Ever çok bekledik ama ablam hayatta bazı şeyler irademiz dışında maalesef. Keşke o kötü temmuz olmasa çoktan bu kiloları geçmiş olurduk ama kader imtihan hepsi. Insallah bundan sonra önümüze bakalım bu kiloyu koruyup daha fazlasına düşelimAyyy fatmam gelmiş nasıl sevindim yeni oturdum dur bide seninle oynayayim
Ayy Fatma cok bekledik demi canimmmm
Hee takımı mı sırtlamışım benBak hele sevinçe tebriğe ben hariç demişlş
Takımız balım biz
Senin takımı sırtladığın haftalar ne çok
Bir kerede biz sırtlayalım sen yat
Ahahaha gül gül bunlar iyi günlerin
Nö ölökösö vör yöööö
He Valla daha diyetin basindaym, evde 2 ses dolasirim artk karnimin gurultusuyla
En başta senin sayende disiplin olmasa bu dereceler rüya olurdu teşekkür ederim kaptanSenin de sayende yakamozum
Kız ne etiketiiii@MiuLego hanım hiç de kilo mu merak etmemiş, etiket neyim de yapmamış, beni unutmuşlistede degilik ya ondan
Tabi gördün güzel eksi verenleri, eflal kim ki mazide kaldı
En başta senin sayende disiplin olmasa bu dereceler rüya olurdu teşekkür ederim kaptan
Kuzum hayır 4 kilo çok istemeyizUnutmadim bu hafta onun icin son guvune kadar verecegim yarin sabahtan basliyorum bu hafta 4 verirr miyim ki. @MiuLego 4 kilo verirsem listeye de girerim
Belli oldu ki kuzum çoktaaaaanHedefler spor takımları belli oldu mu ben mi kaçırdım bakıyom bakıyom bulamıyom
Eveeeet olacağım eveeet eveet eveeetVeeee şimdi
Listeye girenleri tebrik ediyorum.
@ada81 inşallah verirsinn kiloları listede
@kelebekolacam hoşgeldin takıma veee listeye çok güzel olacak.
@saydin78 Sevdam hayırlı olsun metan güzel her hafta show yaparsın artikim
@MiuLego veeee minnak kaptan miniminnakk mi olacakmış listede iyice
Bu arada iki mandalina da regl tatlı krizini bastırmak için yendi , cıs cos olmadan atlattım
MaşallahKizlaaar 5 gundur spor yapiyorm ama 3 gündür diyetteyim baskulu gectigimiz bu sali aldik ve ilk tartildigimda 86.8 kg tok karnina simdi az once tartldm tok karnına 84.9 kg olmusum acayip mutlu oldm suan
bal mısın sen? can mısın sen? ortim misin benim, afferim kuzuşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?