-800 üstüne -200 daha gelse yeter kiyok pzts -800dü ya .ama ödem gitmez hemen diyim sarıldım dukana şeysine mecbur
Ahu bi gun derimi bile aldiracam demisti sirf az cikayim tartida diye haha
Bana gondersene ya ne zamandır canım çekiyor useniyorum yapmaya
Bende persembeden kas biyik aldirmaya gidiyirdum bazen hahahahahahaha
bende saclarim uzundu bir persembe gunuydu kestirmistimumut dunyasi iste
BendeeeeeeeddeddAÇIM..
Ben yedim tavuk sote ve 1 kase yogurtBendeeeeeeeddedd
Gönderim ayıp ediyon kuzum.iki bardak bulgurla yapcam zaten çok vakit almaz zannımca yani inşallahBana gondersene ya ne zamandır canım çekiyor useniyorum yapmaya
Ara verdim ama sütümde çok değişiklik olmadi bırakmadı emmeyi ama sütüm yine az demekki bazen elden birşey gelmiyor ama emmesi için çabalıyorum yani ara verdim ama çokta abarttım yemeyi kilo aldım simdi kizim 7 aylik hergun yeniden denemeye çalışıyorum 85 oldum boyumda 1.55 dı sizinleyken 77 falan olmuştum saldım karsiliginida aldım malesefesra canımmmmm hoş geldin
hatırlamaz mıyım
nasılsın neler yapıyorsun
diyete ara vereceğim demiştin.. durumlar nedir?
niye kız miuşumgörürsün sen
bugün spor yapma ki zaten :)
Ayy ben çok useniyorum onu yapmaya bi tencere yaprak sarması de yapiyim ama onu deme bana başlamamı yapacaksın yoksa kizartmami tabi sen yemeyeceksin o ayridaGönderim ayıp ediyon kuzum.iki bardak bulgurla yapcam zaten çok vakit almaz zannımca yani inşallah
ayy çook severim ama hiç bilmem yapmayı canım çekti benim dondurucuda duruyo kv yaptı gönderdiydi amma yiyen yok eşim ve oğlumdan başkaAyy ben çok useniyorum onu yapmaya bi tencere yaprak sarması de yapiyim ama onu deme bana başlamamı yapacaksın yoksa kizartmami tabi sen yemeyeceksin o ayrida
tüüh yahu.. demek ki beslenmeden kaynaklı değilmiş o iş.. yeniden verirsin kilo esracım üzülme kuzum.. menülerin güzeldi gayet ..Ara verdim ama sütümde çok değişiklik olmadi bırakmadı emmeyi ama sütüm yine az demekki bazen elden birşey gelmiyor ama emmesi için çabalıyorum yani ara verdim ama çokta abarttım yemeyi kilo aldım simdi kizim 7 aylik hergun yeniden denemeye çalışıyorum 85 oldum boyumda 1.55 dı sizinleyken 77 falan olmuştum saldım karsiliginida aldım malesef
ben deeeeeeeeeeeeeeeAÇIM..
evet göm.. önce kendini mezara göm ama
Bana gondersene ya ne zamandır canım çekiyor useniyorum yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?