Yüzden kurtuluyoruz demi gidiyor o pis ocu rakam abla su izin.isini düşün bence liste sana iyi geldi bence biraz yanlış anlamada itilenmeye ihtiyacın var hepimizin var o ayrı ama yine de sen bilirsin
canım sen konyada mı yaşıyorsun ben selçuk ünv mezunuyum severim konyayı
benim yurecigim hepinize yeter
94 demi mezun oldunEğer dolmussa sürem izne çıkmak istiyorum canım sporu diyeti kilo vermeye devam edicem inşallah canım
Burdayım suzinleyim inşallah motivasyon um devam edecektir
Canım bende 90 94 Konya'da Selçuk üniversitesi mezunuyum
Oooooy gönlü geniş kardeşim
94 demi mezun oldun
94 demi mezun oldun
93 de de ben doğmuşum canımEvet canım
Aynen ya konya 42 sende anteplisin antebin adamı bi başka oluyor yaAaa ikimizin ortak yanını buldum sende şehrini plakanın kullanmışsınız bende sehrimi plakami zi kullandım
93 de de ben doğmuşum canım
Sen gençsin masallahin var azimli hatunsun hee kilo vermek icinAmann bebismissin oralardayjen aaa
Benmi yaşlıyım senmi gençsin
Aynen ya konya 42 sende anteplisin antebin adamı bi başka oluyor ya
anaaaaaaaammmmmmmmmmm
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nazarlara geldin sen ausum
kıyamam çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Ayyy canım bayağı varmış rahatsız ligin benimde varis var canım cok ayakta kalınca agrir
Ayyy canım inşallah diyelim ama ben Begüm e mesela atiyodum 98 isen diye dedim ama cok şükür eksideyiminan yarın için cok heyecanlı yım cumalar suprizlidir benim için
Benimde antepli arkadaşım vardı kafa kızdı çok insanlikliydiBende sehrimi cok severim canim onun için adımı değiştirdim konyayida cok severim cok güzel anılarım vardı r oralarda
çok acıktımm
almıcaksan söyle de ona yaraşır bi akşam yemeği yiyeyimlisteyi düşününce iştah miştah kalmaz .... alsam mı seni acaba yarınkatılımında az buralar
Sen benden önce ordaymissin canim.. ben o yillarda lisedeydimEğer dolmussa sürem izne çıkmak istiyorum canım sporu diyeti kilo vermeye devam edicem inşallah canım
Burdayım suzinleyim inşallah motivasyon um devam edecektir
Canım bende 90 94 Konya'da Selçuk üniversitesi mezunuyum
Oooooy gönlü geniş kardeşim
Benimde antepli arkadaşım vardı kafa kızdı çok insanlikliydi
Dört gözle beklerdim memleketten gelmesiniEce'nin de bı Antepli tanıdığı varmış oda nevrestede Antep'te başka şehirden geldiği halde hep güzel şeyler duydum hemşehrilerim benden iyi olmasalar da iyilerdirgenelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?