Ahsen cok guzel bi isim ben cok beğeniyorum... kizim olsa bennn ne koyardimmm hiim ablasi ayşe aysima kardeşide zeynep ayperi koyardimmm
Himmm bizde ben atarim esim konuşur
Ablacim sorduğun için teşekkür ederim
Annemdeyken fena değilim ama aklım dan çıkmıyor
Eve gidince asıl sıkıntı bakalım nolcak
Çok güzel kilo vermişsiniz maşallah umarım bol bol da vermeye devam edersiniz
Himmm bizde ben atarim esim konuşur
Çok teşekkür ediyorum ins. Vereceğim allahın izniyle ve desteklerinizleİnşallah herşey yoluna girer canim
Teşekkürler canım 36 kilonu takımla 13 kiloda kendim 49 kilom gitti cok şükür
İnşallah sende sağlıcakla zayıfların canim
Kimseciklerrr duymasın emiii ...ehem ehemmm yok kiz daha 71.100 deyim eksi 100 gitmis haha60 lılar gelmiş gibi heeeee
Benimkide gırgıra alıyor ben konuşmuyorum haklıyım hadi affettim affettim gel diyoay bi de eskiden ben uzun sürdürürdüm ... o da gelir ... auuusss unuttum lan neydi bizim kavga sebebi , de hele de ona göre tavrıma devam edeyim derdi
Osmaniye merkezdemisn?Osmaniyeyede gelsenizeeeee
Yok canim ben malatyalim esimin isi nedeiyle buradayiz yani tayin meselesi..Anaaaamm bende osmaniyeliyiiiimmmm
Memleketliimmm
Tuh memleketlimi buldum dedim bianYok canim ben malatyalim esimin isi nedeiyle buradayiz yani tayin meselesi..
Sende mi suan osmaniyedemisin
Tahmin ettim zaten hahahakız ada aslıhan
ahsen
anla işte
diriliş ve payitahtta ne isim varsa sıralıyor enişteiş Hayme anaya varmadan bitirmeliyim bu işi
Kimseciklerrr duymasın emiii ...ehem ehemmm yok kiz daha 71.100 deyim eksi 100 gitmis hahahaaa bu arada senin espiriyi esime soyledi bi kahkaaaa atti cook dogru demis dedi... ben senin yaptigin diyeti yapsam eriririm beee dedi .. simdi agzima tam bisey atacakken normal yemek yaniii dur yazik kaptanaaa bu yasta dil alti diyorrr
Benimkide gırgıra alıyor ben konuşmuyorum haklıyım hadi affettim affettim gel diyo
@MiuLego huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Allahını seven miu nun iki gündür ne yaptığını anladıysa bana bi anlatsınölçü alıyor da kimden alıyor 48 saattir ... lan Ankarada o kadar insan mı var , kuyruğa mı girdiler
hadi 30 kişi falan anlarımda , sabahtan akşama kadar kafam durdu ...
İsmi lazım değilbi akrabamız pimapenci ... hep ölçü almaya gidiyorum diye çıkııııııııııııııııııııııp
benzetmek gibi olmasın miu
Hahaha ayni muhabbet bizde de vardiay bi de eskiden ben uzun sürdürürdüm ... o da gelir ... auuusss unuttum lan neydi bizim kavga sebebi , de hele de ona göre tavrıma devam edeyim derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?