Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mortim ben bugun akşam yemek yemeyi unuttum olacak is mi bu şimdi bardak çorba yaptım onu icecegim bu yeşillikler beni öldürdü bugün benim ağrıdı resmen tek tek yikamaktan abartmisim

Ne kadar yıkadın öyle

Akşam yemeğini saat kaç gibi yiyorsun mortim. 5 gibi mini pizza yerine salata yumurta peynir yeseydin arkadasinda

Ama olacak mortim ben sende ilerleme görüyorum. Var mı eksi bu gün

Öhümmmmm
Miu beni çarpar çalkalar duvara atar gibi geliyor bana, onunla boy ölçüşemem sanırım, karın kaslarını görmüştüm

Daha adil bir mortilik olsun

Eeee liste istiyordun ya hem
.. miu yu yenerek bi giriş

52 ye giden yoldan miu nun kasları devirmek geçer

Öhümmmmm
Miu beni çarpar çalkalar duvara atar gibi geliyor bana, onunla boy ölçüşemem sanırım, karın kaslarını görmüştüm

Daha adil bir mortilik olsun
Amaan sizde miudan amma korkuyonuz haa
Neyse yinede duymasin
Haftaya mortiligi bende
Yatmiycam gece gunduz spor yapicam
Miu beni yiyemez
Yedirmem kendimi
@MiuLego

aklimda oyle kalmis sanırım yanildim Ausum

Yoooooo asla yumusatmam
Bugun kayinbabada patladi zaten
Bikac gundur bana bakusindan belliydi bir karin agrisi oldugu.Biktim sizden biktim su eve gelmek istemiyorum diye bögürüyodu
Valla ben de gelmek istemiyorum deseydin.

Ya aklıma geldi de teogun ilk geldigi sene bizim okul ingilizceden dokulmus.patavatsiz müdür de toplantida herkesin icinde ben bu ingilizcecilerle calismak istemiyorum dedi sanki babasinin ciftligi.ingilizcr ogretmeni arkadaslardan biri de kalkti valla hocam ben de sizinle calismak istemiyorum yapin bi guzellik gorevlendirme fln gideyim ben demisti mudur sok

anladım tamam Tombişim

Offffff esasli ogretmenmis valla

Nevreste 60 ların başı .... Sarayca da ...

Heeee miuuuuuu 58 ler ...ister misin
58 lere gelir miyim bilmiyorum ama öyle kolay kolay bırakmayı düşünmüyorum.2 hafta sonra okul kapanınca kaçta olursam olayım mezun olmak isityorum.Ondan sonra ailemin yanına gideceğim artık ne kadar yapabilirsem sonra yaza kadar tam olmasada en az haftada 4 gün sıkı diyet devam edecek.Kaçamağım bulgur,bakliyat vs olur...
Ama listede olmak beni geriyor.Listede olmadan yine buradayım...

aklimda oyle kalmis sanırım yanildim Ausum
Ayyyyy neler buldum bennnnnnn

2 vaaar
3 bile vaaaar ama 3 olan küçükmüşşşş

ada81

Hepsi ada lahmacun diyince çıkıverdi

Menu
Iftar
1 kase mercimek corbasi
2 adet lahmacun
1 dilim kadayıf (minikti )

Sitede yapilan yemek olduğu icin boyle oldu bugun.. su 2lt olur ancaa yatana kadar Ausencia spor yok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…