Yok bu sefer gezmelerdeydim
Hakkımda hiç dedikodu yapmamışsınız,kilomu merak etmemişsinizBu sefer sabit değildim ,artıdaydım ama demem ,sormadığınız için
Geçmişi atlayarak okudum biraz
Nego haklısın bacım darılmanda ,benim kilomu da merak etmemişler,listede değiliz ya üvey evlat muamelesi gördük
@Ausencia seçtiğin isimlerin güzel,ama en güzeli ZeynepAslıhan dediğin gibi söylenmez,Aslı denilir,yakın çevrede var Ondan biliyorum .Ha bir de kv dondurma kabıyla ne göndermiş merak ettim
@masumm yine hafta sonu yoğun geçirmiş ev işleriyle,bir sürü yeşillik yıkamış,Kv hakkında face planını sevdim,ha ekmeği ben Hakmardan alıyorum,şokun ekmeğini beğenmedim,Bimin tb ekmeğini de oğlum beğenmedi,diyet yapmıyor da oğlum nutella sürüp yiyor
@Whiteblacklife kv sine temizlik yapmış,o yorgınlukla bir de sarma sarmışbenim görümceler de aynen dediğin gibi bacım ,oturur oturur giderler Annnelerine bir faydası dokunmaz.
En çokbegum75 in eşine kızdım ,hem suçlu hem güçlü hesabı
@ada81 lahmacun mu yemiş,ıspanaklı pide mi sanki öyle birşeyler de okudum
@Nevreste ye mortilik için dünürcü gelmş,benim başım Nefs ile bağlı demiş.
Yeni arkadaşlar gelmiş Esra ,meleğim hoşgelmişler
Şimdilik aklımda kalanlar
Normalde çok minnoş tatlı ve kibarsındır
Her şey düzelecek inşallah kuzum
HelallllHosbuldum teşekkür ederim grup gerçekten çok hos
Dun seninle hic karsilasamamistimmmm....çiçeammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ha evet sen yoğundun unuttum ,birilerinin boyunun ölçülerini ,vücut ölçülerini almışsın ,tırstım senden
Orda ,şurda ,burda gezmelerdeyim
200 gm cıkdaha fazlaydı da ,soktum fitili,girdim WC ye ,indirdim artıyı
kaç didimGordün nüüü gordün nüüüü
İnek ,koyun ,tavuk,balık ta hayvan bunlar da hayvan.Onların eti yeniyor da bunlar neden yenmesin?
çatla meraktan200 gr cık mıydı
tamam gitmiştir o
seni de ölçmeye gelem mi azcık mıncıklarım
kaç didim
ye ye bol protein ohhh yarasın sanaaİnek ,koyun ,tavuk,balık ta hayvan bunlar da hayvan.Onların eti yeniyor da bunlar neden yenmesin?
Doğrama derdine yok ne güzel
Afiyet olsun hepimize
dün hiç gelemedim ki çiçeaaamDun seninle hic karsilasamamistimmmm....
Kalbime gommustummmmm
İnek ,koyun ,tavuk,balık ta hayvan bunlar da hayvan.Onların eti yeniyor da bunlar neden yenmesin?
Doğrama derdine yok ne güzel
Afiyet olsun hepimize
Gitmiş midir yoksa hafta sonu kaçamağından artmış mıdır kimbilir200 gr cık mıydı
tamam gitmiştir o
seni de ölçmeye gelem mi azcık mıncıklarım
hemen de bi ajitasyon
nazar boncuğumuz çok yakışıklı değil mi yine
Boş ver bacım bizde okuruz sadeceYok bu sefer gezmelerdeydim
Hakkımda hiç dedikodu yapmamışsınız,kilomu merak etmemişsinizBu sefer sabit değildim ,artıdaydım ama demem ,sormadığınız için
Geçmişi atlayarak okudum biraz
Nego haklısın bacım darılmanda ,benim kilomu da merak etmemişler,listede değiliz ya üvey evlat muamelesi gördük
@Ausencia seçtiğin isimlerin güzel,ama en güzeli ZeynepAslıhan dediğin gibi söylenmez,Aslı denilir,yakın çevrede var Ondan biliyorum .Ha bir de kv dondurma kabıyla ne göndermiş merak ettim
@masumm yine hafta sonu yoğun geçirmiş ev işleriyle,bir sürü yeşillik yıkamış,Kv hakkında face planını sevdim,ha ekmeği ben Hakmardan alıyorum,şokun ekmeğini beğenmedim,Bimin tb ekmeğini de oğlum beğenmedi,diyet yapmıyor da oğlum nutella sürüp yiyor
@Whiteblacklife kv sine temizlik yapmış,o yorgınlukla bir de sarma sarmışbenim görümceler de aynen dediğin gibi bacım ,oturur oturur giderler Annnelerine bir faydası dokunmaz.
En çokbegum75 in eşine kızdım ,hem suçlu hem güçlü hesabı
@ada81 lahmacun mu yemiş,ıspanaklı pide mi sanki öyle birşeyler de okudum
@Nevreste ye mortilik için dünürcü gelmş,benim başım Nefs ile bağlı demiş.
Yeni arkadaşlar gelmiş Esra ,meleğim hoşgelmişler
Şimdilik aklımda kalanlar
Ben de sayfa açılmıyor ,net yavaşladı herhalde diyorum ,gönderin ney diye sayfayı yenileyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?