Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 lahmacun yerine yemis galiba demi Ada

Heeeee bugün pazar di miiii

Hakkını yeme kız ... 1 yerdi hep
Bak yaaaa niye hepfitimi kandiriyon yok oyle bisey eksi 100 ayol

Ayyyy bi kere ben kaptanken böyleee o lalaaaa dedi tartım öyle dedi böyle dedi dediydin de -800 çıkmıştı çıka çıka böyleeee % 3 ler hayali kuran ben bir anda

Yani kime göre neye göre ooooo lalalaaaa o da önemli

Mortim ben bugun akşam yemek yemeyi unuttum olacak is mi bu şimdi bardak çorba yaptım onu icecegim bu yeşillikler beni öldürdü bugün benim ağrıdı resmen tek tek yikamaktan abartmisim
Yahuuuu belini ağırtacak kadar ne aldınnnn çakıl ?
Sirkeli suda bekletsenize yeşillikleri önce .
Aksın gitsin tozu toprağı börtü böceği

Tabii bak cok onemli yarayan kanaya barnak bastin kuzum800 da daha ne olsun benim için olllaaaaa ama kaptanın umutları farkli ama beni tanıyinca beklentinde degisti demi

Menumu yazım

10.00

4 tane burgu peynir
20 gr yufka ekmek
Domates salatalık
3 tane zeytin

Saat 13.00
2 dilim ananas
2 tane ceviz

Saat 17.00 da arkadasa gittim pişman oldum
2 tane mini pizza şu küçücük olanlardan
Bol çay içim dışı çay oldu

Saat 22.30
1 kupa hazır çorba

Yemek yemeği unuttum çünkü

Sporum
45 dakika yürüyüş =112.5 puan
2 saat yeşillik yıkamak sayılır mi benim koptu resmen sanki yuruyusten daha çok onda kalori yaptım gibi geldi ayakta durmaktan ama yarına hazırım

@MiuLego Sarayca

70 ler ekibim Melegiimm22 Esra_4378 Öncesini paylastim 70 kiloya inince de paylasacagim hazır olun bu arada sizin de önceleri görelim fark anca foto da anlaşılıyor ayna da ise yaramıyor

Tabii bak cok onemli yarayan kanaya barnak bastin kuzum800 da daha ne olsun benim için olllaaaaa ama kaptanın umutları farkli ama beni tanıyinca beklentinde degisti demi

Ooooo ooooo seni tanıyınca -400 nü okuyunca evde kalkıp halay çekiyordummmm

Ohhhh mis
Menunde sporunda super olmus

Senin dönemde demirim cok düşmüştü belki simdi yükseldi metam hizlanir belki galiba insallah maşallah

Bence hızlandı ... 400-500 en az verdiğin haftalar olacak artık

Şaka bi yana haftada 700-800 gibi bi ayar yakalasannnn var yaaaaaa

Annemler koçtaştan dolap almış sabahtan beri montelemeye çalışıyoruz. Tam herşeyi bitirdik sona geldik adamlar bi tane deliği yarım santim yandan delmişler oturmadı töbe yarabbim yaa sinir geldi üstüme bütün akşam boşuboşuna uğraştık durduk..

Hadi bakalim bol spor sıkılasma zamanı
Evet aynen öyle, bir de bu gezide çok moralim bozuldu, arkadaşım ne güzel kendine baktı yıllardır , 48 kilo taş gibi, ben bol bol kilo aldım, saldım kendimi, bu buluşmamızda o istediğini yedi içti ben hep tuttum kendimi, kızdım kendime bu hale nasıl düşürdüm kendimi diye... moral bozdu ama motivasyon verdi, birdahaki buluşmamıza kadar 48 olmam lazım, hedefi 52’den 48’e çaktim hadi bakalım hayırlısı, daşşş gibi olmam lazım sıkı sıkı :)

@MiuLego @Konya 42
Sabah
2 yumurtali omlet(icerigi yarim caybardagi sut 2 kasik lor maydanoz yarim kasik yulaf kepegi)
Ara
1 hurma 7 badem 1 caybardagi light tarcinli sut
Aksam
4 adet unsuz kofte boool acili
1 bardak ayran
Kirmizi lahana ve marul salatasi

Su 2 litreye yakin
Spor jillian level 1

Bu gun ikimzde pizza yemisz ama bnmki 1 dilim tb ekmeği uzerine

Oncesi derken anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…