Ben hep 1 lahmacun yerdim bi kere2 lahmacun yerine yemis galiba demi Ada
Mortim ben bugun akşam yemek yemeyi unuttum olacak is mi bu şimdi bardak çorba yaptım onu icecegim bu yeşillikler beni öldürdü bugün benim ağrıdı resmen tek tek yikamaktan abartmisim
2 lahmacun yerine yemis galiba demi Ada
Bak yaaaa niye hepfitimi kandiriyon yok oyle bisey eksi 100 ayol
Yahuuuu belini ağırtacak kadar ne aldınnnn çakıl ?Mortim ben bugun akşam yemek yemeyi unuttum olacak is mi bu şimdi bardak çorba yaptım onu icecegim bu yeşillikler beni öldürdü bugün benim ağrıdı resmen tek tek yikamaktan abartmisim
2 tane yedigin pazarlari da hatirliyorumBen hep 1 lahmacun yerdim bi kere
Sari sekerim lahmacun haftaya
Tabii bak cok onemli yarayan kanaya barnak bastin kuzum
Heeeee bugün pazar di miiii
Hakkını yeme kız ... 1 yerdi hep
Ayyyy bi kere ben kaptankenböyleee o lalaaaa dedi tartım öyle dedi böyle dedi dediydin de -800 çıkmıştı çıka çıka böyleeee % 3 ler hayali kuran ben bir anda
Yani kime göre neye göre ooooo lalalaaaa o da önemli
Tabii bak cok onemli yarayan kanaya barnak bastin kuzum800 da daha ne olsun benim için olllaaaaa ama kaptanın umutları farkli ama beni tanıyinca beklentinde degisti demi
Yok valla kulliyen yanlis hatirliyon ahan Ausuma sor.... oyyy adim cikmis dokuza inmez sekiz e2 tane yedigin pazarlari da hatirliyorum
he demek haftayayemesen daha iyi aslinda
Ohhhh misBugunki menüm.
Sabah 11.30
Iki yumurta haşlanmış
Maydonoz roka domates bir parça beyaz peynir 1 bardak şekersiz çay 5 zeytin
Ara 17.00
2 ceviz . Yarim mandalina
Akşam
19.30
2 haşlanmış tavuk baget
Salata
Küçük bi kase yoğurt
3 litre su şimdilik 2 litre içtim yatana kadar üç olur.
45 dkk leslie
15 dkk bölgesel hareket
@MiuLego veShut Up
Senin dönemde demirim cok düşmüştü belki simdi yükseldi metam hizlanir belki galiba insallah maşallahOoooo ooooo seni tanıyınca -400 nü okuyunca evde kalkıp halay çekiyordummmm
Hep temizinden 1 lahmacunduYok valla kulliyen yanlis hatirliyon ahan Ausuma sor.... oyyy adim cikmis dokuza inmez sekiz e
20 tane yemek için hiç ağzını bulaştırma boşverKizlar cekirdek kalori yaparmi
Senin dönemde demirim cok düşmüştü belki simdi yükseldi metam hizlanir belki galiba insallah maşallah
Evet aynen öyle, bir de bu gezide çok moralim bozuldu, arkadaşım ne güzel kendine baktı yıllardır , 48 kilo taş gibi, ben bol bol kilo aldım, saldım kendimi, bu buluşmamızda o istediğini yedi içti ben hep tuttum kendimi, kızdım kendime bu hale nasıl düşürdüm kendimi diye... moral bozdu ama motivasyon verdi, birdahaki buluşmamıza kadar 48 olmam lazım, hedefi 52’den 48’e çaktim hadi bakalım hayırlısı, daşşş gibi olmam lazım sıkı sıkı :)Hadi bakalim bol spor sıkılasma zamanı
Bu gun ikimzde pizza yemisz ama bnmki 1 dilim tb ekmeği uzerineMenumu yazım
10.00
4 tane burgu peynir
20 gr yufka ekmek
Domates salatalık
3 tane zeytin
Saat 13.00
2 dilim ananas
2 tane ceviz
Saat 17.00 da arkadasa gittim pişman oldum
2 tane mini pizza şu küçücük olanlardan
Bol çay içim dışı çay oldu
Saat 22.30
1 kupa hazır çorba
Yemek yemeği unuttum çünkü
Sporum
45 dakika yürüyüş =112.5 puan
2 saat yeşillik yıkamak sayılır mi benim koptu resmen sanki yuruyusten daha çok onda kalori yaptım gibi geldi ayakta durmaktan ama yarına hazırım
@MiuLegoSarayca
70 ler ekibimMelegiimm22 Esra_4378 Öncesini paylastim 70 kiloya inince de paylasacagim hazır olun bu arada sizin de önceleri görelim fark anca foto da anlaşılıyor ayna da ise yaramıyor
Ayyy insallahhh canimmmmBence hızlandı ... 400-500 en az verdiğin haftalar olacak artık
Şaka bi yana haftada 700-800 gibi bi ayar yakalasannnn var yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?