içtim içtim deli olacamShut Up geçmiş olsun canım sıcak bitki çayları iç sıcak su torban varsa koy göğsüne üşütme sıcak tut
kızlaaaaar
lütfen lütfen göğüs üşütmesi için bişey söyleyin bana
nefes alamıyorum yaaaaa
76.4 'e başladım şimdi 73.5 olmuşum cnm
Sağol cnm dun kabus gibiydi
canım neler olmuş böyle ya
çok can sıkııcı şeyler ya , geçmiş olsun
Sütüm aksine çoğaldı bile herhalde çok su içmekten. Inşallah hep böyle devam eder cnm da biran evvel 60 olurumCanım göğsüme viks sürüp sıkı sıkı giyinip uyurum ben, bana iyi geliyor. Kızlar ne diyecek bakalım dene istersen
Sütün azalmiyorsa ilk zamanlar hızlı gider
Kız aman didim bu seferde bişey yapar kendinede ordan buraya suçlu ben olurumeşin yanındaymış ne güzel.kaynananı ara şampiyon belli ikinci kim de
ayazda mı kaldın canım acaba ondandır muhtemel bende öok üşüdüğümde ısınamıomiçtim içtim deli olacam
içime bir üşütme girdi bi bakıyorum midemde
bi bakıyorum omuzlarımda
bugünde göğsümde bu nedir ya geçmiyo
olabilir bunu denememiştim hemen yapıcamCanım göğsüme viks sürüp sıkı sıkı giyinip uyurum ben, bana iyi geliyor. Kızlar ne diyecek bakalım dene istersen
Sütün azalmiyorsa ilk zamanlar hızlı gider
offf bilmiyorumki nefes aldırmıyoayazda mı kaldın canım acaba ondandır muhtemel bende öok üşüdüğümde ısınamıom
okaliptüs yaprağı kaynat ,benim bronşite çok iyi geliyodu.içerken buharını da solu bronşlar rahatlar canım.çok geçmiş olsunkızlaaaaar
lütfen lütfen göğüs üşütmesi için bişey söyleyin bana
nefes alamıyorum yaaaaa
Saolasin cnm insallah hepimiz biran evvel istedigimiz kiloya ulasirizmaşallah canım
ne oldu kuzum niye canın sıkkıntaze fasulyenin kurutulmuş yemegini yeidm 3-4 kaşıkta yogurt doymadım tabi
canımda burnumda
kuzzum senin bağışıklık sistemi zayıf düştü sanırım hastalıkların ardı arkası kesilmiyo hiç.beslenmene dikkat etmiyon mu.içtim içtim deli olacam
içime bir üşütme girdi bi bakıyorum midemde
bi bakıyorum omuzlarımda
bugünde göğsümde bu nedir ya geçmiyo
ne oldu kuzum niye canın sıkkın
Canım maalesef mükemmeliyetçi bir insanım, çocuklar bunu epey törpüledi yine de içimde ki ses susmuyor, tam ben kendimi bastırıyorum bu sefer öğretmenin mükemmeliyetçiliģi beni geriyor hem de çok. O beklenti içinde olunca bende aman diyemiyorum.Canım sanırım 1. Sınıfa gidiyor oğlun
Çok stres yapıyorsun bence kendi haline bıraksan emin ol ne o ne sen bu kadar stres olmazsınız benim oğlumda birinci sınıfta çok fazla beklenti olmaması lazım
Bi kaç yazına denk geldim okumayı sevmiyor diye strese girmiştin çooook erken bunlar için zamanla oluşur sevgisi ama yapılan baskı tam tersi olabilir olağan haline bırak bence küçük çocuğa hırs yüklenmesine karşıyım önce sevsin o hırsı da kendi kendine alsın anne baba dürtmesiyle değil de
aaaaaa herşey yeni düzelmişti...belki söylentidir canım hemen moralini bozma.. belki sizleri başka firmalara yönlendirirler böyle bırakmazlar ....Rabbim bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar canımiş yeri kapanacak diye bir söylenti var ada yine
Evet ama genel olarak niyeyse bilmiyorum aslında biliyorum da işteneyin var kuzum canın mı sıkkın senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?