- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet yavruşun yediğin havuçtan, brokoliden, cevizden, yoğurttan daha fazla besin alır emzirirken, yoksa bir pizza ona birşey vermez..Okudum okudum hepsini darisi bizlere inşaAllah bizde mezun olur koruruz kilolarimizi saglikli beslenmeyi ogreniriz yavrularimizida saglikli besleriz inşaAllah
InşaAllah inşaAllah, su ilk 2 haftayi atlatsaydim bi alissaydi bünyem,Evet yavruşun yediğin havuçtan, brokoliden, cevizden, yoğurttan daha fazla besin alır emzirirken, yoksa bir pizza ona birşey vermez..
InşaAllah inşaAllah, su ilk 2 haftayi atlatsaydim bi alissaydi bünyem,
Ay bide abimin nisani var memlekete gidicem 24 ocakta.. 24 ocaga kadar en az 5 kg vermem lazm ins
dayanabilirm olmasada olur demi
Sabaha tartiyi düşün listeyi düşün cumayi düşün miuyu uzmeyi düşün o istekte uçar gider
hepfit
Yeme kuzum, çok acıktıysan da pul biberli yoğurt ye zorlama kendini çok, abur cubur da istemezsin böylece
Evet ama ek mamada aliyo cok emmiyo gunde 5 6 defa falan emiyo
Yaparsın canım sen emziriyorsun da değiş mi? Emzirirken verirsin daha rahat..
Ahhh ahhh o yeme isteği yok mu zaten, hepimizin zayıf noktası var, hepimiz birşeylerle sınanıyoruz arada.Olur olur, zayıflamak daha güzel
Yok kuzular yemem zaten biliyorsunuzama yeme isteği hepimizde var diye yazdim
Evet ama ek mamada aliyo cok emmiyo gunde 5 6 defa falan emiyo
Ahhh ahhh o yeme isteği yok mu zaten, hepimizin zayıf noktası var, hepimiz birşeylerle sınanıyoruz arada.
Efferim kuzum, senden se bunu beklerdim zaten..
O işleri çok bilmiyorum, hiç bebem olmadı ama hormonlarla da alakalıdır gibi geliyor, önemli olan hala süt üretmek, vücudun ona göre metabolizmanı ayarlamasıdır diye düşünüyorumEvet ama ek mamada aliyo cok emmiyo gunde 5 6 defa falan emiyo
Kuzu sen bu hızla gidersen 2 aya 48 olursun gibi geliyor bana :)Kuzum burdan yaza kadar 49-50 mezun olmamız lazim
Vucut yag yakiyo sut uretirken, bebegi emzirmek 1 saat spora denk dedi drum ama ben.emzirirken veren annelerdrn olamadmO işleri çok bilmiyorum, hiç bebem olmadı ama hormonlarla da alakalıdır gibi geliyor, önemli olan hala süt üretmek, vücudun ona göre metabolizmanı ayarlamasıdır diye düşünüyorum
Belki yediklerine dikkat edince olur..Vucut yag yakiyo sut uretirken, bebegi emzirmek 1 saat spora denk dedi drum ama ben.emzirirken veren annelerdrn olamadmbazilarinim.hemen gidiyo
Tmm o şekilde dikkat edeyim bildiklerimizi paylaşmak yardim ve destek yeri gelince uyarmak için burdayiz sagol cnm teşekkür ederim dikkate alicamCanım öğün olarak değil de gün olarak değerlendiriyorum ama sen bilirsin tabi
Ona yetecek kadar yapO degilde benim diyette ilk pazarım,
Pazar gunleri bizim kahvaltıda illa kilo aldrcak bise olur , esimde yarin pizza istedi nasil tutacam kendimi1 dilim yesem nolurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?