anammmm duymayan kalmamışşş artık böreğin resmini atmak farz olduuuu bekleyinnnnnYok bu sefer gezmelerdeydim
Hakkımda hiç dedikodu yapmamışsınız,kilomu merak etmemişsinizBu sefer sabit değildim ,artıdaydım ama demem ,sormadığınız için
Geçmişi atlayarak okudum biraz
@eflalim haklısın bacım darılmanda ,benim kilomu da merak etmemişler,listede değiliz ya üvey evlat muamelesi gördük
@Ausencia seçtiğin isimlerin güzel,ama en güzeli ZeynepAslıhan dediğin gibi söylenmez,Aslı denilir,yakın çevrede var Ondan biliyorum .Ha bir de kv dondurma kabıyla ne göndermiş merak ettim
Nare83 yine hafta sonu yoğun geçirmiş ev işleriyle,bir sürü yeşillik yıkamış,Kv hakkında face planını sevdim ,ha ekmeği ben Hakmardan alıyorum,şokun ekmeğini beğenmedim,Bimin tb ekmeğini de oğlum beğenmedi,diyet yapmıyor da oğlum nutella sürüp yiyor
@Whiteblacklife kv sine temizlik yapmış,o yorgınlukla bir de sarma sarmışbenim görümceler de aynen dediğin gibi bacım ,oturur oturur giderler Annnelerine bir faydası dokunmaz.
En çokbegum75 in eşine kızdım ,hem suçlu hem güçlü hesabı
ada81 lahmacun mu yemiş,ıspanaklı pide mi sanki öyle birşeyler de okudum
Nevreste ye mortilik için dünürcü gelmş,benim başım Nefs ile bağlı demiş.
Yeni arkadaşlar gelmiş Esra ,meleğim hoşgelmişler
Şimdilik aklımda kalanlar
Madem börek yapıp,resim atacaksın ,börek yarışmasına katılanammmm duymayan kalmamışşş artık böreğin resmini atmak farz olduuuu bekleyinnnnn
mevzu eş kişisiyle ilgili
yani iyi diyeyim iyi olayım, baya bi level atladım, en azından laf atınca konuşuyu,yemeklerimi yiyiyo
başka levele geçemedim ama burda kaldım
sorduğun için teşekkür ederim bonuscan
@eflalimazcık işleri halledeyim işyerinde
nasıl özlediysem daha hiç iş yapmadım sizleyim sabah beribunu görünce bak şimdi @eflalim nerdesin gız
Kızlar şimdilik bana müsaadekuzu okula götürecek laptobu sizin hızınıza cepten ben yetişemem ama her fırsatta damlarım artık burayada
Gerçi bazen kendimi konsumatrist gibi hissediyorummasa masa takım takım geçiyorum
Hadi beni özleyin anacığımmmm
bana yer var mı ilişsem bi yere.Eki Görüntüle 2090730
Çıtırlar pıtırlar bu hafta bendesiniz haberiniz ola belki yoktur falan
begum75 matematik61 @eflalim Triplimelek Megi Nefs Sarayca ada81 Floweroflife @Portakal Sulu Ordek @Konya 42
İnek ,koyun ,tavuk,balık ta hayvan bunlar da hayvan.Onların eti yeniyor da bunlar neden yenmesin?
Doğrama derdide yok ne güzel
Afiyet olsun hepimize
Çok şükür canım. Üç gündür eşim yoktu. Çocuklar iyice huni taktırdı banadün akşam geldi. Bu gece güzel bir uyku çektim şükür. Sen nasılsın?
Aklıma geldi yazayım .
Annem 17 yaşında halasının oğluyla evlenmiş(yani babamla)Severmiş babamı.Babadan ayrılar,anneden bir babaaannem ve annemin babası.
O zamanlar şimdiki gibi özel TV yok,internet yok.
Evlendiği gece annemin yakını başına gelecekleri anlatıyor
Annem önce korkuyor,sonra kendi kendine teselli veriyor .Onun kocası öyle şeyler yapmış ama O yabancı,benim eşim bana yapmaz ki benim halamın oğlu diye
Yok bu sefer gezmelerdeydim
Hakkımda hiç dedikodu yapmamışsınız,kilomu merak etmemişsinizBu sefer sabit değildim ,artıdaydım ama demem ,sormadığınız için
@eflalim haklısın bacım darılmanda ,benim kilomu da merak etmemişler,listede değiliz ya üvey evlat muamelesi gördük
@Ausencia seçtiğin isimlerin güzel,ama en güzeli ZeynepAslıhan dediğin gibi söylenmez,Aslı denilir,yakın çevrede var Ondan biliyorum .Ha bir de kv dondurma kabıyla ne göndermiş merak ettim
Nare83 yine hafta sonu yoğun geçirmiş ev işleriyle,bir sürü yeşillik yıkamış,Kv hakkında face planını sevdim ,ha ekmeği ben Hakmardan alıyorum,şokun ekmeğini beğenmedim,Bimin tb ekmeğini de oğlum beğenmedi,diyet yapmıyor da oğlum nutella sürüp yiyor
@Whiteblacklife kv sine temizlik yapmış,o yorgınlukla bir de sarma sarmışbenim görümceler de aynen dediğin gibi bacım ,oturur oturur giderler Annnelerine bir faydası dokunmaz.
öğlen yemekleri için koyayım demek ne olur ne olmaz
İnek ,koyun ,tavuk,balık ta hayvan bunlar da hayvan.Onların eti yeniyor da bunlar neden yenmesin?
Doğrama derdide yok ne güzel
Afiyet olsun hepimize
Aklıma geldi yazayım .
Annem 17 yaşında halasının oğluyla evlenmiş(yani babamla)Severmiş babamı.Babadan ayrılar,anneden bir babaaannem ve annemin babası.
O zamanlar şimdiki gibi özel TV yok,internet yok.
Evlendiği gece annemin yakını başına gelecekleri anlatıyor
Annem önce korkuyor,sonra kendi kendine teselli veriyor .Onun kocası öyle şeyler yapmış ama O yabancı,benim eşim bana yapmaz ki benim halamın oğlu diye
Eki Görüntüle 2090733
Simdi arkadaslar gun iceridinde dip kose temizlik yapildi... sonra yuruyus bandında 90 dakika cok tempolu yuruyus yapildi... bir bu börek yaninda bol salata yenildi saat 16.15 te....gunde iki öğün yapan biriyim
Bu borek ince resimde kalin gibi duruyor ..yemek sevmeyen kizim bile bundan iki tane yedi ... yani belki bi cogunuza cok gelebilir ama ben gece acliktan kivrandim
Eki Görüntüle 2090733
Simdi arkadaslar gun iceridinde dip kose temizlik yapildi... sonra yuruyus bandında 90 dakika cok tempolu yuruyus yapildi... bir bu börek yaninda bol salata yenildi saat 16.15 te....gunde iki öğün yapan biriyim
Bu borek ince resimde kalin gibi duruyor ..yemek sevmeyen kizim bile bundan iki tane yedi ... yani belki bi cogunuza cok gelebilir ama ben gece acliktan kivrandim
Senin bakışını yirim
Aha aynı kafa, bence de protein ohhh misss
Eki Görüntüle 2090733
Varya super diyalog kurmussunEki Görüntüle 2090735 kız ne yemiş ada söyle hadi merak ettim
Eki Görüntüle 2090737 kızlar ne konuşuyosunuz bakim ada napmış
Eki Görüntüle 2090740 lahmacun yedim diye pizzaları gömmüş benden duymuş olmada
Eki Görüntüle 2090741
Eki Görüntüle 2090742 aa aaa olaylara gel
ada81
teşekkürler esraVarya super diyalog kurmussun
Eki Görüntüle 2090735 kız ne yemiş ada söyle hadi merak ettim
Eki Görüntüle 2090737 kızlar ne konuşuyosunuz bakim ada napmış
Eki Görüntüle 2090740 lahmacun yedim diye pizzaları gömmüş benden duymuş olmada
Eki Görüntüle 2090741
Eki Görüntüle 2090742 aa aaa olaylara gel
ada81
Abooo canım pizza istiyo zaten tek lokmada yutarim seni
aboo miu duymasın
Abooo canım pizza istiyo zaten tek lokmada yutarim seni
Başım bağlı kimseye varmamYok bu sefer gezmelerdeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?