Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin mutlu haftasonlariniz olsun

Cok yogunduk annemde aklim hep burdaydi gelemedim.

1.olmusuz cok sevindim hepinizi tebrik ederim
Fatma ablaya cok sevindim masallah allah daim etsin keske cikmasaydi listeden

Yeni girenlerede kolay gelsin diyim azimleri bol olsun inşallah

Kaptanim bireysel 1.olmus sanirim
Takim icin cok iyi bonus icin zor bi durum rakibin elini opmesini biliriz evelallah

Bonus VS MiuLego kapışmasında 0-1 olundu vay be cokta kolay oldu miu icin

Son düzenleme:
Iyi geceler bol bol uyu bebe karnindayken cikinca uyuyamicaksn cunku gerci dua et uyuyan.bi bebek olsun

Teşekkürleeer ama uyku ile aram yoktur zaten ... ilk çocukta değil senelerin tecrübesi ile ustalık dönemim olacak kızım

Hallederiz evvelAllah ... sağlık sıhhatimiz olsun da

Kız aslında sende verirsin. Bur anda abur çubuğu içkiyi 3 beyazı kes vücut şok etkisiyle veriyor bak bnde öyleyim yiyorum bünyem alışmış 1 hafta dikkat etsem 3 kilodan fazla gidiyor. Miunun menülerini takip et e birde spor düşün birde spor yapmadan vermiş

Allahın delisi ysasaaaaâ

Hedefi büyük tutaydın azıcık

Evet bildirdim, dun katidm ya gruba güncel kilomu yazdim ac karnina :)) bol kalori yakmali bi hafta olur insaAllah

Teşekkürleeer ama uyku ile aram yoktur zaten ... ilk çocukta değil senelerin tecrübesi ile ustalık dönemim olacak kızım

Hallederiz evvelAllah ... sağlık sıhhatimiz olsun da
InşaAllah inşaAllah, saglikla gelsin prenses ♡

Banu ile sende dönünce direkt damar yolu açık dolaştıracam miu yu

Ahu kız sen listedesin diye ben alt gruba dusmemistim gitme nolur

bi babaanne hala geni var heeeeee

Melegiimm22 canim çok heyecanlisin ya o kadar belli oluyorki
Daha önce katildinmi bi gruba sanki öyle yazmistin
Evet cok hevesliyim ve heycanliyim,
Yok gruba katılmadım sadece emziren annelerle kilo verme grubunu takip ediyodum 5 gündür

Evet bildirdim, dun katidm ya gruba güncel kilomu yazdim ac karnina :)) bol kalori yakmali bi hafta olur insaAllah

Olur tabii ki...

Sen yeter ki motiveni yüksek tut .. katılımın bol ..menülerin düzenli olsun .

Sor bir de ..aklına geleni,takılanı sor ... ne yiyeceksin o öğün kararsızsan sor ... burda illa ki olan arkadaşlar o onda destek olur

InsaAllah ya cok tesekkur edermm

Kız ne etiketiiii
Bildirim günü bildirim yapmak zorunlu değil mi
Sen bizi ihmal et yapma bildirimaferindaha bi de trip
Hı hı tabi üste çık. Niye bildirmedi ne oldu deme sen nerde bu hatun deme herkese bildiricem sana yok küstüm işte sevmiyon sen beni kimsee sevmiyor artık beni eflal unutuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…