Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Shut Up geçmiş olsun canım sıcak bitki çayları iç sıcak su torban varsa koy göğsüne üşütme sıcak tut
içtim içtim deli olacam
içime bir üşütme girdi bi bakıyorum midemde
bi bakıyorum omuzlarımda
bugünde göğsümde bu nedir ya geçmiyo

kızlaaaaar
lütfen lütfen göğüs üşütmesi için bişey söyleyin bana
nefes alamıyorum yaaaaa

Canım göğsüme viks sürüp sıkı sıkı giyinip uyurum ben, bana iyi geliyor. Kızlar ne diyecek bakalım dene istersen

76.4 'e başladım şimdi 73.5 olmuşum cnm

Sütün azalmiyorsa ilk zamanlar hızlı gider

Yok
Canım göğsüme viks sürüp sıkı sıkı giyinip uyurum ben, bana iyi geliyor. Kızlar ne diyecek bakalım dene istersen

Sütün azalmiyorsa ilk zamanlar hızlı gider
Sütüm aksine çoğaldı bile herhalde çok su içmekten. Inşallah hep böyle devam eder cnm da biran evvel 60 olurum

Canım maalesef mükemmeliyetçi bir insanım, çocuklar bunu epey törpüledi yine de içimde ki ses susmuyor, tam ben kendimi bastırıyorum bu sefer öğretmenin mükemmeliyetçiliģi beni geriyor hem de çok. O beklenti içinde olunca bende aman diyemiyorum.
Okuma kısmı benimle alakalı kesinlikle kitap okuyan bir birey olsun istiyorum, bu konuda geri vites yapmam okuyacak mutlaka başka alternatifi yok.
Gitmeden sizin eğlenmeniz için o gün , sen yap okumanı gerisini öğretmen karar versin üzülme sakın dedim. Gayet rahattı önemli olan eğlenmemiz dedi içim biraz rahatladı. Üzülsün istemiyorum.
Birde arkadaşları benim oğlum için sen sunma öbürü sunsun demiş, taraf tutmuşlar buna da sinir oldum. Şaka gibi ama sınıfta bildiğin gruplasma var ve benim oğlum hiç bir grup da değil hepsi ile arkadaş olmak istiyor. Ben anlamıyorum evde ne diyorlar bu çocuklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…