Sağol canım amin inşallahİyi ki doğmuş yakışıklı nice mutlu sağlıklı sizli yaşları olsun
Okumak benim işimKuzum ömrün geçmiş okumakla geçti be
Geçmiş olsun canım kuzuyaBen adet olucam herhalde ondan bu açlık ve tatlı krizleri varya daha deliriyorum :/ kızım iyi şükür daha demin öptüm sarıldık beni omuzumdan bir ısırdı dış çıkar ma döneminde öyle bir çığlık atmisimki dış izi çıktıiyi şükür ilaç lari vermiyorum kendi yontemlerimle iyileşsin istiyorum ilaç vermeyi sevmiyorum ya iyi şimdi ıhlamur hergün pekmez meyve corba :) ben bile ilaç kullanmam o yüzden kolay kolay hasta olmam
Iyiki doğmuş yavrun Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin inşaAllahAmin canım sağol inşallah
Teşekkür ederim amin. Hoş geldin aramızaIyiki doğmuş yavrun Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin inşaAllah
Hı hı tabi üste çık. Niye bildirmedi ne oldu deme sennerde bu hatun deme herkese bildiricem sana yok küstüm işte sevmiyon sen beni kimsee sevmiyor artık beni eflal unutuldu
SaolasınGeçmiş olsun canım kuzuya
Bugün ki kilom
68.3
Bir hafta ödem olan rakam
Yediğim için diğer hafta kilo olarak kalıyor
@Whiteblacklife
hepfit
@ada81
@MiuLego
Ausencia
Kim demiş, kim unutmuşHı hı tabi üste çık. Niye bildirmedi ne oldu deme sennerde bu hatun deme herkese bildiricem sana yok küstüm işte sevmiyon sen beni kimsee sevmiyor artık beni eflal unutuldu
Vuuuu süper
Değnek enişte nirde beğüş
Sağol teşekkürlerSelam hanımlar
İyi hafta sonları dilerim
Geçmişi okumanın mümkünatı yok ...
Yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler ...
Eski hatunlar listeye girmiş , dil altı neyin ne iş
hoşgeldin esraSağol teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?