bardak tarçınlı süt

17:30(eve girer girmez) akşam menüsünü kimden gördüm acabaaa he waytım tanıyon mu?
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt

spor sadece 1 saat tempolumu yaparım bugün
60 dakika tempolu yürüyüş= 150 p begum75

@MiuLego Whiteblacklife Floweroflife

Her şey bir birine giriyor duruyor bende bu durumdayım rabbimin sınavı diyelim beterinden korusun
Önce eşimin ailesi şimdide bizim aile biri bitiyor diğeri başlıyor

hayırlısı güzelim ya, herşey olacağına varıyor

Kv ve gorumcemle 3 yildir gorusmuyorum valla sizleri okudukca en dogru karar buymus diyorum.. cunku konusmaya devam etseydim bizimde vidi vidilar bitmeyecekti...
Bi buyuk eltim var ayda 1 telde görüşürüz o kadar.. onuda siraya koydum 1 ay o arar 1 ay ben )

Sende ağla bonus bu kadar ağla ağla hırs yap 60 olduğun zaman seni görecem. Hiç de kendin fit ince hissetmiyorsun. 50 lerin tadını bilen birine 60 çok geliyor

Hırs benim bunyemde gecersiz bir duygu olmuyor bende.
Kilo vermeyin demiyorum tabiki verin niye 58 kilo 38 beden incecik olmayasinin dimi?
Benim anlayamadigim 58 e şurda kalmiş 5-6 kilo bunun icin kendini harap etmen.

Yani en yavas veren sen olsan ayda 1-2 kilo versen yazin istedigin gibisin zaten bu neyin kederi onu anlamiyorum :))

Siz boyle yapinca benim yolum gozumde daha cok buyuyor

Bonuuussss mırtim mortim koooooşşşşşş
Çok önemli bişiy dicem koooşşşş

Eve girdim şimdi ben

Tok karna su dolu karna

Tartıda sabahki rakamı gördüm ben

Bonus

bende su icmekten bulanan midemi alip gideyim Sabah erkenden hastane yollarina dusucem. Görüşürüz sekerler. Allah rahatlık versin hepinize

Geçmiş olsun canım hayırdır neden gudiyorsun

Hiç abla benim koca iki gündür evde surat beş karış tek kelime etmiyoz bugünde tıkıldık eve bunaldım

Ayyy canım oluyor böyle durumlar inşallah en yakın zamanda düzelir Kıbrıs guzeli

Benim en küçük glumdada vadi 2 3 yaslariydi herhalde gelen misafirlerin ayaklarını sever di sonra geçti canım merak etmeyin düzelir

Demin arayıp çağırdılar yarın konuşucaklarmış bakalım :)

Hadi hayırlısı hem işsizlik hem evde erkeğin heran olmadı zor bı durum hayırlısı ile işine başlarda seninde onunda kafası rahatlar

Allah sabır versin canım
4 oğlan anası olarak nekafar dikkatli bir kaynana olmam gerektiğini anlıyorum kaynanalar demek bu kadar evlilikte sorun oluyor

Günaydın kızlar gönlünüzden geçen her dileğin hayırlı olarak kabul olacağı bir gün olsun inşallah

Günaydın canım aminnn

Hayırlı gunler kızlar

Hayırlı sabahlar eski mortim tekrar kuzuya geçmiş olsun

Yımırta detoksu mu yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…