Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aman Allahım
Allah kolaylık versin
Her gün napiyolar neden geliyolar ayyy

Afiyet olsun kuzucum benim bol eksiler

Kız ada ada81 bu hafta takıma giriş haftamız olmayaydı iyiydi bu hafta asilacaz haftaya için önce durumdegerlendirmasi yapalım.sonra bunlar tirt demesinler.
Canim ben bıçak gibi kestim valla o yuzden biraz hızlı gidiyor kimselere deme emiii
Simdi sen yeni basladin haliyle ilk hafta zor olur kuzum gececek ...haftaya bi orti oluruz yer gok inletiriz ben eminimmm

Ben de ilk diyete başladığımda 1 hafta çıkamamıştım
2-3 gün zeytinyağı artı dürtücü çaydan sonra güzelce düzene girdi o olay şimdi 1 aydır hergün düzenli çıkabiliyorum, dene bence faydası olur..

canım dürtücü çayı bu aralar hep gördüm menülerde ama tarifini bilmiyorum. yazar mısın?
Bir de kuzu beterin beteri var, ben haftanın 6 günü misafir ağırlıyorum..
6 gün misafir zor olur kuzum yaa. insan dinlenmek ister, hasta olur, yorgun olur, yalnız kalmak ister bazen. ayrıca özellikle evli insanın evine hergün gidilmez ne bileyim. misafiri severim özellikle de kafa dengiyse. ama ne bileyim hergün hergün rahatsız olurum. Allah kapımızı açık tutsun misafir güzel şey ama ayarında.

Aman Allahım
Allah kolaylık versin
Her gün napiyolar neden geliyolar ayyy
bir prejemiz var beraber, toplantı ayağına geliyorlar ,ama ben şikayetçi değilim , şikayetçi olduğum konuları da onlarla konuşup hallettim, bir de söylerim dinlenmek istediğimde hadi yarın devam ederiz herkes evine diye :)
Direk olmak bazen daha sonuca dönük çözüm sağlıyor, erkekler imadan falan anlamıyor, anne gibi konuşmak lazım

Direk olmak bazen daha sonuca dönük çözüm sağlıyor, erkekler imadan falan anlamıyor, anne gibi konuşmak lazım

sen soruyu çözmüşsün

Benim iyi şükür şeytan kulana kursun

Dürtücü çay
2 kayısı kurusu
1 çay kaşığı tArçın
1 parça zencefil
4-6 karanfil
GüZelce kaynat demlenmesini bekle
Ama uzun süredir wc sorunsa 3-4 gün aç karınla 1 kaşık zeytinyağı iç
Bu arada çay da aç karınla içiliyor.
ücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…