Öyle bizim arkadaşlar haftanın 6 günü bizde, işten çıkıp gelirler gece 1 e kadar bizdeler genelde, nerde olursak olalım bizim ev toplanma evi oluyor, alıştım ,ben de onlara kurallar koydum herkes evden çöpünü, bulaşığını yıkayıp çıkar almam yoksa eve birdaha dedim
ama onlarla direk konuştum eşimi araya sokmadan
Afiyet olsun kuzucum benim bol eksilermenümü yazayim
Sabah 10:30 gibi
1 wasa
1 tavada yumurta
peynir zeytin
2 ceri domates 1 kapya biber
limonlu cay
Ara
Beyaz cay
Ara
sekersiz
Ogleden sonra 16:30 gibi
1 tabak kereviz yemegi
1 kase yoğurt
Ara
Az sekerli
Acikirsam
1 bardak süt 1 küçük elma mandalina yemeyi planlıyorum
Su: 2 litre
@MiuLego @Ausencia mortimMunzevi Zencefil
sağol morticanımAfiyet olsun kuzucum benim bol eksiler
biz ortak yaristiklarimiza orti, rakiplerimize de morti deriz canımKizlar mortim ne demek
Canim ben bıçak gibi kestim valla o yuzden biraz hızlı gidiyor kimselere deme emiiiKız adaada81 bu hafta takıma giriş haftamız olmayaydı iyiydi bu hafta asilacaz haftaya için önce durumdegerlendirmasi yapalım.sonra bunlar tirt demesinler.
Bu haftaaa yapmasin haftaya yapsin benceGerek yok ki ...takır takır veriyorsun .
Bi tıkanma hisserdersen yap bence
Osmaniyeyede gelsenizeeeee@hepfit ankaradamisin sen konya ankar arası hızlı trenle iki saat oldu. Şu hedefime ulasiyimdaa şenle bi kahve icelim
Tamamdırbiz ortak yaristiklarimiza orti, rakiplerimize de morti deriz canım
Yok canim tam tersi adana kebap yiyin der .Ben karatayla ılgili bi şey biliyorum kadın adana kebap yemeyin demis .kebapcidan çıkarken yakalanmış
Ben de ilk diyete başladığımda 1 hafta çıkamamıştım
2-3 gün zeytinyağı artı dürtücü çaydan sonra güzelce düzene girdi o olay şimdi 1 aydır hergün düzenli çıkabiliyorum, dene bence faydası olur..
6 gün misafir zor olur kuzum yaa. insan dinlenmek ister, hasta olur, yorgun olur, yalnız kalmak ister bazen. ayrıca özellikle evli insanın evine hergün gidilmez ne bileyim. misafiri severim özellikle de kafa dengiyse. ama ne bileyim hergün hergün rahatsız olurum. Allah kapımızı açık tutsun misafir güzel şey ama ayarında.Bir de kuzu beterin beteri var, ben haftanın 6 günü misafir ağırlıyorum..
bir prejemiz var beraber, toplantı ayağına geliyorlar ,ama ben şikayetçi değilim , şikayetçi olduğum konuları da onlarla konuşup hallettim, bir de söylerim dinlenmek istediğimde hadi yarın devam ederiz herkes evine diye :)
Aman Allahım
Allah kolaylık versin
Her gün napiyolar neden geliyolar ayyy
1 martta super fotolar gonderim ozaman
bir prejemiz bar beraber, toplantı ayağına geliyorlar ,ama ben şikayetçi değilim , şikayetçi olduğum konuları da onlarla konuşup hallettim, bir de söylerim dinlenmek istediğimde hadi yarın devam ederiz herkes evine diye :)
Direk olmak bazen daha sonuca dönük çözüm sağlıyor, erkekler imadan falan anlamıyor, anne gibi konuşmak lazım
Benim iyi şükür şeytan kulana kursunNeyseki kaynana her yerde aynıymış.bizdede bazı sorunlar yaşandı öğün bugündür görüşmüyoruz. Çocuğun hasta olduğunu duyunca gelmek istemiş ama ben istemiyorum o kadını dedim yüzünü bile görmeye tahammülüm yok o derece yani
Senin kilo alma sebebin ne canim çocuk yok daha sanirimBeni arkadaslar 25 sandi gecende zayifken daha kucuk duruyordum. Ama kilo uasli gosteriyor
ücücanım dürtücü çayı bu aralar hep gördüm menülerde ama tarifini bilmiyorum. yazar mısın?
6 gün misafir zor olur kuzum yaa. insan dinlenmek ister, hasta olur, yorgun olur, yalnız kalmak ister bazen. ayrıca özellikle evli insanın evine hergün gidilmez ne bileyim. misafiri severim özellikle de kafa dengiyse. ama ne bileyim hergün hergün rahatsız olurum. Allah kapımızı açık tutsun misafir güzel şey ama ayarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?