Olur canım neden olmasınBu vucut incelir mi bel olusur mu kutuk gibi. Eski halimi gondersem sok olursunuz 50 kilo oldugum zamanlari icim acidi yine bu fotoya bakcam hep
Ben kizim olursa Alin koymayi dusunuyorum gerci bebek ismi ile gelirmis hayirlisi olsunBendeeee ama diğer kuzeni zeynep.
Gerçi oldu 22 yaşında koca kız ama :)
O alistirmayi bende hic sevmiyorum evlenmeseydim su an alaa bir feministtim kesin.
Abisi o kadar cok iş goruyoki iki kizin pesinde biraz farketsinler istiyorum.
Ayirim olmasin hepsi herseyi getirsin.
Simarik cocuklardan cok huylanirdim malesef biraz benimkilerde simardi.
Allah hayirli evlat versin sanada ins.
Istiyosan hic bekleme 30 olmussun daha gec zor oluyor
Ne güzel kaynana adı koymak yaygın değil sanırım oralarda
Allah seni emi kızKonyalımmm seni görünce hep etli ekmek düşüyor aklıma yahuuuuuu
Neyse ki çok güzel yapan bi yer var burda da
Bizim ailede degil herkes kendi adi ile yasayip olme hakkina sahip dedem boyle demis benim adim icinNe güzel kaynana adı koymak yaygın değil sanırım oralarda
Sakın canım ben yaptım o hatayı eşim iki isim olsun birini ben birini sen köy dedi annemin adını koymak istemiyorum dedi . Baktım kaynanam depresyona girdi ağlıyor gözler şişmiş bende hamilelik piskolojisiyle öyle bi hata ettim
Ayyyyy teklif etsem 40 takla atar kv dem de ...
Iıı ıhhhh .. hiç kusura bakmazsın ... ömrüm boyumca kuzuma seslenirken onun hayalini göremem
1 martta super fotolar gonderim ozamanOlur canım neden olmasın
Spor,diyet ve sabır ile herşeyi başarabiliriz
Bizim ailede degil herkes kendi adi ile yasayip olme hakkina sahip dedem boyle demis benim adim icin
Oh valla ne ıyi ne iyiBizim ailede degil herkes kendi adi ile yasayip olme hakkina sahip dedem boyle demis benim adim icin
Sakın canım ben yaptım o hatayı eşim iki isim olsun birini ben birini sen köy dedi annemin adını koymak istemiyorum dedi . Baktım kaynanam depresyona girdi ağlıyor gözler şişmiş bende hamilelik piskolojisiyle öyle bi hata ettim
Tamam 1 Mart'ı bekliyoruz1 martta super fotolar gonderim ozaman
90lardan 52 53mu
Içlerinden bildiğim tek ameliyat var canım .
Bu arada bende ameliyatsız90lardan 52-53 lere indim .
Bakma şimdi tontik teyze gübi yediğime
Neyseki kaynana her yerde aynıymış.Yooook mümkün değil .
Konyalım benim kayınvalide yüzümü senede 5 kez ancak görüyor ... benden öyle bir talebi olamaz zaten
Bencede yeni dogan a yeni isim konmali herkes kendi ismine sahip olmali buna hakki olmaliBizde de yok ..olsa da kabul etmezdim .
Benim annem vefat etti. Daha ben evlenmeden .
Kızım olacağını duyan bir çok kişi annenün adını koyarsın dedi . Ona da hayır .
Yok yok eminm genc duruyosundurAmanin annen olacak yastayim depresyon 37
Anlastik cok heycanlandim simdi ay bu bel bir incelse gobek bi gitse sirt uaglari offf ne mutlu banaTamam 1 Mart'ı bekliyoruzBeni mutlaka etiketle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?