Ay bana deme Ben bu konuda Çok hassasım kendimi yaşlı hissediyorumAbla dememe gerek varmi dememi isteyen olurmuki, isteyen olursa derim
Benim eşim de eskiden haftada 3 gün eve pizza soylerdik şimdi benim için soylemiyor arada lahmacun söyler artık ama hep diyor diete ara verince pizza yiyelim söyle der.Benim eşim de sürekli pizza yer, ama dayanmak lazım
Uskudarda sabah oldu piiinaaaaarrrrr hadi kalk ben sabah sporu yaptim cok dincim hadi uyaaaannnnnGünaydıın
Süpersin mis gibi olmusturMelegiimm22 canım benim esim gecen hafta perşembe aksami pizza yeri benim de canim istemisti cuma sabah kendime ekmek pizzasi yaptim.tb ekmegi uzerine salca baharatli sos surdum uzerine sucuk beyaz peynir kasar peyniri zeytinden harc yaptim 1 tanesinin uzerine 1 yk yetiyo zaten.Mis gibi pizza oldu cok da doyurucuydu
Çok şükür kazasız atlattim bugün hersey normale döndü
Saat olmuş 2 ... gr uyku yok yine .
Oturdum 650 sayfa geçmişi okudum
Tamam tamam itiraf ediyorum atlaya atlaya okudum:)
begum75 ballı mücverimmmm ne güzel kedi capsleri koymuşsun bize , ama sonra yazdıkların ...
Çok üzüldüm .
Çok haklısın . Kızmakta , üzülmekte ..tepkinde çok haklıs
ın .
Ama erkek gözü iştene var kiiiiiii ? Eşin böyle ..bu kadar basit görüyor
. Ne var kiiii ?
Seni gerçekten üzdüğünü anlamıyor .
Konuşun .
Önce sen ona hak ver . De ki , tamam ben seni anlıyorum,haftanın bi günü bende işte iken , keyif aldığınız bir oyunla toplanıp zaman geçirmek seni mutlu ediyor .
Ama beni yoruyor.
Işten gelip o yorgunlukla o kalabalığı görmek yoruyor .
Belki önce 1 saat ayaklarımı uzatacakken sana sarılıp , mutfağa bi telaşla girmek beni yoruyor ...
Ve daha da önemlisi bunu her hafta bir görev bellemek ...
Sende beni anla.
Ben hiç gelmesinler demedim . Diyemem de.
Ama ben her geldiklerinde bu telaşla koşturmak zorunda değilim de .
cakil80 canım seni ve sana gelen yorumları da okudum .
Bu geceyi böyle güzel ve kararlı atlatmana çok sevindim
@kelebekolacam motive kaybıçok üzersinnnnnnn beni çoook.
Ben sana takılmayı sevdiğimden yazıyorum onları .
Maşallah kuzum sana.Hiç dinç değilim vallaa ayakta uyuyorum bıraksalar akşam beşe kadar uyurum bi türlü doymuyom uykuya yaUskudarda sabah oldu piiinaaaaarrrrr hadi kalk ben sabah sporu yaptim cok dincim hadi uyaaaannnnn
Benim de doydugum yok asiri severim uykuyu ama burasi yurumek icin guzel geldigimden beri firsat bulamamistim misafirden sabah cocugu anama satip yurudumMaşallah kuzum sana.Hiç dinç değilim vallaa ayakta uyuyorum bıraksalar akşam beşe kadar uyurum bi türlü doymuyom uykuya ya
Günaydın gencler
Ben menumu birakayim bugün gelmeyecegim
11:00
2 dilim tb
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
2 siyah zeytin
3 dilim sucuk
Bol yeşillik
17:30
Mantar sote
Yoğurt
Bugün spor off günübegum75
@MiuLegoWhiteblacklife Floweroflife
ada81 Nare83
GÜnaydıııınnn
Dayak yemiş gibiyim vücudum pert oldu
Dün sabah 8 de spor salonuna girdik akşam 10:30 da çıktık. Aralıksız ölçüm aldık.
Şimdi yine salondayım. Hemen bi yazıverem dedim. Öldüm galiba ama böyle bi yorgunluk hissetmedim ben
Neyse bitecek.. napıyorsubuz sizözledim çok
Biz de özledik. Kolay gelsin bebegim biz cissiz cossuz bekleriz seni :)GÜnaydıııınnn
Dayak yemiş gibiyim vücudum pert oldu
Dün sabah 8 de spor salonuna girdik akşam 10:30 da çıktık. Aralıksız ölçüm aldık.
Şimdi yine salondayım. Hemen bi yazıverem dedim. Öldüm galiba ama böyle bi yorgunluk hissetmedim ben
Neyse bitecek.. napıyorsubuz sizözledim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?