- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Benimde açlık şekerim 65 çıktığı da olurdu ama gebelik şekerim varmış meğer çok şaşırmıştım
Ausencia abla neyin var ki ne oldu
Selam kızlar. Bugun oglumu uyutup kahvalti yaptim sonra da cocugu anneme birakip babasi vefat eden arkadasima gittim evlerinde de kuran okutuyolardi 1 saat önce geldim eve.giremedim bugun hic gecmise de pek bakamadim oglan huysuz. Menu vermeye gelcem
ne yedin de hele
Ben yaptirmistim bir bardak sekerli su içirdiler daha hemsire adımı soyadimi yazarken ben içmiş bardagi onune koydum kadin sok.. dedim valla iyi geldi kendime geldimherkes mirin kirinla içiyormuş ... zaten seker cikmadi ama dr yinede yapalim demisti ...
Kitap sevmese ayıp olur artık :) bebekliklerinden beri okuyorum, benden dinlemeyi seviyor ama kendi pek istemiyor bakalım ilerde ne olacak.Okuma kısmında canım ben çok okuyan biriyim eşim.kitap okumayı sevmeyen biri ama ogluma kitap oku diye baskı yapmayacagim bu benim.fikrim çünkü kitap okumak sevmekle alakalı onu ona sevdirmelisin bence severse okur yoksa sirf annem.iatiyor diye okursa ne okuduğunu anlar nede kitap sever.
Gruplaşma olacak illaki canım gün gelecek senin oğlunda kendi kafasına uygun arkadaşlar edinecek herkesle aynı olamayacak bu yaşlarda çocuklar biraz acımasız oluyor ne yazık ki ailerin bunda payı buyuk
Kızlar bişey sorcam ben şimdi baskülde 19 lt lik damacanayı tarttım 20 kilo tam bu durumda baskülüm yanlış mı oluyor
Geçmiş olsun canım. Bir an önce geçer umarım.8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...
Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))
yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....
yaa20 kg onlar zaten canım ... 19 su 1 kg da dara :)) diye biliyorum ben
Geçmiş olsunAusencia hamilelikte zor olur fıtık dikkat et kendine
Sabah 9:30
Sade kahve , 10 yer fıstığı
Öğle 12:30
Yarım kase çorba(domatesli pirinç vardı pirinçleri ayıkladım suyunu içtim)
1 karnıyarık
Salata
Ara ara yer fıstığı bir avuçtur toplam
Akşam 19:15
Gavurdağı salata lor peynirli
Su:2.5 lt
Ausencia
Kızzz odada bi fıstık vardı cıssız ona sardımkolay gelsin fıstık guzeli
Lee_shin_mee kız nerelerdesin
Lee_shin_mee nerelerdesin huuuuuu
İnternetim bitmişti beybiler :/ ama çok güzel haberlerle geldimmm :))) hani bi mülakat sonucu bekliyodum yaaaa... oldu çok şükür :)) daha ağzıma lokma koymam iş yerinde şişko demesinler
Aaaaİnternetim bitmişti beybiler :/ ama çok güzel haberlerle geldimmm :))) hani bi mülakat sonucu bekliyodum yaaaa... oldu çok şükür :)) daha ağzıma lokma koymam iş yerinde şişko demesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?