Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım bu hafta bir çılgınlık yapacağım. Çok kararliyim çok
Kuzum inan bir haftalık diyetle nasıl eksi getireceksin çok merak ediyorum
Hep övüp anlatoyorlar
Ben daha hiç göremedim
Kıskanıyorum
Kendimi dışlanmış hissediyom
Bana da göstwr

Canım gerçekten büyük başarı neredeyse 50 kiloyu attın üzerinden. Bundan sonra 100 rakamını hiiiç görmezsin inşallah. Her hafta kilo bildir olur mu. Böylelikle kopmazsın diyetten.

Evet canım 500 Gr daha olsaydı 50 kilo hiç mütevazı olmayacağım gerçekten büyük azim büyük emek takımında da sevdiklerimden de büyük destek vesilesiyle Rabbim nasip etti
Şimdi bile _50 kilo ile bir hikayem var cok mutluyum yapamadiklarim şimdi yaptıklarım duygularım psikolijim sosyal hayatım manevi hayatım yanlizca yaşayan bilir ve o kiloları çeken bilir buralarda cok girmedim bukadar 140 inen biri ama cok şükür
Neyse biraz daha yazarsam ağlarım
Kız sende duygu karmaşası yaşattı n bı oynatiyon bı aglatiyon

Börekleri böcekler okudum iyi mi
Evet böcekler onlar daktırım
Bok böcekleri
Iyyy sümüklü böcekler
@MiuLego
Zahmet olmazsa günün sonuçlarını paylaşır mısın tekrar?
Bir de bugünlük menüme ek 2 mandalina , akşam da yarım Mozarella peyniri var (50 gr falan oluyor)var unuttum..
Tamam kuzum
Ay ben diyeti bıraktım wc nin anası ağladı
Kayısı candir
Sen napion ya ben hasta oldum ha karnina
Allam nolug miunun kaslagindan veg baga
Daha kas yapma aşamasına geçmedimmmm

Ben bilmiyodum yedim bu gun artk yemek yok
Yok canım hiç yemiyor değiliz
Şöyle ki:

Beyaz un ve ürünlerini aslaaaa tüketmiyoeuz
Ekmek yiyeceksek tam buğday ya da çavdar ekmeği yiyoruz
Gün içinde karbon alıyorsak diğer öğünlerle dengeliyoruz ve o karbonh çok almıyoruz porsiyonu az
Mümkünse akşama karbon yemiyoruz
Mesela bir öğünde mercimek çorba var. Yani karbon. Onun yanına asla ekmek yemiyoruz

Gibi gibi
Karbon pıçaklıyorum orada temsili :)
Heee
Höööö
Tamam tamammmm

Kh nin bu kadar kötü etkilediği ve hala yiyen tek insansın

Onu diri diri göm toprağa banummmm

Ayyy miumm valla ya
Mal gibi yiyorm hala

Kiloyu geçtim , şu yaşadıklarım çok kötü

Bugün cesit cesit tatlilarrr sarmalarrrr boreklerrrr acmaalarrrrr makarna salatalariiii arasindan gectim gittim keklerrrrr boreklerrrrrr kisirlarrrrr kurabiyelerrrrr tursu kavurmalariiiii arasina dustum.oradan da saglam ciktim evelallah

Çok tebrik ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…