Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Melegiimm22 canım benim esim gecen hafta perşembe aksami pizza yeri benim de canim istemisti cuma sabah kendime ekmek pizzasi yaptim.tb ekmegi uzerine salca baharatli sos surdum uzerine sucuk beyaz peynir kasar peyniri zeytinden harc yaptim 1 tanesinin uzerine 1 yk yetiyo zaten.Mis gibi pizza oldu cok da doyurucuydu

Ayrica ben de 29 bucuk yasindayim (30 degil ) bana da abla deme sakın Melegiimm22
Bi de aksam menunu gordum yazamadim.kuzum ekmek yememek marifet degil.ekmek yememissin ama aksam sarmaları dolmalari goturmussun hele de ici bulgur degil pirincse sabah yiyeceğin 2 dilim ekmekten cok cok daha fazla zarar+kilo getirir vucuda haberin olsun.Alınma darilma yok burda herkes birbirini düşünür emziriyosun illa yemek isterim dersen de o gibi seyleri oglen ye canim aksam saatine birakma

Süpersin mis gibi olmustur

Çok şükür kazasız atlattim bugün hersey normale döndü

Maşallah kuzum sana.Hiç dinç değilim vallaa ayakta uyuyorum bıraksalar akşam beşe kadar uyurum bi türlü doymuyom uykuya ya
Benim de doydugum yok asiri severim uykuyu ama burasi yurumek icin guzel geldigimden beri firsat bulamamistim misafirden sabah cocugu anama satip yurudum

GÜnaydıııınnn

Dayak yemiş gibiyim vücudum pert oldu

Dün sabah 8 de spor salonuna girdik akşam 10:30 da çıktık. Aralıksız ölçüm aldık.
Şimdi yine salondayım. Hemen bi yazıverem dedim. Öldüm galiba ama böyle bi yorgunluk hissetmedim ben

Neyse bitecek.. napıyorsubuz sizözledim çok

Oyy canım ozlendin kolay gelsin

Biz de özledik. Kolay gelsin bebegim biz cissiz cossuz bekleriz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…