Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Al benden de o kadar.
Vaytim kv cam silmesi nedir yaa. Tobe tobeee. Her halti biliyor kendisi az yesin bi kadin tutsun. Utanmaz iki kap yemek yapar bari insan ayiptir. Kizdim sana su an
Canım o hiç yemek yapmaz yapsada ben yemem çünkü kirdim iki yumurta yedim bayilacaktim çünkü ben utandım çiçeğim o pislikten artık yapacak birşey kalmıyor bazen

Iki tanesi.bendede.var elif zeynep

Ada gelmez kadın o eve inanki gelmez istifci çünkü
Ayyy canim yapmaaaa gelsin kizi yapsin surme elini yaaa...yaptıkça beklenti artıyor ustelik tesekkur bile olmuyor...
Ben kv gittigimde sadece yedigim tabagimi kaldiririm ki genelde gorumcemde olurdu o evde o kalkmazsa toplamazdim masayi kalkarsa toplamaya bende kalkardimmm..
Gorumcemin kocasi cok uyanik tam kahvalti bitiyor x hanim hadi ustunu giyde cikalim diyor... esimin dikkatini cekmis ertesi gun tam kahvalti bitmek uzere hadi ada kalk hazirlan isimiz var dedi kv görümce anladilar

Ada yapmayacağım dedim ama dayanamıyorum gelen tiksinerek çıkıyor evden gidiyorum cocuklarimi tuvaletini afedersin bahçeye yaptiriyorum orada giydigimiz çorapları eve gelip çöpe atıyorum gitsem öyle gitmesem öyle camdan dışarı görünmüyor 4 5 saatte 3 cam silebildim bir zaman 7 su yaptım heryer eşya nerde ne gorurse alıyor bilmiyorum sonu ne olacak

Ben de

Bu cinsin adi vaytustur.vaytuslarin kendilerini dusunme duyulari mutasyon sonucu yokolmustur.

Canım o hiç yemek yapmaz yapsada ben yemem çünkü kirdim iki yumurta yedim bayilacaktim çünkü ben utandım çiçeğim o pislikten artık yapacak birşey kalmıyor bazen
Kıymet biliyor mu bari

Senin eşin iyiymiş ada iyi olmuş onlara

Ben de

Kıymet biliyor mu bari

Senin eşin iyiymiş ada iyi olmuş onlara
Esim haksizliga gelemez... kv diyor ki ada oglumu parmaginda oynatiyor... bende demekki siz kocalarinizi oynatiyorsunuz ki benide kendiniz gibi zannediyorsunuz demistim.... ohhh icimde hic bisey birakmadim herseyi dedim 3 yildirda konusmuyorum kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…