Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Okudum okudum hepsini darisi bizlere inşaAllah bizde mezun olur koruruz kilolarimizi saglikli beslenmeyi ogreniriz yavrularimizida saglikli besleriz inşaAllah
Evet yavruşun yediğin havuçtan, brokoliden, cevizden, yoğurttan daha fazla besin alır emzirirken, yoksa bir pizza ona birşey vermez..

Evet yavruşun yediğin havuçtan, brokoliden, cevizden, yoğurttan daha fazla besin alır emzirirken, yoksa bir pizza ona birşey vermez..
InşaAllah inşaAllah, su ilk 2 haftayi atlatsaydim bi alissaydi bünyem,
Ay bide abimin nisani var memlekete gidicem 24 ocakta.. 24 ocaga kadar en az 5 kg vermem lazm ins

dayanabilirm olmasada olur demi

Olur olur, zayıflamak daha güzel

Sabaha tartiyi düşün listeyi düşün cumayi düşün miuyu uzmeyi düşün o istekte uçar gider

hepfit
Yeme kuzum, çok acıktıysan da pul biberli yoğurt ye zorlama kendini çok, abur cubur da istemezsin böylece

Yok kuzular yemem zaten biliyorsunuz ama yeme isteği hepimizde var diye yazdim

Evet ama ek mamada aliyo cok emmiyo gunde 5 6 defa falan emiyo

Canın çok pizza çekiyorsa, 1 dilim tam buğday ekmeğinin üstün e az salça kekik sür 2 dilim sucuk 1 ince dilim kaşar ver fırına kahvaltida 1 yumurta eşliğinde ye canim

O işleri çok bilmiyorum, hiç bebem olmadı ama hormonlarla da alakalıdır gibi geliyor, önemli olan hala süt üretmek, vücudun ona göre metabolizmanı ayarlamasıdır diye düşünüyorum
Vucut yag yakiyo sut uretirken, bebegi emzirmek 1 saat spora denk dedi drum ama ben.emzirirken veren annelerdrn olamadm bazilarinim.hemen gidiyo

Saat olmuş 2 ... gr uyku yok yine .

Oturdum 650 sayfa geçmişi okudum

Tamam tamam itiraf ediyorum atlaya atlaya okudum:)

begum75 ballı mücverimmmm ne güzel kedi capsleri koymuşsun bize , ama sonra yazdıkların ...
Çok üzüldüm .
Çok haklısın . Kızmakta , üzülmekte ..tepkinde çok haklıs

ın .
Ama erkek gözü işte ne var kiiiiiii ? Eşin böyle ..bu kadar basit görüyor
. Ne var kiiii ?
Seni gerçekten üzdüğünü anlamıyor .
Konuşun .
Önce sen ona hak ver . De ki , tamam ben seni anlıyorum,haftanın bi günü bende işte iken , keyif aldığınız bir oyunla toplanıp zaman geçirmek seni mutlu ediyor .
Ama beni yoruyor.
Işten gelip o yorgunlukla o kalabalığı görmek yoruyor .
Belki önce 1 saat ayaklarımı uzatacakken sana sarılıp , mutfağa bi telaşla girmek beni yoruyor ...
Ve daha da önemlisi bunu her hafta bir görev bellemek ...
Sende beni anla.
Ben hiç gelmesinler demedim . Diyemem de.
Ama ben her geldiklerinde bu telaşla koşturmak zorunda değilim de .

cakil80 canım seni ve sana gelen yorumları da okudum .
Bu geceyi böyle güzel ve kararlı atlatmana çok sevindim

kelebekolacam motive kaybı çok üzersinnnnnnn beni çoook.
Ben sana takılmayı sevdiğimden yazıyorum onları .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…