almıcaksan söyle de ona yaraşır bi akşam yemeği yiyeyim
Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor
Ausencia bak neler neler okudum oha çüş ohaaaaaaaaaaaaa
yüksek sesle sürekli en çok ve sadece miu yu seviyorum der misin sürekli
Sen benden önce ordaymissin canim.. ben o yillarda lisedeydim
Dört gözle beklerdim memleketten gelmesiniiçli köfte si için
Yok kuzum haşlama yapmayız biz. genelde çarşı fırınında pişirtiriz.Ama çarşı fırını olmadığı için evdeki fırında pişircem bi kısmını ,bi kısmı da kızartmaAyy ben çok useniyorum onu yapmaya bi tencere yaprak sarması de yapiyim ama onu deme bana başlamamı yapacaksın yoksa kizartmami tabi sen yemeyeceksin o ayrida
Bende kucuk degilim canim yas 37 oldu...;((Yaa tek tek gelin yabiri bebek biri liseli çıtır men üniversiteli aha gidip depresyon a giriyorum çoluk çocuk gencecik hatunlari görünce
Bana aeben Ece dayderam falan bulun gerçi onlarda küçük benden ana
Tamamen duygusal yani
Yemeklerimiz gerçekten cok güzeldir ama burda bir arkadaş Antepli birinin diyet yapmadı zordur demişti
Gerçekten hem dışarda hem evde neyse yeriz inşallah güzel kilo verince
Yok kuzum haşlama yapmayız biz. genelde çarşı fırınında pişirtiriz.Ama çarşı fırını olmadığı için evdeki fırında pişircem bi kısmını ,bi kısmı da kızartma
Aynen cnm ya tamamen duygusal seysiTamamen duygusal yani
Yemeklerimiz gerçekten cok güzeldir ama burda bir arkadaş Antepli birinin diyet yapmadı zordur demişti
Gerçekten hem dışarda hem evde neyse yeriz inşallah güzel kilo verince
Ausencia şeker yüklemesi yaptiracak misin merak ettim
Ohhh ya icim rahatladı yaptırma sakın diyecektim bende deHayır canım yaptırmayacağım . daha var zaten 24.haftada yapılıyor ... düzenli tahlil veriyorum ... açlık şekerim 74 civarı ...
ailede de şeker hastalığı yok . ilk gebeliğimde de yaşamadım ...
Ohhh ya icim rahatladı yaptırma sakın diyecektim bende de
Benimde açlık şekerim 65 çıktığı da olurdu ama gebelik şekerim varmış meğer çok şaşırmıştımHayır canım yaptırmayacağım . daha var zaten 24.haftada yapılıyor ... düzenli tahlil veriyorum ... açlık şekerim 74 civarı ...
ailede de şeker hastalığı yok . ilk gebeliğimde de yaşamadım ...
Başlıcam ins. Sagoltüüh yahu.. demek ki beslenmeden kaynaklı değilmiş o iş.. yeniden verirsin kilo esracım üzülme kuzum.. menülerin güzeldi gayet ..
Ben yaptirmistim bir bardak sekerli su içirdiler daha hemsire adımı soyadimi yazarken ben içmiş bardagi onune koydum kadin sok.. dedim valla iyi geldi kendime geldimAusencia şeker yüklemesi yaptiracak misin merak ettim
Harika dedi super dedi ay canimsin dediyaşasınnnnnnnnn tam gaz devam
eeee peki senin kilona ne dedi tartı iyi eksiler var dedi mi
Karalahana sarmasi bile yemedim bugun gittigim mevlutte ben.hem de ben dagittim herkesehesap sormayacak bedenine iyi davrandın yemeyerek diyecek belki de heeee
umut işte kuzumBende persembeden kas biyik aldirmaya gidiyirdum bazen hahahaha
Eğer dolmussa sürem izne çıkmak istiyorum canım sporu diyeti kilo vermeye devam edicem inşallah canım
Burdayım suzinleyim inşallah motivasyon um devam edecektir
Canım bende 90 94 Konya'da Selçuk üniversitesi mezunuyum
Oooooy gönlü geniş kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?