Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim sende mi ankaradasin
ay ne çok ankarali olduk

akşamki dolma yeme bence

Bende cok ssvmiyodum cunku hicbise yok akrabalarimi vs cok ozledim o yuzden canm memleketim diyorim
Neresinde oturuyosun bazi insanlar cok kaba

Biz 7 ocak ilkokulunu biliyosundur ordan biraz yukarda oturuyoruz
Biz derken annemler :S
Biliyorum oralari ama cok degil oyle arabayla gecerken okulu görmüştüm.. biz unv orada oturuyoruz..

Biliyorum oralari ama cok degil oyle arabayla gecerken okulu görmüştüm.. biz unv orada oturuyoruz..
Hmm anladim canim oralari pek bilmiyorum bitek ehliyet için sürüş denemelrinde oralari görmüştüm baska görmüşlüğüm yok

Yemek miktarı azalmış ama karbon olmus biraz canm

Ah o dondurma kaplari

beyza .... herkes 15-16 vermiş :)) eşimin 24 puanı ahsen ismine gitmiş ..dedim la o nerden çıktı ? neyse ki ben 4 vermişim ona elendi

Beyza da güzelmiş, hadi hayırlısı

Neyim var neyim yok koydum ortaya valla

Ay öyle bisey mi var? Olmaz inşallah bunda

kız ada aslıhan
ahsen
anla işte
diriliş ve payitahtta ne isim varsa sıralıyor enişte iş Hayme anaya varmadan bitirmeliyim bu işi

ay bi de eskiden ben uzun sürdürürdüm ... o da gelir ... auuusss unuttum lan neydi bizim kavga sebebi , de hele de ona göre tavrıma devam edeyim derdi

Tok karnina mi 71.1 inanmadim

kahvaltı 10:30
3 dlm sucuk
peynir
7_8 zeytin
bol tere_roka maydanoz
çeri domates
salatalık

ara
1 salatalık
3 fındık (çok açtım )

oglen_akşam
6 köfte
bol salata
büyük bardak ayran

1 lt kadar su
Ooooo masum tirsiyorum menüler çok iyi

Ayyy inanmıyorum ya kahkaha attım şuan inandın mı kız şaka yaptım ayol trolledim seni haha
Çok fenasin ben de inandim

kız inandım tabiii

bana bu gebelikle beraber bi saflık geldi , gazozuma ilaç atsan , sağolasın nuri abi derim o kadar bi oldum yani

idolünün banu alkan olduğunu bilmiyordum banuuuuuuu ordaaaa daş gibi serpil çakmaklı dururken

Ayyy beni müjde ar a benzetiyorlardi

Banu Alkan olsa iyi yine
çoğu flimde yaptığı meslek

Eksi 100 canim bisey degil keyfine bak sennn
beni mi kandiriyon sen, benim ki bile o kadar az değil

Menü yazayım da ;
eklenince suçu kayınvalideme atarım

11 :00
Kepekli tost ekmeğinden 1 kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
Ihlamur

12:00
2 ceviz içi
4 gün kurusu
3 kare bitter

14:30
1 büyük kase yoğurt
3 yaprak sarma

16:00
Peynirli salata büyük bir kase
1 dlm kepek ekmek
Yoğurt

17:30
1 trabzon hurma
2 ceviz içi

Ahhh annemmm benim metam boyle iste ausum bilir ahlar vahlar tablosu diz dövmece yaniii

Ah o dondurma kaplari

geleneksel bir Türk klasiği

var canım ... tıbben açıklaması da var da ..bizim nineler ..kız olacaksa annenin güzelliğini alıyor diyorlar ona

işte benim oğlum da çok çirkin oldum ..et benlerim çıktı onlarca yüzümde

şiştim ... burnum çok miniktir söylemesi ayıp oldu sana 2 oda bi salon ama hepsi doğumla beraber geçti gitti ....

sende güzelmişsin demek heee

Kalicam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…