- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ayy inşallah unutmadim hepsini hatırladım yazım
Hatirlamiyorum
Pazar 3 mil Leslie ve 30 dakika karın çalıştım
Ptesi 1 mil Leslie +25 dakika bisiklet+50 tane mekik ve alt karın kası egzersizi
Saliydi sanırım 15 dakika salsa 15 dakika alt karın kası
Başka hatirlayamiyorum cumadan sonra ben de not alırım
nehirnil111 baby
cuma 40 dk yürüyüş
pazartesi 45 dk eliptik jillian level 2
Salı 40dk yürüyüş
Çarşamba 75 dk yürüyüş
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım hayırdır neden gudiyorsun
Ayyy canım oluyor böyle durumlar inşallah en yakın zamanda düzelir Kıbrıs guzeli
Benim en küçük glumdada vadi 2 3 yaslariydi herhalde gelen misafirlerin ayaklarını sever di sonra geçti canım merak etmeyin düzelir
Hadi hayırlısı hem işsizlik hem evde erkeğin heran olmadı zor bı durum hayırlısı ile işine başlarda seninde onunda kafası rahatlar
Allah sabır versin canım
4 oğlan anası olarak nekafar dikkatli bir kaynana olmam gerektiğini anlıyorum kaynanalar demek bu kadar evlilikte sorun oluyor
Günaydın canım aminnn
Hayırlı sabahlar eski mortim tekrar kuzuya geçmiş olsun
Bonus canım yarın için senden bı istek şarkı istiyorum zahmet olmazssa ben biraz teknoloji ozurluyum
az bile yapıyorsun@MiuLego bugunki sporum evde kosmaca ip atlamaca.En son kaynana kafasina ortu bagliyodu.Basi agridi zaaaar
Rahatsiz ediyom da azcik
ya hahahahahahaha aus bu karikatürler çok iyi ilkini biliyorum favorimdir de.. diğerleri
senin kaynananın karikatürleri yapılmış hande
Bilgisayar başına geçeyim de menülere bakayım
şükür canım sağ salim vardın.. tartı sorun oldu mu aldılar mı?Selam kizlar ben sag salim geldim sukur.oglumun bi dengesi sasti uykusu geldi uyuyamadi yediremedim de ucakta.inmeye yakin 20 dk uyudu o da sersem yapti onu eve geldim 2 saat civari uyutmaya ugrastim.gozumden uyku akiyo yesil cayimi icip ben de yatacagim inşallah. Gecmise hic bakamadim her sey yolundadir umarim.Herkese iyi geceler
Günaydın güzeller
Günaydın canlarGünaydın kızlar gönlünüzden geçen her dileğin hayırlı olarak kabul olacağı bir gün olsun inşallah
OOOGünaydındün yine fırtına yaşadım gerçekten umurumda değil artık
Günaydın canımHayırlı gunler kızlar
Hayırdır kuzumHer şey bir birine giriyor duruyor bende bu durumdayımrabbimin sınavı diyelim beterinden korusun
Önce eşimin ailesi şimdide bizim aile biri bitiyor diğeri başlıyor
Gunaydin herkese
Günaydın şekerlerGunakdin :)
Ahahahha bonus ya
Bana bayılmadın mı
Hayırlı sabahlar sevgili takımım
Güzel bir gün dileğiyle
Umarım yarın tartıda yüzümüz guler
az bile yapıyorsun
Bonus canım yarın için senden bı istek şarkı istiyorum zahmet olmazssa ben biraz teknoloji ozurluyum
Ben telden bakiyodum menulere niye pc ye gecmiyimki neyim eksik senden
40 kilo fazlam varyazinca bi sinir oldum
Cakil demiski +90 da yenilemezsin miuya sen bizi temsil ediyosun
bir bakayım kontrol edeyimKaptanim yarın biraz telaşlı olursun
3 10 Kasım etabında listeye girmisim
2 ayim bu hafta doluyor liste dışı burda arkadaşlarımla devam etmek istiyorum uygunsa listeye bı zararı olmazssa bu hafta beni izne cikaririrmisin eğer süren dolmamisda haftayada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?