Mortim ben bugun akşam yemek yemeyi unuttum olacak is mi bu şimdi bardak çorba yaptım onu icecegim bu yeşillikler beni öldürdü bugün benim ağrıdı resmen tek tek yikamaktan abartmisim
Menumu yazım
10.00
4 tane burgu peynir
20 gr yufka ekmek
Domates salatalık
3 tane zeytin
Saat 13.00
2 dilim ananas
2 tane ceviz
Saat 17.00 da arkadasa gittim pişman oldum
2 tane mini pizza şu küçücük olanlardan
Bol çay içim dışı çay oldu
Saat 22.30
1 kupa hazır çorba
Yemek yemeği unuttum çünkü
Sporum
45 dakika yürüyüş =112.5 puan
2 saat yeşillik yıkamak sayılır mi benim koptu resmen sanki yuruyusten daha çok onda kalori yaptım gibi geldi ayakta durmaktan ama yarına hazırım
@MiuLegoSarayca
70 ler ekibim @Melegiimm22Esra_4378 Öncesini paylastim 70 kiloya inince de paylasacagim hazır olun bu arada sizin de önceleri görelim fark anca foto da anlaşılıyor ayna da ise yaramıyor
oyleyse oyledir canımYemedim bi kereeee
Öhümmmmm
Miu beni çarpar çalkalar duvara atar gibi geliyor bana, onunla boy ölçüşemem sanırım, karın kaslarını görmüştüm
Daha adil bir mortilik olsun
Amaan sizde miudan amma korkuyonuz haa
Öhümmmmm
Miu beni çarpar çalkalar duvara atar gibi geliyor bana, onunla boy ölçüşemem sanırım, karın kaslarını görmüştüm
Daha adil bir mortilik olsun
aklimda oyle kalmis sanırım yanildim Ausum
Heeeee bugün pazar di miiii
Hakkını yeme kız ... 1 yerdi hep
Ayyyy bi kere ben kaptankenböyleee o lalaaaa dedi tartım öyle dedi böyle dedi dediydin de -800 çıkmıştı çıka çıka böyleeee % 3 ler hayali kuran ben bir anda
Yani kime göre neye göre ooooo lalalaaaa o da önemli
Bir yerde okumuştum direkt göbek yağı oluyormuş Ama kabak çekirdeği sağlıklıKizlar cekirdek kalori yaparmi
Valla ben de gelmek istemiyorum deseydin.Yoooooo asla yumusatmam
Bugun kayinbabada patladi zaten
Bikac gundur bana bakusindan belliydi bir karin agrisi oldugu.Biktim sizden biktim su eve gelmek istemiyorum diye bögürüyodu
Liste olmasa da olur yaaanneeeeEeee liste istiyordun ya hem
.. miu yu yenerek bi giriş
52 ye giden yoldan miu nun kasları devirmek geçer
Orasi oyle adacimKv insanlığı pek anlamistir kiii... yapmayin yaaaa
Gel seninle 52 mortisi olalım bende 52 olmak istiyorum
Biz 70 kilo mortisiyiz. Grupta haftalik mortı oluyorlar 1 hafta boyunca birbirlerini kızdırip hırs yaptırıyorlar yarisiyorlar. Her hafta Mortin değişiyor. 19 una kadar sarayca ile mortı olduk ben bu hafta onu 100 gr ile geçtim bu hafta bakalım kaç olacak.
70 kiloya desene kadar birbirimizi hirslandirmaliyiz kıskançlık yaratmaliyiz ki gaza gelip diğeri daha çok kilo versin.
Offffff esasli ogretmenmis vallaValla ben de gelmek istemiyorum deseydin.
Ya aklıma geldi de teogun ilk geldigi sene bizim okul ingilizceden dokulmus.patavatsiz müdür de toplantida herkesin icinde ben bu ingilizcecilerle calismak istemiyorum dedi sanki babasinin ciftligi.ingilizcr ogretmeni arkadaslardan biri de kalkti valla hocam ben de sizinle calismak istemiyorum yapin bi guzellik gorevlendirme fln gideyim ben demisti mudur sok
Ben gerçekten iyi bir grupla çok güzel kilo vereceğime inanıyorum ve o grubu buldum sagolunOlursun canim burayi birakma ve aklina ne geliyosa sor
Tabi kiii hep yag o cekirdek dedigin.zinhar yasak
insanlik sende kalsinOrasi oyle adacim
Yaranamazsinnn mumkun degil anlamaz
Ama aci ceken birinede benim gonlum razi gelmezdi
58 lere gelir miyim bilmiyorum ama öyle kolay kolay bırakmayı düşünmüyorum.2 hafta sonra okul kapanınca kaçta olursam olayım mezun olmak isityorum.Ondan sonra ailemin yanına gideceğim artık ne kadar yapabilirsem sonra yaza kadar tam olmasada en az haftada 4 gün sıkı diyet devam edecek.Kaçamağım bulgur,bakliyat vs olur...
Meraba hosgeldin canimBen gerçekten iyi bir grupla çok güzel kilo vereceğime inanıyorum ve o grubu buldum sagolun
Ayyyyy neler buldum bennnnnnnaklimda oyle kalmis sanırım yanildim Ausum
Sabah
1 bardak ceviz suyu ve cevizleri yedim 2 adetti..
1 bardak ilik su
1 haslanmis yumurta
2 yk peynir
3 yesil zeytin
Dere otu
1 kozlenmis kirmizi biber
Ogle
8 findik
Ogle yemegi yok cunku gec kalktik gec kahvalti yapildi...
Aksam
3 adet kucuk yuvarlak lahmacun
Salata
Ayran
45 dakika tempolu yuruyus ve 2 lt su
Lahmacun 2 yiyecektim ama fırıncı bayagi ince yapmis ve kenarlarini yakmis 2 hic doyurmadi mecbur 3 yedim...
Bugun menu
Sabah 10.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
12 kiraz
Aksam 17.00
2 lahmacun
Yesillik
1 kase yogurt
2lt su icildiAusencia 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm 10 dakika da eliptik bisiklet yaptim.... sonrada acillik oldum
Menu
Iftar
1 kase mercimek corbasi
2 adet lahmacun
1 dilim kadayıf (minikti )
Sitede yapilan yemek olduğu icin boyle oldu bugun.. su 2lt olur ancaa yatana kadarAusencia spor yok ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?