Anaaammm seni gormemisim ya bacım, sen de mi girdin listeye
benim de olacakkkkk
Iyi gecelerbol bol uyu bebe karnindayken cikinca uyuyamicaksn cunku gerci dua et uyuyan.bi bebek olsun
Yine bizim takım yine bizim takım hem takım hem bireysel tebrikler miulego
ama Miu sen nasıl bu kadar kilo verdin ben 4 kilo vermek için ne yapcam şimdi proteini ne kadar yiyeceğim yani kaç gr olmalı . Protein diyince buz gibi oldum yemekten
Bugun carsi market pazar gezecemmm az konusun aklim sizde kalıyor..eve gelince kizimi doyurup spor yapacammm
Üstadsın babaaa%1 en az
inatçı , hortumla yemek tıksan yemez , gider kusarliste sorumluluğu 10 numara , allem eder kallem eder en az yarım kilo yollar .. amaaaaaa bir bunalım geldi miiiiiiiiii
***7.TAKIM 551. ETAP***
Nevreste (62.6/61.9/0.7/%1.12)
matematik61 (69/67.7/1.3/%1.88)
Antepia27 (100.3/98.4/1.9/%1.89) izne ayrılmak istiyor.
malipina (93/93.2/+0.2/-%0.22)
Shut Up (74.2/72.4/1.8/%2.43)
YaKaMoZz-z (69.2/68.4/0.8/%1.16)
Ytmz (67.3/66.1/1.2/%1.78)
hepfit (58.9/57.7/1.2/%2.04)
kelebekolacam (69.2/75.8/+6.6/-%0.31) 520. Etapta izne ayrılan üye a/2 ekstrem kuralına göre geri döndü. Yüzdesi 31’e bölündü.
ada81 (67.6/71.2/+3.6/-%0.19) 523. Etapta izne ayrılan üye a/2 ekstrem kuralına göre geri döndü. Yüzdesi 28’e bölündü.
saydin78 (64/63.1/0.9/%1.41) mezun üye geri döndü. Başlangıç Tarihi: 21.12.2017 Başlangıç Kilo:64.3 Hedef Kilo:55
MiuLego (59.2/57.4/1.8/%3.04) mezun üye geri döndü. Başlangıç Tarihi: 15.12.2017 Başlangıç Kilo:60.0 Hedef Kilo:52
Portakal Sulu Ordek (53.4/53.3/0.1/%0.18)mezun üye geri döndü.Tarih 5.01.2018 Başlangıc kilo:53.4 Hedef Kilo:52
listeyi tebrik ederim kızlar. Hepimizi. Yeni giren arkadaşlara da başarıalr dilerim
Evet bildirdim, dun katidm ya gruba güncel kilomu yazdim ac karnina :)) bol kalori yakmali bi hafta olur insaAllah
Dün bildirim yaptın değil mi ?
Deneme süren başlangıç kilo bildirimine göre uzar ... dünkü kilonu baz alacaktır @MiuLego
Profilindeki kilonu güncelleme kısmı sana kalmış ..ister cumadan cumaya ister her tartında
InşaAllah inşaAllah, saglikla gelsin prenses ♡Teşekkürleeer ama uyku ile aram yoktur zaten ... ilk çocukta değil senelerin tecrübesi ile ustalık dönemim olacak kızım
Hallederiz evvelAllah ... sağlık sıhhatimiz olsun da
Listeyi merak ediyodum alıntıdan gördüm...bende @ada81 @kelebekolacam la birlikte @masumm da listeye girdi sandım dı da birden bi ürperdim di
YalnızAusencia dil altın varmı ya koptum ha.
@MiuLego öncelikle seni tebrik ediyorum ve bu videoyu sana ithaf ediyorum
Ahu kız sen listedesin diye ben alt gruba dusmemistim gitme nolur
Evet cok hevesliyim ve heycanliyim,Melegiimm22 canim çok heyecanlisin ya o kadar belli oluyorki
Daha önce katildinmi bi gruba sanki öyle yazmistin
Evet bildirdim, dun katidm ya gruba güncel kilomu yazdim ac karnina :)) bol kalori yakmali bi hafta olur insaAllah
Çok sağol canım amin
InsaAllah ya cok tesekkur edermm
Olur tabii ki...
Sen yeter ki motiveni yüksek tut .. katılıöın bol ..menülerin düzenli olsun .
Sor bir de ..aklına geleni,takılanı sor ... ne yiyeceksin o öğün kararsızsan sor ... burda illa ki olan arkadaşlar o onda destek olur
Hı hı tabi üste çık. Niye bildirmedi ne oldu deme senKız ne etiketiiii
Bildirim günü bildirim yapmak zorunlu değil mi
Sen bizi ihmal et yapma bildirimaferin daha bi de trip
Amin canım sağol inşallahPaşanın doğum günü kutlu olsunBirlikte daha nice,mutlu,sağlıklı yıllar yaşarsınız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?