Kız ben şakacıktan küstüm ,sen sahiden mi küstünBoş ver bacım bizde okuruz sadece
Çok şükür canım. Üç gündür eşim yoktu. Çocuklar iyice huni taktırdı banaKız ben şakacıktan küstüm ,sen sahiden mi küstün
Biz de birbirimizle konuşalım ,Onları duymayalım
Eeee daha daha nasılsın ?
Boş ver bacım bizde okuruz sadece
Aklıma geldi yazayım .
Ahahahahahaha bu çok iyiymiş
Bütün mesajları tek tek okuyorum geçmişi kesinlikle eş geçmem muhabbet dışı kalırım Allah korusunHelallll,etiket yapmadığım halde mesaj ulaşılmış yerine ,demek katılımın bayağı var İnşallah istediğin eksiye kısa sürede ulaşırsın ,ben kısa sürede ulaştım ayıptır söylemesi
Eşinin değerini anladın mı ayrı kalıncaÇok şükür canım. Üç gündür eşim yoktu. Çocuklar iyice huni taktırdı banadün akşam geldi. Bu gece güzel bir uyku çektim şükür. Sen nasılsın?
hemen de bi ajitasyon
Uyarı canımcımKuzu bu nota ne oluyo ki?
MBen de sayfa açılmıyor ,net yavaşladı herhalde diyorum ,gönderin ney diye sayfayı yenileyip duruyorum
Bence anladı:) zaten ilk gittiği gün kocişkom demeye başladıydıEşinin değerini anladın mı ayrı kalınca
Ben de iyiyim canım ,şükürler olsun
Kız yukarıda trip atan smile var ya en altta köşede olan mesaj ondan bahsediyorum ,göremedim o smileyi ,gönderin açılacak diye bekliyorum .
Uyarı canımcım
Notalar çoğalırsa ceza geliyor
Sonuç listelerini hazırlamak gibi mesela
M
Anladım kiiiiKız yukarıda trip atan smile var ya en altta köşede olan mesaj ondan bahsediyorum ,göremedim o smileyi ,gönderin açılacak diye bekliyorum .
Bence anladı:) zaten ilk gittiği gün kocişkom demeye başladıydı
Aklıma geldi yazayım .
Annem 17 yaşında halasının oğluyla evlenmiş(yani babamla)Severmiş babamı.Babadan ayrılar,anneden bir babaaannem ve annemin babası.
O zamanlar şimdiki gibi özel TV yok,internet yok.
Evlendiği gece annemin yakını başına gelecekleri anlatıyor
Annem önce korkuyor,sonra kendi kendine teselli veriyor .Onun kocası öyle şeyler yapmış ama O yabancı,benim eşim bana yapmaz ki benim halamın oğlu diye
Ama ironi dedim dediBence anladı:) zaten ilk gittiği gün kocişkom demeye başladıydı
Aklıma geldi yazayım .
Annem 17 yaşında halasının oğluyla evlenmiş(yani babamla)Severmiş babamı.Babadan ayrılar,anneden bir babaaannem ve annemin babası.
O zamanlar şimdiki gibi özel TV yok,internet yok.
Evlendiği gece annemin yakını başına gelecekleri anlatıyor
Annem önce korkuyor,sonra kendi kendine teselli veriyor .Onun kocası öyle şeyler yapmış ama O yabancı,benim eşim bana yapmaz ki benim halamın oğlu diye
Ay keşke prenses hazretleri olsam 10 lara kadar uyusam 8 de kalktım benooooo prenses hazretleri günaydınnnnnn.bize öğle oldu ayol.
Aşkım napion nerelerdesin :) benim telin sarjibozuk giremiyorum fazlaoyy türkanım da gelmiş minnoşummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?