Beni arkadaslar 25 sandi gecende zayifken daha kucuk duruyordum. Ama kilo uasli gosteriyorYok yok eminm genc duruyosundur
Gidiyor canım emin olabilirsinAnlastik cok heycanlandim simdi ay bu bel bir incelse gobek bi gitse sirt uaglari offf ne mutlu bana
Görüşürüz afiyet olsun
Ben kv me gidiyorum balik ayikliyomus bizim icin gidip salatayida ben yapayim elime yapismaz.
Zaten gidince oturamiyorum mutfakla oda bir is bitmiyo.
Gece gelirim ins
Neyseki kaynana her yerde aynıymış.bizdede bazı sorunlar yaşandı öğün bugündür görüşmüyoruz. Çocuğun hasta olduğunu duyunca gelmek istemiş ama ben istemiyorum o kadını dedim yüzünü bile görmeye tahammülüm yok o derece yani
Benim evime gelip huzurumu kaçırıyorsa gelmesin canım. Ben torununu oğlunu engellemiyorum giderler orda görüşürler istersen 2 güne bir gitsinler ama bazı şeyler kırılınca eskisi gibi olmuyor. Yani benim acımdan ben onun yüzüne gülemem bişey olmamış gibi davranamam . O kadar tatsizliktan sonra . Bir insanı allah kısa günde 50 kere tartarmis .
O safhalardan da geçtik ... onlarda yorucu ..
Gelsin , gelmesin ... yüzünü görmem falan ..
Onlara da gerek yok .
Şimdi zaten mesafeli olmamız gerektiğini öğrendi.
Gelir ... torunudur ... ya da oğlum gider ... sever de babaanneyi ... sevsin de ...
Ama bana nerde ne diyeceğini bilir artık .
Tabii zamanla bunlar... bak neredeyse meleğiiimmm in yaşı kadar içlerindeyim bu ailenin 14 seneye gidiyoruz ...
Hoşgeldin cnmSelamlar kızlar!!!
Kajum liste tam uygulanırsa sonuç gerçekten garanti gibi birşey lakin değiştitince ne olur bilinmez3 öğün olması bnm için iyi değil ama ben kendime uyarlarım onu inşallah güzelce uyabilirim
Benim evime gelip huzurumu kaçırıyorsa gelmesin canım. Ben torununu oğlunu engellemiyorum giderler orda görüşürler istersen 2 güne bir gitsinler ama bazı şeyler kırılınca eskisi gibi olmuyor. Yani benim acımdan ben onun yüzüne gülemem bişey olmamış gibi davranamam . O kadar tatsizliktan sonra . Bir insanı allah kısa günde 50 kere tartarmis .
Aynen öyle cnm bunun üstüne söz söylenmezHayatınızda sizi üzen , sömüren , size zarar veren her şeyden ve herkesten uzak durun .
Yaa :)) ben seni tebrik ettimde etiket yapmayi unutmusum ablacim
Benden zayifsin su anmasallah cok guzel oldu boyle
Ins en kisa zamanda ikimizde 90 a gelelim
Selamlar kızlar!!!
Kura çekin canım. Üç defaYa biz Yusufa isim koyarken ki taktiği dün gecede uyguladık .
Eşimde bende bi kağıda istediğimiz isimleri yazıp sıralamıştık .. yusuf ikimizde de 2.sırada idi ve ortak kararla o oldu .
Şimdi onun ilk 5 i benim en düşük verdiğim , benimkilerde onun için ...
O yüzden en yüksek puanı alan ikimizinde ortalama beğendiği olmuş
Kaldık öyle .
Isimsiz kızımla
Sivasın ki de güzeldirKonyalımmm seni görünce hep etli ekmek düşüyor aklıma yahuuuuuu
Neyse ki çok güzel yapan bi yer var burda da
Zeytinyağı yemeklerde kullanıyorum, arada ceviz yiyorum, yağda yumurta yaparsam tereyağı yiyorum. Yeter herhalde demi? Ama ben tereyağını çaya katıp, ya da sade yiyememya da zeytinyağı icemem kusarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?