1. Olursak öyle yazak dediydimm gıııPuhahahhahaha bu ne ya büşra
AlllaaaahhhhhhhhhhhhCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 551. ETAP
( 29 ARALIK 2017- 5 OCAK 2018)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.336........ 7. TAKIM
2..............1.240........ 12. TAKIM
3................1,084...... 6. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,04..... @MiuLego ...... (7. Takım)
2.......... 2.44 ..... orkide1453 .................... (14. Takım)
3.......... 2.50........ magickk (1. Takım) ve fattylamb94 (6. takım) ............
@hepfit
Anarşik kuzum benim gel bi sevem accık
Kiz @MiuLego bi de bugün annem diyo ki -takimdan mezun olmami kastederek-"ne zaman emekli olcan sen ordan "
Kızlar ben yatıyorum Allah rahatlık versin iyi geceler
Hedefler spor takımları belli oldu mu ben mi kaçırdım bakıyom bakıyom bulamıyom
Ehüehüüü
Arkadaşım pasta aldı diyo ki sen reglisin ye bir parça, sopadan haberi YÖK tabi, dedim brn dışarı çıkıyorum sen ye pastayı bitir ben gelene kadar
Dışarı kaçtım soğukta bekliyorum bitirmesini
Harika spor buuuafeein cıss lar eridi
Bidaha menünde görmicem bak
Kaptım mendilimi geldimmmmHeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tebrikler herkese kızlar 1. Olmuşuz yaaaa haftayada biz olak 3 leyek bunuOlduk gitti la
Senin de müthiş eksinin katkısıyla
miu da listeye girer girmez bireysel 1. mi olurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sende hala ...anne ... hepsi ayrı efsane
Amin canimabartma gelir yine sopa
Oyyy mekanı cennet olsun
Yaşasın beeeeeeHaklısın canim aylardır kilo veremediğim gibi üzerine alıyorum. Bir türlü adapte olamadım. Bu tamamen kendimle alakalı. Bu günde ye, yarın başlarsın.... mantığıyla bu hallere geldim....
Bu nedenle bu hafta bi şok yapacağım. Aslında buna ihtiyacım yok dikkat etsem gayet güzel kilo veriyorum ama önümde bir liste olursa en azından uyum sağlarım diye böyle bir şeye başvuruyorum. Haftaya guzel bir eksi ve gayet sağlıklı menülerle geleceğim inşallah. Bu sefer olacak bana güven
oyy canım benimDuygulandım ya la
Hep biz olucuuuuukkkTebrikler kızlar 1. Liginiz hayırlı olsun , yawww birakinda azda diğer takımlar birinci olsun yawww
Tebrikler @MiuLego
sağol miuşumOy maşallah ona büşraaaa
Sağol saraycammmTebrikler 7. Takım
Tebrikler @MiuLego
Kuzummmm
Kaptım mendilimi geldimmmm
Bi köşede azcık sevincimden ağlayam
Amin canim
Ben bazen boyle laf gelince bizim anilardan anlatiri, da arkadaslarim sizin hayatlar gercekten fikra gibi der :)
Mesela babannem tartida gördüğü kikoya hic inanmazdi hep yün duruyorum ben derdi corabi fln cikarirdi.Begenmezse de tarti yanlis tartiyo derdi.E babanne bu evin milletini dogru tartiyo da seni mi yanlis tartiyo dedigimizde aldigimiz cevap "onlar bu evin sahibi onlari taniyo dogru tartiyo beni tanimadi nasil dogru tartsin " olmustu
Nö ölökösö vör ködaha başına geleceği bilmiyondün açlıktan ağlarken okudun mu bizi sen
Ben anlamadım uykumu geldi ki acepNe fenasınızhoşgeldşn diyiö dedim yöööööö
Paylaşırım tam uyumadan gene benYaa gene mi geçmiş yapcam peeeh
Ama etiket gelmedi bana.Kandırıyın mı gene beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?