- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bilmez yinede en kötüsü benimdir her zamanBen de
Kıymet biliyor mu bari
Senin eşin iyiymiş ada iyi olmuş onlara
Neden olurmuş ki''alnınızda ve yüzünüzün yanlarında lekelenme pigmentasyonu olabilir. ''
Diyor gebelik takvimim ... ben bunun feriştahını :)) Yusufta yaşadım .. bi daha sanmıyorum ki o kadar korkunç olabileyim ...
yeminle bi videolarım var gebelikte , eşime diyorum lan 1. derece boşanma sebebi imişim
çok çirkin etmişti o yusuf var ya beni
Hu hu tk neredesiniz pazartesi sendromu bu geceden mi basladi
Ada yapar yapar dikkat etAy bi mayiştim ki okuyom ama yazamiyomsen yokken ada duygularimla oynadı ortim, ben kilo vermedim dedi ben onu teselli ettim, sonra aslında vermiş de ben rahatlayıp kendimi gevseteyim diye kandırmış yaaa öyle işte
Guzel kaplimmmAy bi mayiştim ki okuyom ama yazamiyomsen yokken ada duygularimla oynadı ortim, ben kilo vermedim dedi ben onu teselli ettim, sonra aslında vermiş de ben rahatlayıp kendimi gevseteyim diye kandırmış yaaa öyle işte
Ben dolmayla hiç doymam gidip gelip çerez gibi yerim ondan yapmıyorum tu tencereyi yerim yine de doymamEvet yenimahalle demettyim canim sen?
Benmde pek icime sinmedi dolma cunku dun yedm +200 almışım
Icini cikartip kabak yiyim ozaman
Ya ben yeşillik yıkarken yemek yemeyi unuttum bu saatte de yemeyim ozamanbu yeşillikler beni öldürecek ne kadar çok almisim bitmiyor
Guzel kaplimmmeksi 100 puhahaha
Ask olsun suan mortimsin sonra belki ortim olursunBundan sonra sen veremedim desende teselli etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?