Sende çok tatlısınIkinizde miniksiniz
Oyyyyy ben büyük konuşmayayım ama vermem benim kuzularımı, alerjim var ama da kıyamamBizimde kedimiz vardı ismi elaydi. Kız doğunca bi arkadaşa vermek zorunda kaldik
Kafana göre cinayet işleDiyebilirsn tabibende sana konyali ablami diyim yada ismini dersen isminile abla diyim nasil istersen
Ikinizde miniksiniz
tamamdirKafana göre cinayet işleismim dilek cnm
Bizde çok seviyoduk çok tatlı ve akıllıydı. Ama kızım için vazgeçtim. Allah korusun tüyü muyu bişey olurdu bu beni daha çok uzerdiOyyyyy ben büyük konuşmayayım ama vermem benim kuzularımı, alerjim var ama da kıyamam
Sende çok tatlısın
Ay ben de vermemOyyyyy ben büyük konuşmayayım ama vermem benim kuzularımı, alerjim var ama da kıyamam
gelin bakıyım buraya
Ay ben de vermem
Iyi geceler cnmBen çıkıyorum kizm uyumuske uyuyim
Hepinize hayırlı geceler
Sen üzülme sultanim.emegin çok.ayrica beni az çok tanıyorsun.
Saat olmuş 2 ... gr uyku yok yine .
Oturdum 650 sayfa geçmişi okudum
Tamam tamam itiraf ediyorum atlaya atlaya okudum:)
@begum75 ballı mücverimmmmne güzel kedi capsleri koymuşsun bize , ama sonra yazdıkların ...
Çok üzüldüm .
Çok haklısın . Kızmakta , üzülmekte ..tepkinde çok haklıs
ın .
Ama erkek gözü iştene var kiiiiiii ? Eşin böyle ..bu kadar basit görüyor
. Ne var kiiii ?
Seni gerçekten üzdüğünü anlamıyor .
Konuşun .
Önce sen ona hak ver . De ki , tamam ben seni anlıyorum,haftanın bi günü bende işte iken , keyif aldığınız bir oyunla toplanıp zaman geçirmek seni mutlu ediyor .
Ama beni yoruyor.
Işten gelip o yorgunlukla o kalabalığı görmek yoruyor .
Belki önce 1 saat ayaklarımı uzatacakken sana sarılıp , mutfağa bi telaşla girmek beni yoruyor ...
Ve daha da önemlisi bunu her hafta bir görev bellemek ...
Sende beni anla.
Ben hiç gelmesinler demedim . Diyemem de.
Ama ben her geldiklerinde bu telaşla koşturmak zorunda değilim de .
@cakil80 canım seni ve sana gelen yorumları da okudum .
Bu geceyi böyle güzel ve kararlı atlatmana çok sevindim
kelebekolacam motive kaybı çok üzersinnnnnnn beni çoook.
Ben sana takılmayı sevdiğimden yazıyorum onları .
Ne kadar doğru bilmiyorum ama evde hayvanla büyüyen bebeklerin bağışıklık sistemi daha sağlam oluyormuş diyorlar ama tabi ki senin seçimin en doğrusu senin içinBizde çok seviyoduk çok tatlı ve akıllıydı. Ama kızım için vazgeçtim. Allah korusun tüyü muyu bişey olurdu bu beni daha çok uzerdi
Doğrudur cnm ama benim için rahat etmezdi .Ne kadar doğru bilmiyorum ama evde hayvanla büyüyen bebeklerin bağışıklık sistemi daha sağlam oluyormuş diyorlar ama tabi ki senin seçimin en doğrusu senin için
Yok konu yanlış anlaşılmış.ah bi taş artık kuyuya çıkar çıkarabilirsen.
Ben listedeysem ve menü yazıyorsam durum farklı.
Millet kilo alırken misalNare83 demiş ya 6 halley ben hiç 2 halley yemedimki,nasıl kilo aliyorum yada takımsız niye veremiyorum.çünkü zararsız diye herşeyi ağzıma atabiliyorum.
Ayyy şimdi bu soruya canım sıkıldı benim modum düştü.
551. Etap birincisi @MiuLego tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?