- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Daha yolun basindasin tuzsuz olursa ve az miktar olursa gunduz yersin ama bence acele etme kontrol sende
Yapmaz miii hemde nasil yapar
Ada gelmez kadın o eve inanki gelmez istifci çünküKadın tutsun yaaa sen niye temizliyorsun kucuk cocuklu annesin..
Al benden de o kadar.İyi cnm ya çocuklar
iş
ev ve kilollar herşey devam
minnoş
Sardim valla ne yapayım lazla evlenmeyecektim cani cekmiswayt iki o arada lahana mi sardın birde tebrikssss
Canım o hiç yemek yapmaz yapsada ben yemem çünkü kirdim iki yumurta yedim bayilacaktim çünkü ben utandım çiçeğim o pislikten artık yapacak birşey kalmıyor bazenAl benden de o kadar.
Vaytim kv cam silmesi nedir yaa. Tobe tobeee. Her halti biliyor kendisi az yesin bi kadin tutsun. Utanmaz iki kap yemek yapar bari insan ayiptir. Kizdim sana su an
Iki tanesi.bendede.var elif zeynep
Benim 24 tam puan verdiğim elife eşim 11 vermişyusufta az vermiş (gerçi haberi yok ama yusufu fasulyeden katmıştık )
Beyza
Aslıhan
Nur (bu benim adımda geçiyor)
Elif
Zeynep
Zehra
Ilk 5 (6 biliyoz:) iki isim eşit puandı)
Güzel bence
Benim var sonucum ama söylemem
Ayyy canim yapmaaaa gelsin kizi yapsin surme elini yaaa...yaptıkça beklenti artıyor ustelik tesekkur bile olmuyor...Ada gelmez kadın o eve inanki gelmez istifci çünkü
Sildim masum dayanamadımkv nin camlarını sildim deme
Sardim valla ne yapayım lazla evlenmeyecektim cani cekmis
Canım o hiç yemek yapmaz yapsada ben yemem çünkü kirdim iki yumurta yedim bayilacaktim çünkü ben utandım çiçeğim o pislikten artık yapacak birşey kalmıyor bazen
Ada yapmayacağım dedim ama dayanamıyorum gelen tiksinerek çıkıyor evden gidiyorum cocuklarimi tuvaletini afedersin bahçeye yaptiriyorum orada giydigimiz çorapları eve gelip çöpe atıyorum gitsem öyle gitmesem öyle camdan dışarı görünmüyor 4 5 saatte 3 cam silebildim bir zaman 7 su yaptım heryer eşya nerde ne gorurse alıyor bilmiyorum sonu ne olacakAyyy canim yapmaaaa gelsin kizi yapsin surme elini yaaa...yaptıkça beklenti artıyor ustelik tesekkur bile olmuyor...
Ben kv gittigimde sadece yedigim tabagimi kaldiririm ki genelde gorumcemde olurdu o evde o kalkmazsa toplamazdim masayi kalkarsa toplamaya bende kalkardimmm..
Gorumcemin kocasi cok uyanik tam kahvalti bitiyor x hanim hadi ustunu giyde cikalim diyor... esimin dikkatini cekmis ertesi gun tam kahvalti bitmek uzere hadi ada kalk hazirlan isimiz var dedi kv görümce anladilar
Mecburiyet balım ikinci olsun anlarsinAramizda kalsin ama vaytin totoda motor var heralde
Patates detoksu bende çok işe yaradı bir gün yaptım 2.1 gitti canım aramızdaKuzum walla hic sorma kilomu aldi basini gidiyor regl siskinligi de var tabi. Bi detox yapip kendimi toplamaliyim bir an once. Ssstt miu duymasin aramizda
Masum duygu sömürüsü yapıyor nefret ediyorum bende bu huyumdan akillanmayacagim ben dayanamıyorum neden bilmiyorumanası yapsın nokta..
aferin wayt aferin
çok kızdım sana
Masum duygu sömürüsü yapıyor nefret ediyorum bende bu huyumdan akillanmayacagim ben dayanamıyorum neden bilmiyorum
Bu cinsin adi vaytustur.vaytuslarin kendilerini dusunme duyulari mutasyon sonucu yokolmustur.
Kıymet biliyor mu bariCanım o hiç yemek yapmaz yapsada ben yemem çünkü kirdim iki yumurta yedim bayilacaktim çünkü ben utandım çiçeğim o pislikten artık yapacak birşey kalmıyor bazen
Senin eşin iyiymiş ada iyi olmuş onlaraAyyy canim yapmaaaa gelsin kizi yapsin surme elini yaaa...yaptıkça beklenti artıyor ustelik tesekkur bile olmuyor...
Ben kv gittigimde sadece yedigim tabagimi kaldiririm ki genelde gorumcemde olurdu o evde o kalkmazsa toplamazdim masayi kalkarsa toplamaya bende kalkardimmm..
Gorumcemin kocasi cok uyanik tam kahvalti bitiyor x hanim hadi ustunu giyde cikalim diyor... esimin dikkatini cekmis ertesi gun tam kahvalti bitmek uzere hadi ada kalk hazirlan isimiz var dedi kv görümce anladilar
Evet Portekiz’de yaşıyorum1 çay kaşığı tarçın yerine kabuk tarçın da konabilir bence. teşekkür ederim.
öyle. yurt dışında mı yaşıyorsun canım?
70 lere indiğin günleri de görürüz inşallah
Esim haksizliga gelemez... kv diyor ki ada oglumu parmaginda oynatiyor... bende demekki siz kocalarinizi oynatiyorsunuz ki benide kendiniz gibi zannediyorsunuz demistim.... ohhh icimde hic bisey birakmadim herseyi dedim 3 yildirda konusmuyorum kafam rahatBen de
Kıymet biliyor mu bari
Senin eşin iyiymiş ada iyi olmuş onlara
Kızları mı güldürme beni benim annem o olacak ve evi öyle olacak büyük konusmayayim ama mümkün değil pisliğin içinde yaşayacakYa kızları yapsın
sende git birlikte yapın
olmaz ki böyle
iki çocuk ev yükü zaten senin ustune
değişik yerler farklı kültürler. aileden uzak yaşamak zordurEvet Portekiz’de yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?