Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

esra canımmmmm hoş geldin
hatırlamaz mıyım
nasılsın neler yapıyorsun
diyete ara vereceğim demiştin.. durumlar nedir?
Ara verdim ama sütümde çok değişiklik olmadi bırakmadı emmeyi ama sütüm yine az demekki bazen elden birşey gelmiyor ama emmesi için çabalıyorum yani ara verdim ama çokta abarttım yemeyi kilo aldım simdi kizim 7 aylik hergun yeniden denemeye çalışıyorum 85 oldum boyumda 1.55 dı sizinleyken 77 falan olmuştum saldım karsiliginida aldım malesef

Gönderim ayıp ediyon kuzum.iki bardak bulgurla yapcam zaten çok vakit almaz zannımca yani inşallah
Ayy ben çok useniyorum onu yapmaya bi tencere yaprak sarması de yapiyim ama onu deme bana başlamamı yapacaksın yoksa kizartmami tabi sen yemeyeceksin o ayrida

Ayy ben çok useniyorum onu yapmaya bi tencere yaprak sarması de yapiyim ama onu deme bana başlamamı yapacaksın yoksa kizartmami tabi sen yemeyeceksin o ayrida
ayy çook severim ama hiç bilmem yapmayı canım çekti benim dondurucuda duruyo kv yaptı gönderdiydi amma yiyen yok eşim ve oğlumdan başka

tüüh yahu.. demek ki beslenmeden kaynaklı değilmiş o iş.. yeniden verirsin kilo esracım üzülme kuzum.. menülerin güzeldi gayet ..

Slm kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir bardak çay
Ara
Kahve
Akşam 16:45
3 haşlama baget
Bir ayva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…