Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O safhalardan da geçtik ... onlarda yorucu ..
Gelsin , gelmesin ... yüzünü görmem falan ..
Onlara da gerek yok .
Şimdi zaten mesafeli olmamız gerektiğini öğrendi.
Gelir ... torunudur ... ya da oğlum gider ... sever de babaanneyi ... sevsin de ...
Ama bana nerde ne diyeceğini bilir artık .
Tabii zamanla bunlar... bak neredeyse meleğiiimmm in yaşı kadar içlerindeyim bu ailenin 14 seneye gidiyoruz ...

Benim evime gelip huzurumu kaçırıyorsa gelmesin canım. Ben torununu oğlunu engellemiyorum giderler orda görüşürler istersen 2 güne bir gitsinler ama bazı şeyler kırılınca eskisi gibi olmuyor. Yani benim acımdan ben onun yüzüne gülemem bişey olmamış gibi davranamam . O kadar tatsizliktan sonra . Bir insanı allah kısa günde 50 kere tartarmis .

Hayatınızda sizi üzen , sömüren , size zarar veren her şeyden ve herkesten uzak durun .

Kura çekin canım. Üç defa

Zeytinyağı yemeklerde kullanıyorum, arada ceviz yiyorum, yağda yumurta yaparsam tereyağı yiyorum. Yeter herhalde demi? Ama ben tereyağını çaya katıp, ya da sade yiyemem ya da zeytinyağı icemem kusarim

yok ben de saf yağ yemiyorum zaten. arada kahvaltıda küçük parça ekmeğin üzerine sürdüğüm tereyağ ya da kaymak hariç tabi. ama zaten onu da bazı haftasonu kahvaltılarında yapıyorum.
kahvaltı sonunda ceviz yersin. öğleden sonra da ara öğün yaparsan mesela 6-7 çiğ fındık ya da badem olabilir. ama şu kahve içine 1/2 çk hindistancevizi yağını birgün deneyeceğim. aslında şimdi filtre kahve içiyorum ama aklıma gelmedi. çok merak ediyorum tadını. çok güzel oluyor ve tok tutuyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…