Canım balla karabiber karıştırıp sür göğsüne sırtına. Kağıt koy üstüne dekızlaaaaar
lütfen lütfen göğüs üşütmesi için bişey söyleyin bana
nefes alamıyorum yaaaaa
Ayyy ne diyorsuniş yeri kapanacak diye bir söylenti var ada yine
Tadı nasıl malimokaliptüs yaprağı kaynat ,benim bronşite çok iyi geliyodu.içerken buharını da solu bronşlar rahatlar canım.çok geçmiş olsun
off işyerindeyim ondan oluyo ya çok soğukShut Up canım dikkat kendine geçmiş olsun canım calsiyomudun evde misin dediği gibi arkadaşların sıcak tut göğüs unu
mali beslenmemi.kuzzum senin bağışıklık sistemi zayıf düştü sanırım hastalıkların ardı arkası kesilmiyo hiç.beslenmene dikkat etmiyon mu.
eve gidip hepsini sırasıyla yapıcamCanım balla karabiber karıştırıp sür göğsüne sırtına. Kağıt koy üstüne de
Sağlıklı beslen işte seni biliyom kuş kadar yiyonTadı nasıl malim
off işyerindeyim ondan oluyo ya çok soğuk
mali beslenmemi.
@MiuLego koş koş mali beslenmene dikkat etmiyonmu diyo
mali canım biz ne yiyoz
Stres canım stres. Senin hastalıkların sebebi hep bu. Bedenin de bir şey yok aslında. O stresin vücuda verdiği zararı hiç bir şey vermezeve gidip hepsini sırasıyla yapıcam
bıktım valla ağrılardan
Eltimin Allaha şükür kv bir kızı var dedigi geldi aklimaSağol cnm dun kabus gibiydiallah büyük ben allah' a bıraktım ama kizi yok ya anlamaz iki tane oğlu daha var ona şöyle eli değnekli bi gelin lazim
evet dün haberlerde izleyemedim bileYansın dünya diyesim geliyor, pisliğin biri iki çocuğunu katletmiş mahvoldum...
Tadı güzel ben çok severim mentol gibi hoş esansı var.içemem öyle dersen bi çay kaşığı bal at içine o da yumuşatır göğsünüTadı nasıl malim
off işyerindeyim ondan oluyo ya çok soğuk
mali beslenmemi.
@MiuLego koş koş mali beslenmene dikkat etmiyonmu diyo
mali canım biz ne yiyoz
Allahım kalbine ferahlik versin kuzucumEvet ama genel olarak niyeyse bilmiyorum aslında biliyorum da işteregl geliyor biraz karışığım
Anladım canım o guruplanma her okulda var bazen benim oğlumda boynu bükük geliyor anne olarak çok üzülüyoruz tabiki de ama hayatta daha sağlam kalabilmeleri için de bazı şeyleri yaşamaları gerekiyor kazanmayı kaybetmeyi bilmeleri gerekiyor çok küçükler çok duygusallar ama yapacak bişey Yok maalesefCanım maalesef mükemmeliyetçi bir insanım, çocuklar bunu epey törpüledi yine de içimde ki ses susmuyor, tam ben kendimi bastırıyorum bu sefer öğretmenin mükemmeliyetçiliģi beni geriyor hem de çok. O beklenti içinde olunca bende aman diyemiyorum.
Okuma kısmı benimle alakalı kesinlikle kitap okuyan bir birey olsun istiyorum, bu konuda geri vites yapmam okuyacak mutlaka başka alternatifi yok.
Gitmeden sizin eğlenmeniz için o gün , sen yap okumanı gerisini öğretmen karar versin üzülme sakın dedim. Gayet rahattı önemli olan eğlenmemiz dedi içim biraz rahatladı. Üzülsün istemiyorum.
Birde arkadaşları benim oğlum için sen sunma öbürü sunsun demiş, taraf tutmuşlar buna da sinir oldum. Şaka gibi ama sınıfta bildiğin gruplasma var ve benim oğlum hiç bir grup da değil hepsi ile arkadaş olmak istiyor. Ben anlamıyorum evde ne diyorlar bu çocuklara.
amin kuzucumAllahım kalbine ferahlik versin kuzucum
bende seni seviyoreeeee
hepfit hep fit ol e mi
hepfit hep fit ol e miben de seni seviyorum
ye beniamin kuzucumseni yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?