Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi hadi inşallah duzeltirler arayı :)

Gecmis olsun canim

Eşin ne diyo? Senin yanindaysa hiç sallama ayilsinda bayilsinda
Eşimden Allah razı olsun zaten cnm annesinin numara yaptığını biliyordu hastaneye götürmüşler tansiyon falan hepsi ıyi doktor bi sakinleşrici yapmış eve geçmişler. Esimde bir daha ne gel nede onun gelmesini bekle ben torununu getiririm bende gelirim demis. Madem sevmiyosun gerek yok gelmenede demis. Kp de bağırmış çağırmış. Terbiyesiz kadın ya . Sırf eşime olan sevgimden siniye çekiyorum bizim kilere bi anlatsam bir daha ne benim nede kızımın yüzünü zor görür de . Resmen oğlunun yuvasını dağıtmak istiyor

kan verdim gec kahvalti yaptim
11-12 gibi
2 dilim t.b. ekmeği
1 haslanmis yumurta
peynir zeytin
2 kapya biber, 3 bardak limonlu cay
birkac fındık badem, 1 gün kurusu
Ara
Beyaz cay
sonra sekersiz
Aksam uzeri de menüm belli 17:00 gibi
Zeytinyagli portakallı kereviz pisircem onu yerim
ve brokoli salatasi yicem insaAllah
Ara
Yesil cay icerim
Su: 2 lt. icerim
Spor : yapamam muhtemelen, halsizim
cok uykum, bas ağrım var. 4-5 saat uykuyla duruyorum. Birkaç saat uyumayi planlıyorum
sonra görüşürüz
@MiuLego Ausencia mortim @Portakal Sulu Ordek

Son düzenleme:
benim bir öğretmen arkadaşım çocukları arasında 6 yaş fark var.... sırf oğlu istedi diye doğurdu.. oğlu ya köpek alırısnız ya kardeş yaparsınız diyormuş... neyse şimdi bir kardeşi oldu geçen konuştum ahhh ada ahhh diyor tek çocukla sankı eşimle hergün balayında gibiydik diyor şimdi evde sesler nasıl yükseliyor bi bilsen diyor çok yıprandım diyor .... balayını bitirme diyor

Eşin senin yanindaymis boşver sıkma canını

Evet toparladım, aman diyim o yaşadığım panik yetti beni hizaya getirmeye :)

eşin yanındaymış ne güzel.kaynananı ara şampiyon belli ikinci kim de

canım neler olmuş böyle ya
çok can sıkııcı şeyler ya , geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…