Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy krediyi bekliom bitince inşallah

Ayyyyy teklif etsem 40 takla atar kv dem de ...

Iıı ıhhhh .. hiç kusura bakmazsın ... ömrüm boyumca kuzuma seslenirken onun hayalini göremem
Sakın canım ben yaptım o hatayı eşim iki isim olsun birini ben birini sen köy dedi annemin adını koymak istemiyorum dedi . Baktım kaynanam depresyona girdi ağlıyor gözler şişmiş bende hamilelik piskolojisiyle öyle bi hata ettim

Bizim ailede degil herkes kendi adi ile yasayip olme hakkina sahip dedem boyle demis benim adim icin

Bizde de yok ..olsa da kabul etmezdim .

Benim annem vefat etti. Daha ben evlenmeden .

Kızım olacağını duyan bir çok kişi annenün adını koyarsın dedi . Ona da hayır .

Yooook mümkün değil .

Konyalım benim kayınvalide yüzümü senede 5 kez ancak görüyor ... benden öyle bir talebi olamaz zaten

Menüm belli yazayım
Sabah11:00
1 dilim kepek ekmeği
Bir yumurta rafadan
2 dilim kaşar
3 dilim hellim
Tahin pekmez(ekmeğin yarısına sürülmüş)
Dom sal

Öğlen yok

Ara16:30
Bir portakal
Bir kupa biberiyeli çay

Akşam18:00
Yarım kase toğga çorbası
Bir küçük tabak ince fasulye yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata

Su:2,50 lt
Spor:45 dk leslie3 mil
15 dk cardio
@MiuLego mortim Efser begum75

Yooook mümkün değil .

Konyalım benim kayınvalide yüzümü senede 5 kez ancak görüyor ... benden öyle bir talebi olamaz zaten
Neyseki kaynana her yerde aynıymış. bizdede bazı sorunlar yaşandı öğün bugündür görüşmüyoruz. Çocuğun hasta olduğunu duyunca gelmek istemiş ama ben istemiyorum o kadını dedim yüzünü bile görmeye tahammülüm yok o derece yani

Bizde de yok ..olsa da kabul etmezdim .

Benim annem vefat etti. Daha ben evlenmeden .

Kızım olacağını duyan bir çok kişi annenün adını koyarsın dedi . Ona da hayır .
Bencede yeni dogan a yeni isim konmali herkes kendi ismine sahip olmali buna hakki olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…