Tempolu yürüyüşü hergün yapmaya çalışıyorumEliptik
Yürüyüş bandı tempolu yürüyüş
Oy maşallah ona büşraaaaEki Görüntüle 2089568 Kızlar Oğlum emojilerinizi görünce onlara el sallıyo böyle işte ne sanıyorsa
Lesli yap netten indir 45 dakika guzel mis gibiTempolu yürüyüşü hergün yapmaya çalışıyorum
Bağlantıyı paylaşır mısın adacimLesli yap netten indir 45 dakika guzel mis gibi
He uğurlu geldim ona
miu da listeye girer girmez bireysel 1. mi olurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Haklısın canim aylardır kilo veremediğim gibi üzerine alıyorum. Bir türlü adapte olamadım. Bu tamamen kendimle alakalı. Bu günde ye, yarın başlarsın.... mantığıyla bu hallere geldim....Kuzum inan bir haftalık diyetle nasıl eksi getireceksin çok merak ediyorum
Hep övüp anlatoyorlar
Ben daha hiç göremedim
Kıskanıyorum
Kendimi dışlanmış hissediyom
Bana da göstwr
miu da listeye girer girmez bireysel 1. mi olurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Oyy teldeyim canim onu beceremem ki youtube mil lesli yalz bi hatun ciklarBağlantıyı paylaşır mısın adacim
Leslie candır, YouTube dan Leslie 3 Mile yaz canımBende spor yapmaya basliyacam hangisinden yapıyım en etkili nerden yapıyorsunuz bi yardım
Hatun hatun hatun tamam datlımOyy teldeyim canim onu beceremem ki youtube mil lesli yalz bi hatun ciklar
Ehüüehüü ezip geçiyor mu ne kaç haftadır :)CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 551. ETAP
( 29 ARALIK 2017- 5 OCAK 2018)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.336........ 7. TAKIM
2..............1.240........ 12. TAKIM
3................1,084...... 6. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,04..... @MiuLego ...... (7. Takım)
2.......... 2.44 ..... orkide1453 .................... (14. Takım)
3.......... 2.50........ magickk (1. Takım) ve fattylamb94 (6. takım) ............
Düzeni yaparsan bayagi inceltiyor canimHatun hatun hatun tamam datlım
Seni çok iyi anlıyorum. Hâlâ var kilon. Vermen lazim. Bırakacaksın diye korkuyorum. Sakın birakma olur mu.Evet canım 500 Gr daha olsaydı 50 kilo hiç mütevazı olmayacağım gerçekten büyük azim büyük emek takımında da sevdiklerimden de büyük destek vesilesiyle Rabbim nasip etti
Şimdi bile _50 kilo ile bir hikayem var cok mutluyum yapamadiklarim şimdi yaptıklarım duygularım psikolijim sosyal hayatım manevi hayatım yanlizca yaşayan bilir ve o kiloları çeken bilir buralarda cok girmedim bukadar 140 inen biri ama cok şükür
Neyse biraz daha yazarsam ağlarım
Kız sende duygu karmaşası yaşattı n bı oynatiyon bı aglatiyon
Tamam cnm sporda yapacam artık leslie meslie allah ne verdiyseLeslie candır, YouTube dan Leslie 3 Mile yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?