Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım , aynen çok aç kalınca
Sonra çok kilo geliyor
Artık 3 öğün yiycem canım
Aynı ben abartmasam gelmeyecek ama çok aç geziyorum bazen gözüm dönüyor sonra çok mutsuz oluyorum şuanki gibi yine şişim ya
Eki Görüntüle 2089859
çalışmak bizim işimiz
bazen işyerine gelince daha mutlu oluyorum,evde daha çok yoruluyorum çünkü

bazen unutmak iyidir
sinmiş gitmiştir zaten

Bende bazen burada dinleniyorum harbiden Genelde aç gezdiğimden benim yediklerim hiç sinmiyor ödemli 1-2 kilo olarak geliyor sonra sıkınca gidiyor ama yine aç kalınca

kızlar hepinizi tebrik ederim
@MiuLego bireysel derecenden ötürü ayrıca tebrik ederim
Aaa bende merak ediyordum bütün emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ederim Kaptanım kaç kilo vermiş ki @MiuLego tebrikler kaptanım listeye girdin hemen dereceyi kaptın
Aahahahaha

miu gelince akşam yediği cız cozu unutan nilişko ve meyva yiyen begüm

Aaaaa aynı ben

nehirnil111 bak derece sonuçları burda kaç kilo verdi bilmiyorumda yüzdesi 3,04

yanlız 2. ve 3. nün yeri yanlış yazılmış galiba

Kizlar ben simdi ac karnina 84.6 geliyorum kıyafete beraber
Guncel kilomu 84.6 yapimmi yoksa bir iki gün bekleyim ondan sonrami yapim, yada cuma gunlerimi guncelleyim
Canim onumuzdeki cuma ac karnina kiyafetsiz tartil kaptanimiza bildir ve baslangic kilon olsun )

Kizlar ben simdi ac karnina 84.6 geliyorum kıyafete beraber
Guncel kilomu 84.6 yapimmi yoksa bir iki gün bekleyim ondan sonrami yapim, yada cuma gunlerimi guncelleyim

Dün bildirim yaptın değil mi ?

Deneme süren başlangıç kilo bildirimine göre uzar ... dünkü kilonu baz alacaktır @MiuLego

Profilindeki kilonu güncelleme kısmı sana kalmış ..ister cumadan cumaya ister her tartında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…