Aynen canım biraz dış biraz öksürük birazda yaramazlık. Seninki de maşallah allah uzun ömür versinValla ya sennki buyukmus benmkine gore biz daha 4 ayligiz uykumuz yeni yeni duzene girdi sabah 6 7 de uyuyoduk 2 hafta onceseninki distenmi uyanik
Bende de bebek yok çok cahilim, iki kedi büyüttüm bir tek sayılırsa
Uyumadıklarında görmemezlikten gelirdim yatarlardı geri yataklarına
Amiiin canimm cümlemizn evlatlarına inşaAllah ♡♡♡♡Aynen canım biraz dış biraz öksürük birazda yaramazlık. Seninki de maşallah allah uzun ömür versin
Mutlu olmak icin alismamis lazm
Bende de bebek yok çok cahilim, iki kedi büyüttüm bir tek sayılırsa
Valla canım küçük halkalar var kafasına koyuyorum bi tanesini düşürmeye çalışıyor ay diyorum ona güler. Tamam şimdi yatma zamanı diyip beşiğe gelince başlıyor aglamalaraAbooo oyun bu saatte allah kolaylık versin
Kiz niye aliyon cope atacaksan almiyim de yazik gunahAynen kaçıp saklanacak yer yok, hatta bu hafta arkadaşın doğum günüydü. Alıp çöpe attim (allah affetsin)
Heéee ben de kedi büyüttüm bak sayılırsa
Amiiin canimm cümlemizn evlatlarına inşaAllah ♡♡♡♡
Bizimde kedimiz vardı ismi elaydi. Kız doğunca bi arkadaşa vermek zorunda kaldikBende de bebek yok çok cahilim, iki kedi büyüttüm bir tek sayılırsa
Ben 24 cnm senYaslar kac bu arada eminim en kucugunz benimdir
Abla dememe gerek varmi dememi isteyen olurmuki, isteyen olursa derimaynen küçük sun
Yok minik bana demeAbla dememe gerek varmi dememi isteyen olurmuki, isteyen olursa derim
Sıkıntı olmaz benm icin derim benYok minik bana demeama isteyen olur illaki bilmeme ki
Kiz niye aliyon cope atacaksan almiyim de yazik gunah
Yaslar kac bu arada eminim en kucugunz benimdir
Ay canım benim sen nasıl istersen o zmn bende sana minik diyim o zmnSıkıntı olmaz benm icin derim ben
Ay canım benim sen nasıl istersen o zmn bende sana minik diyim o zmn
Diyebilirsn tabiAy canım benim sen nasıl istersen o zmn bende sana minik diyim o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?