Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde açlık şekerim 65 çıktığı da olurdu ama gebelik şekerim varmış meğer çok şaşırmıştım

evet o da oluyor biliyorum canım

Ausencia abla neyin var ki ne oldu

belim canım , fıtığım nüksetti ..narin bedenim bu kiloyu kaldırmadı daha fazla

geçmişi okumamıştım , varmışsın sağ salim tartını aldılar mı ?

bende bi dikişte içmiştim Yusufta :)
şu an zararlı olduğu ile ilgili de çok şey okuyunca yaptırmamaktan yana fikrim , tadından değil

Kitap sevmese ayıp olur artık :) bebekliklerinden beri okuyorum, benden dinlemeyi seviyor ama kendi pek istemiyor bakalım ilerde ne olacak.
Benim eşim de okumaz keşke okusaydı da bu kadar bakar kör olmasaydı. Evliliğe dair çok kitap okudum lakin tek başına okumanın pek etkisi olmuyor, o da okusaydı farklı olurdu.

Geçmiş olsun canım. Bir an önce geçer umarım.

4 ocak menüsü

Kahvaltı : Tereyağında 1 yumurta, 2 dilim çok tahıllı ekmek, 7 zeytin, 2 çatal peynir

Öğlen : 4 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurt

Akşam : 1 baget, 2 kaşık yoğurt, tarhana çorbası

Su: 2 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş

@MiuLego

kolay gelsin fıstık guzeli

İnternetim bitmişti beybiler :/ ama çok güzel haberlerle geldimmm :))) hani bi mülakat sonucu bekliyodum yaaaa... oldu çok şükür :)) daha ağzıma lokma koymam iş yerinde şişko demesinler

hayırlı olsun canımmmmmmmm

sana şişko dedirtmeyizzzzzzzz

İnternetim bitmişti beybiler :/ ama çok güzel haberlerle geldimmm :))) hani bi mülakat sonucu bekliyodum yaaaa... oldu çok şükür :)) daha ağzıma lokma koymam iş yerinde şişko demesinler
Aaaa
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canısıııı
Hadi bakalım iş dönemi başlıyooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…